Προς το περιεχόμενο

lockerz.com

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Έχει πάρει πρέφα κανείς αυτό το site; Υποτίθεται πως γράφεσαι, και μέσω παιχνιδιών/διαγωνισμών και γενικώς συμμετοχής κερδίζεις πόντους τους οποίους εξαργυρώνεις σε δώρα... από μπλουζάκια, gadgets, games, κονσόλες, μέχρι μηχανάκια (μα το Θεο έχει ένα Piaggio Fly 150 με 7500 πόντους) :P

Σαν concept φαίνεται καλό... αν δεν υπάρχει fine print... πόντοι μαζεύονται σχετικά εύκολα... too good to be true? :rolleyes:

Λίγο που το έψαξα φαίνεται legit... με διάφορους να λένε πως έχουν λάβει κάποια δώρα. Προς το παρόν είναι beta (όποιος θέλει pm me με το mail του για invite), ενώ μετά το launch, λένε, θα αρχίζουν να στέλνουν δώρα και εκτός Αμερικής.

Interesting... btw κάπου διάβασα πως το site ανήκει σε κάποιου είδους media group.

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στο Lockerz. Φαίνεται πολύ καλο. Ακόμη BETA είναι βέβαια αλλά ανοίγει κανονίκα και worldwide από 15 Οκτωβρίου. Πόντοι μαζέυονται εύκολα και έχει πααάρα πολλά πράγματα να παρεις. Εγώ στοχεύω για κανένα ipodάκι.

Το site δεν ζητάει να δώσεις την πιστωτική σου ή τίποτα παρόμοιο (διευθύνσεις κτλπ). Το μόνο κακό είναι ότι για να μπείς πρέπει να σε προσκαλέσει κάποιος.

Όποιος θέλει λοιπόν ας στείλει με ΠΜ το E-mail του/της για να τον προσκαλεσω.

Δημοσ.

Το οτι δεν είναι μούφα είναι σίγουρο. By the way έφτασε τα 1,000,000 members πριν λίγες μέρες από 185 διαφορετικές χώρες. Και το website δημιουργήθηκε αρχές Αυγούστου.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Το Lockerz.com είναι ένα 100% νόμιμο site,όπου ο κάθε χρήστης μαζεύει πόντους και αφού φτάσει σε ένα συγκεκριμένο ποσό,μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολλά!!!

Πόσους πόντους μπορείτε να κερδίσετε την ημέρα;

Ελάχιστους 4 πόντους: 2 που συνδέεστε και 2 απαντώντας σε μία ερώτηση ημερησίως

Τέλος,αν θέλετε να διπλασιάσετε τους πόντους που κερδίζετε ημερισίως,πρέπει να προσκαλέσετε 20 φίλους!!!

Για εκεινους που δεν πιστευουν :[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tg3QLxqRsOw[/ame]

Στείλτε μου τώρα το e-mail σας με pm η καντε εδω ενα post για να σας στειλω την πρόσκληση!!

Ευχαριστω,

Σταυρος.

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπω ενα χαμο που γινεται τωρα τελευταια με το συγκεκριμενο και ειμαι περιεργος να μαθω τι παιζει(οχι δεν θελω προσκληση).Εχει τα χαρακτηριστικα πυραμιδας και οσο εχω δει σε φορουμ,διαφημιστικα μπλουζακια και ιστοριες εχουν παρει οι περισσοτεροι.

Το συγκεκριμενο βιντεο(και αντιστοιχα που ποσταρουν διαφοροι)πως ακριβως με πειθει οτι δεν ειναι scam?Που μου δειχνει ενα τυπο να ανοιγει ενα κουτι psp?'Η που μου δειχνει ενα χαρτι στην καμερα που γραφει Lockerz και ακουω τον τυπο να λεει πως δεν ειναι scam?

Δημοσ.
Βλεπω ενα χαμο που γινεται τωρα τελευταια με το συγκεκριμενο και ειμαι περιεργος να μαθω τι παιζει(οχι δεν θελω προσκληση).Εχει τα χαρακτηριστικα πυραμιδας και οσο εχω δει σε φορουμ,διαφημιστικα μπλουζακια και ιστοριες εχουν παρει οι περισσοτεροι.

Το συγκεκριμενο βιντεο(και αντιστοιχα που ποσταρουν διαφοροι)πως ακριβως με πειθει οτι δεν ειναι scam?Που μου δειχνει ενα τυπο να ανοιγει ενα κουτι psp?'Η που μου δειχνει ενα χαρτι στην καμερα που γραφει Lockerz και ακουω τον τυπο να λεει πως δεν ειναι scam?

Φιλε μου κανεις δεν σε αναγκαζει να εγγραφεις στο σαιτ αν δεν το εμπιστευεσαι.Αν ηταν σκαμ δεν θα ειχε 33.000 φαν στο φβ κ τοσους πολλους χρηστες.

• Moderators
Δημοσ.
Φιλε μου κανεις δεν σε αναγκαζει να εγγραφεις στο σαιτ αν δεν το εμπιστευεσαι.Αν ηταν σκαμ δεν θα ειχε 33.000 φαν στο φβ κ τοσους πολλους χρηστες.

Προφανως κανεις δεν θα με αναγκασει.Και προφανως μπορω να λεω την γνωμη μου αν δεν σε πειραζει.

Το οτι εχει 33 χιλ φαν στο facebook ΔΕΝ μου λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.Φανταζομαι δεν το ξερεις πως και γω μπορω να φτιαξω ενα account στο facebook και να αγορασω καμια εκατοστη χιλιαδες φιλους.Αλλα και πραγματικοι να ειναι δεν μεταφραζονται αποδειξη αυθεντιας του site ε?Παμε παρακατω λοιπον.

Σε ρωτησα κατι για το βιντεο.Εχεις καποια απαντηση?

Δεν εχω προβλημα να σε πιστεψω,αλλα θα θελα κατι πιο χειροπιαστο.

Δημοσ.

Σε ρωτησα κατι για το βιντεο.Εχεις καποια απαντηση?

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος μπορει να σκεφτει πολλα πραγματα που αλλοτε ειναι σωστα αλλα κ καποιες φορες υπερβολικα. Δεν μπορω να σου αποδειξω οτι τα βιντεο στο youtube ειναι αληθεινα αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι ψευτικα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:08 ----------

ο τσαμπας πεθανε,sad but true

αν δεν εχουν εσοδα απο διαφημισεις τοτε υπαρχει catch χαλαρα

αν και εφοσον τα δωρα οντως κερδιζονται

http://lockerzforum.com/lockerz_discussion/1499-whats_your_benefit.html

(εγω εκανα το ποστ)

Πισω στο θεμα μας,

Οποιος θελει προσκληση ας μου στηλει το email του σε pm!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...