kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Too much drama...Sorry κιόλας άλλα δεν μπορώ να ακούω τέτοια. Εγώ στο ΤΕΙ μπήκα στα 19,5 ( γιατί την πρώτη φορά που έδινα πανελλαδικές μόνο να βγαίνω ήξερα ) και πτυχίο θα πάρω στα 25 μου λόγω δουλειάς που τα είχα παρατήσει 1,5 χρόνο(εννοώ ορκωμοσία,θα έχω τελειώσει στα 24,5 από μαθήματα και πτυχιακή). Σιγά μην χαλάσω την ψυχική μου ηρεμία για μαθήματα... Η λέξη "αποτυχία " δεν μου αρέσει, μου ακούγεται πολύ βαρύγδουπη και πολύ βαριά να τη λέει ένα νέο παιδί. Το 2004 που έδινα εγώ δίναμε 10 μαθήματα ( μαζί με το ΑΟΘ, όσοι δεν είχαν ΑΟΘ 9) και δίναμε και Β Λυκείου πανελλαδικές, τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα πιστεύω. Για αυτό γίνατε όλοι επιστήμονες :P
black_widow Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ναι, η ύλη του ΑΟΔΕ είναι πράγματι μικρή όσον αφορά τις σελίδες. Αλλά το βιβλίο είναι τόσο κακογραμμένο και περιέχει τόσα πολλά περιττά πράγματα που το επιχείρημα υπέρ της μικρής ύλης γκρεμίζεται ωσάν το όνειρο του Ρουβά να βγει πρώτος στην eurovision. Το μοναδικό ίσως βιβλίο το οποίο αν έκαιγαν οι ναζι θα χειροκρόταγα γελώντας σαρδόνια. Χε χε έχω περιέργεια να το διαβάσω αυτό το βιβλίο , όλοι το θάβουνε λέμε... Δεν κυκλοφορεί κανένα βοήθημα ρε παιδιά για αυτό το μάθημα; ΑΟΘ όταν έδινα είχα διαβάσει το βοήθημα του καθηγητή στο φροντιστήριο, το βιβλίο δεν το διάβαζα ( το είχα κάνει μία ανάγνωση για την ακρίβεια) . Έχει γράψει και για ΑΟΔΕ ένα βοήθημα αλλά είναι υπό έκδοση ακόμα Υ.Γ. Έχουμε βγεί λίγο offtopic
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Χε χε έχω περιέργεια να το διαβάσω αυτό το βιβλίο , όλοι το θάβουνε λέμε...Δεν κυκλοφορεί κανένα βοήθημα ρε παιδιά για αυτό το μάθημα; ΑΟΘ όταν έδινα είχα διαβάσει το βοήθημα του καθηγητή στο φροντιστήριο, το βιβλίο δεν το διάβαζα ( το είχα κάνει μία ανάγνωση για την ακρίβεια) . Έχει γράψει και για ΑΟΔΕ ένα βοήθημα αλλά είναι υπό έκδοση ακόμα Υ.Γ. Έχουμε βγεί λίγο offtopic oχι γτ βγηκαμε γ τις πανελληνιες μιλαμε.φετος θελω γερα αστυνομια....
black_widow Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Για αυτό γίνατε όλοι επιστήμονες :P Δεν το πιασα αυτό ...
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πιασα αυτό ... για εμένα το είπα να το χωνέψω ...θέλω αστυνομία να μπω ...
black_widow Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 για εμένα το είπα να το χωνέψω ...θέλω αστυνομία να μπω ... Καλή επιτυχία σου εύχομαι Για παλιά θέματα πανελλαδικών με λύσεις πήγαινε σε αυτό το link http://www.poukamisas.gr/frontistiria/, έχει και ΑΟΔΕ από ότι είδα .
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλή επιτυχία σου εύχομαι Για παλιά θέματα πανελλαδικών με λύσεις πήγαινε σε αυτό το link http://www.poukamisas.gr/frontistiria/, έχει και ΑΟΔΕ από ότι είδα . Σε ευχαριστω φιλαρακι μ οταν βλεπω μαθατα σκεφτομαι τν παπανδρεογ οταν θα λεει καταργουντε οι πανελληνιες(τι αλλο ν θελει καποιος
Praetorianos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πάντως για το μάθημα ισχύει αυτό που είπε ο slipknot. Δηλαδή δεν χρειάζεται βοήθημα, δεν χρειάζεται φροντιστήριο, δεν χρειάζεται το μυαλό να σκέφεται, δεν έχει καμία σημασία αν σε ρωτάνε μετά από τις δυο ώρες των πανελληνίων τι είναι κουλτούρα και δεν έχεις ιδέα, ουτε καν αξίζει να προσπαθήσεις να βγάλεις νόημα. Πραγματικά για να καταλάβω τους ορισμούς που αναφερόταν σε αυτό το βιβλίο έπρεπε να τους διαβάσω μερικά χρόνια αργότερα στα αγγλικά και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα ξενόγλωσσα που προτείνει η black_widow δεν βοηθάνε καθόλου, αφού πρέπει να ξέρεις τα πάντα απ' έξω λέξη προς λέξη. Ένας παπαγάλος σε αυτό το μάθημα μπορεί να γράψει υψηλότερο βαθμό με μιας βδομάδας διάβασμα από ότι ένας τεταρτοετής φοιτητής οικονομικών χωρίς καμία υπερβολή. Σόρρυ που έβγαλα έτσι τα απωθημένα μου αλλά τόσα χρόνια ανάθεμα κι αν έχω δει πιο κακογραμμένο βιβλίο με πιο ηλίθιο και ανούσιο τρόπο εξέτασης.
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πάντως για το μάθημα ισχύει αυτό που είπε ο slipknot. Δηλαδή δεν χρειάζεται βοήθημα, δεν χρειάζεται φροντιστήριο, δεν χρειάζεται το μυαλό να σκέφεται, δεν έχει καμία σημασία αν σε ρωτάνε μετά από τις δυο ώρες των πανελληνίων τι είναι κουλτούρα και δεν έχεις ιδέα, ουτε καν αξίζει να προσπαθήσεις να βγάλεις νόημα. Πραγματικά για να καταλάβω τους ορισμούς που αναφερόταν σε αυτό το βιβλίο έπρεπε να τους διαβάσω μερικά χρόνια αργότερα στα αγγλικά και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα ξενόγλωσσα που προτείνει η black_widow δεν βοηθάνε καθόλου, αφού πρέπει να ξέρεις τα πάντα απ' έξω λέξη προς λέξη. Ένας παπαγάλος σε αυτό το μάθημα μπορεί να γράψει υψηλότερο βαθμό με μιας βδομάδας διάβασμα από ότι ένας τεταρτοετής φοιτητής οικονομικών χωρίς καμία υπερβολή. Σόρρυ που έβγαλα έτσι τα απωθημένα μου αλλά τόσα χρόνια ανάθεμα κι αν έχω δει πιο κακογραμμένο βιβλίο με πιο ηλίθιο και ανούσιο τρόπο εξέτασης. δεν παλεύεται πια αυτό το μάθημα σοβαρά παιδιά δεν μπορώ !
coreygaylas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Kyriako εδωσα περσι: ΑΟΔΕ, ΑΕΠΠ, και Οικονομια αν εχεις, ειναι τα πιο γελοια μαθηματα του Λυκειου. Με ελαχιστο διαβασμα γραφεις ανετα 20. Εγω εγραψα ~13 στο ΑΟΔΕ με 3 μερες διαβασμα (3 μερες πριν δωσω το μαθημα) και ΑΕΠΠ εγραψα 16,2 με 1 μερα διαβασμα Το προβλημα μου ειναι στα μαθ.κατ και φυσ.κατ οπου δεν ηξερα θεο και πατωσα (1,6 και 8,5 αντιστοιχα )
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Kyriako εδωσα περσι: ΑΟΔΕ, ΑΕΠΠ, και Οικονομια αν εχεις, ειναι τα πιο γελοια μαθηματα του Λυκειου. Με ελαχιστο διαβασμα γραφεις ανετα 20. Εγω εγραψα ~13 στο ΑΟΔΕ με 3 μερες διαβασμα (3 μερες πριν δωσω το μαθημα) και ΑΕΠΠ εγραψα 16,2 με 1 μερα διαβασμα Το προβλημα μου ειναι στα μαθ.κατ και φυσ.κατ οπου δεν ηξερα θεο και πατωσα (1,6 και 8,5 αντιστοιχα ) και σε ποια σχολη περασες φιλε?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ΑΟΔΕ:μαθαίνεις τα πάντα απ' έξω.Δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις.Δε χρειάζεται φροντιστήριο. Το μάθημα είναι μόνο παπαγαλία. Άμα διαβάζεις λίγο λίγο κάθε μέρα και με συχνές επαναλήψεις θα γράψεις καλά(έτσι έγραψα 19,9).
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ΑΟΔΕ:μαθαίνεις τα πάντα απ' έξω.Δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις.Δε χρειάζεται φροντιστήριο. Το μάθημα είναι μόνο παπαγαλία. Άμα διαβάζεις λίγο λίγο κάθε μέρα και με συχνές επαναλήψεις θα γράψεις καλά(έτσι έγραψα 19,9). εγώ συγνώμη κιόλλας το μόνο που πρόσεξα απο αυτό που μου είπες είναι η υπογραφή σου κάτω για τους αστυνόμους ...!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 εγώ συγνώμη κιόλλας το μόνο που πρόσεξα απο αυτό που μου είπες είναι η υπογραφή σου κάτω για τους αστυνόμους ...!!! Είναι από ρεμπέτικο τραγούδι...
kyriakos2121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Είναι από ρεμπέτικο τραγούδι... ααα χεχε γιατι και εγώ αστυνομικός θέλω να γίνω ....αχ θεέ μου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.