ergidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Πριν καποιος παει ναγορσει acer ας εχει υποψη του οτι η εταιρια αυτη προφανως σε καποια συνενοηση με τον μεγαλομετοχο Γκειτς ,,ΔΕΝ δινει,,οπως εχει υποχρεωση εκ του νομου ,, και κατακρατει παρανομα τα δισκακια με τα windows.. τα οποια ο πελατης τα εχει πληρωσει και ειναι δικα του, ουτως ωστε αν συμβει κατι,, ο κακομοιρος πελατης ,,-θυμα των εξυπνακηδων της ετεριας αυτης.. να μην μπορει να τα ξαναβαλει ,,και νανε υποχρεομενος να τα ξαναγορασει.. Αμ πως νομιζατε οτι θαβγεναν τα δισεκατομυρια του φιλανθρωπου ζευγους Μπιλ και Μελιντα Γκειτς???
nick#18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αυτοι δεν αγοραζουν δισκακια...αγοραζουν serial numbers....εχουν ενα δικο τους cd και βαζουν διαφορετικο serial...αφου εχεις το serial number σε αυτοκολιτο δεν σε νοιαζει κατι....απλα βρες μια ιδια version απο καπου και βαλε το δικο σου serial..
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι είναι "ειδική" ποιο φτηνή έκδοση και γι' αυτό δεν παρέχουν το δισκάκι. Δίνουν από όσο ξέρω recovery option σε κάποιο partition ή την δημιουργία recovery dvd μέσα από τα windows.
tonyk_x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μερικές φορές είναι καλήτερα να μασάς παρά να μιλάς .... Έχω την εντύπωση ότι είναι "ειδική" ποιο φτηνή έκδοση και γι' αυτό δεν παρέχουν το δισκάκι. Δίνουν από όσο ξέρω recovery option σε κάποιο partition ή την δημιουργία recovery dvd μέσα από τα windows. Ακριβώς. Εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια οι περισσότεροι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών δε δίνουν cd των Windows.Μόνο recovery disk ή ούτε και αυτά. Σου ζητάνε να φτιάξεις δικά σου στο πρώτο άνοιγμα ή απλά έχουν επιλογή να κάνεις recovery από κάποιο κρυφό partition. Το σεναριάκη που αναφέρθηκε πάντως έχει και την πλάκα του... χιχιχι
v-tidus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Βασικά σε όλα τα laptop το ίδιο ισχύει, καμία μάρκα δεν δίνει δισκάκι. Κάνε και μια έρευνα πριν αρχίσεις με το φτυάρι.
derasto Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να μην δίνουν δισκάκια των windows και των υπολοίπων drivers αλλά ολα αυτά ειναι περασμενα μεσα στο σκληρο.Εχω acer και εχει χρειαστει να κανω φορματ,ισα ισα μου φενεται κ πιο ευκολο κ τακτοποιημενο μιας και τελειωσει το φορματ οι οδηγοι περνουνται αυτοματα..
sa3rdna Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ναι μεν η acer δεν σου δίνει τα δισκάκια αλλά σε προέτρεψε όταν αγόρασες το laptop να κρατήσεις σε backup τα απαραίτητα αρχεία οπότε σε περίπτωση δυσλειτουργίας να μπορείς να τα επαναφέρεις. αν τώρα εσύ (όπως την πάτησα κι εγώ) πεις, έλα μωρέ τώρα τι θα πάθει ή αν πάθει κάτι θα το επαναφέρω από το D2D μενού που έχει, δεν φταίει ούτε η acer ούτε το laptop, αλλά η μαγκιά η δικιά σου/μου και όποιου άλλου την πάτησε. και στην τελική μπορείς να κατεβάσεις από το net τα windows και να τα περάσεις με το serial που έχει κολλημένο από κάτω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 epic fail topic...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ergidis, yοu FAILED (ελληνικα ντε!)
nithe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 καλά, μην του ορμάτε του ανθρώπου +1 οκ ηταν λιγο υπερβολικος μην τον λιθοβολησουμε κιολας
panos2000gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Πάντως το σενάριο βάζει κάτω ακόμη και το Conspiracy Theory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.