elagiakopana Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 εμενα μου μενουν αρκετα invites οποτε υπολογιστε και σε μενα
doutsos13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εγώ είμαι z-list αλλα δεν με χαλάει όποιος θέλει invites pm παίρνουμε x2 pointz δηλαδή 8
antreaslam Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παιδιά, μπορώ με ενα invitation, να γραφτω στο σάιτ, να μου δώσουν ενα ΠΣ3, να πηδήξω την μπελούτσι (και ας είναι γριά) και να πάρει ο παναθηναικός το τσου λου? Εναλλακτικά, μπορεί ο παναθηναικός να πάρει τη μπελούτσι, ενώ παίζουμε ΠΣ3 ολοι μαζι προ, και σηκω΄νουμε το τσου λου? Τέλος, μπορούμε όλοι μαζί να πάρουμε τη μπελούτσι, και το τσου λου, και χαιρσμα τους το ΠΣ3?
Mika Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ας παρουμε το ch league και ας πηδηξει την Μπελουτσι ο Σαλπιγγιδης!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παιδιά, μπορώ με ενα invitation, να γραφτω στο σάιτ, να μου δώσουν ενα ΠΣ3, να πηδήξω την μπελούτσι (και ας είναι γριά) και να πάρει ο παναθηναικός το τσου λου?Εναλλακτικά, μπορεί ο παναθηναικός να πάρει τη μπελούτσι, ενώ παίζουμε ΠΣ3 ολοι μαζι προ, και σηκω΄νουμε το τσου λου? Τέλος, μπορούμε όλοι μαζί να πάρουμε τη μπελούτσι, και το τσου λου, και χαιρσμα τους το ΠΣ3? Διακρινω μια μικρηηη δοση ειρωνειας και δυσπιστιας?:lol:
dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 παιδια εγινα μελος...οποιος θελει invitation pm me....
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πλέον κατανοώ γιατί το 94% των email που διακινούνται ημερησίως είναι spam. Γιατί υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει και αγοράζει. (όχι δεν το έγραψα κατα λάθος σε αυτό το νήμα)
soso75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) @isay - Εδώ πιστεύουν κάτι γελοία e-mails που λένε ότι αν δεν το στείλεις σε άλλους 400 αυτό το μήνυμα (spam) θα σου συμβεί κάτι κακό ή θα κερδίσεις το λαχείο κι ας μη παίζεις..μιλάμε για αφρικανικές καταστάσεις ιθαγενών ανθρωποφάγων IQ! (ζητώ συγνώμη απο την αφρική γιατί πλέον είναι ποιό μπροστά απο μας..) Καλά μιλάμε κάνουν στο lockleftez τρελή διαφήμηση..άλλωστε αυτό το στόχο έχουν κι αυτοί.. Έχουν υπόψη τους τα τσακαλάκια εκεί το τι κυκλοφορή γενικά.. και δεν τους έχουν δώσει και τίποτα όπως και είναι πολύ φυσικό..η κανά μπλουζάκι όπως λένε τους στείλανε για να το φοράνε και να τους κάνουν ακόμη μεγαλύτερη διαφήμηση.. Και μετά σου λένε πέσαμε θύματα...όχι ότι δεν τους το πανε..αλλά έτσι απλά το τραβάει ο οργανισμός τους..έλεος! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2010 από soso75
doutsos13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 antreaslam δυστυχώς όχι δεν μπορείς ... αλλά για να κλείσουν στόματα .. γενικά και αόριστα looking forward για το unboxing video το υποσχέθηκα σε πολλούς και θα το κάνω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 δυστυχώς όχι δεν μπορείς ... αλλά για να κλείσουν στόματα .. γενικά και αόριστα looking forward για το unboxing video το υποσχέθηκα σε πολλούς και θα το κάνω! Και μεις..looking forward.Μην εξαφανιστεις σαν τα παιδια και τα μπλουζακια τους στις προηγουμενες σελιδες.
stefa_1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Χθες τα μεσανυχτα πραγματοποιηθηκε το redemption. Πηρα και γω μερος.Εχουμε και λεμε: 1)Κανενα alerter δεν δουλεψε.2 toolbar και ενα on-site με auto refresh καθε 10 δευτερ. 2)Τα greasemoneky autofiller scripts δεν δουλεψαν ουτε ενα,ενω δουλεψαν στο PTZ Simulator Test Page 3)Ειχα 10-12 web proxies ανοιχτα (για να μη φαω ban) και τσεκαρα ολη την ωρα. Τσουπ!Μου εμφανιζει login page.Μπαινω μεσα,βρισκω γρηγορα το Wii,FRESH OUT(Πολυ πρωτοτυπο ε ?)Προχωραω για το Modern Warfare 2.Παταω Redeem now και με γυριζει στη σελιδα με τα δωρα,το ξαναβρισκω και παει fresh out. Για σκεφτειτε λοιπον.Ενω ημουν ΑΚΡΙΒΩΣ στο χρονο που ανοιξε το redemtpion τα δωρα ειχαν γινει fresh out.Σκεφτειτε ομως οτι για να κανεις redeem ενα δωρο,χωρις autofiller εισαι χαμενος εκτος και αμα κανεις redeem wallpaper.Πως ειναι λοιπον,δυνατον,να εγιναν fresh out οταν ολοι χρησιμοποιουν grease autofiller ?Εκτος και αμα ειχαν οι χρηστες καποια συσκευη που τα κανει ολα με τη δυναμη της σκεψης και χειριζονται τον υπολογιστη μεσω οτυ μυαλου τους. Τελικα θα μου πειτε πως γινεται καποιοι να πηραν δωρα και να ποσταρουν εικονες ?Ειναι απλο.Υπαρχουν απο 2-3 τεμαχια ανα καθε δωρο.Σε καποιους αφηνει επιτηδες να παρουν,για να ψησουν τους υπολοιπους. Μπαινω και εγω λοιπον στην επισιμη λιστα,του Lockerz Haterz. Βαλτε μυαλο,get a life που λεμε,και παρτε ενα κουμπαρα,οπως κανω και εγω.Βαλτε απο 2-3 ευρω την ημερα μεσα,και παρτε το δωρο που θελετε στον εαυτο σας.
antreaslam Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Διακρινω μια μικρηηη δοση ειρωνειας και δυσπιστιας?:lol: ειρωνεία? Δυσπιστία? καμία! σε πλήροφορώ ότι έχω ηδη πηδήξει τη μονικα μπελούτσι, εχω ηδη παρει ενα invitation και ενα PS3 δώρο, και το ΄μόνο που μου μένει, είναι να παρει η παναθα του χρόνου το τσου λου! Και αν δε με πιστευετε, θα ανεβάσω βιντεάκι με την μπελούτσι στα 4, και εμένα, πίσω της, να την πηδαω, και να παίζω playstation!
guido Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Και που θα ξέρουμε ότι στην έστειλε την Μπελούτσι το Lockerz και δεν σου έκατσε από μόνη της; έπρεπε να κάνεις unboxing video .
soso75 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 @antreaslam Εγώ θέλω videaki να δώ να κάνεις unboxing τη Monica Bellucci..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα