atheras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 παιδια ζητω την βοηθεια σας!Το πρωι σημερα παρελαβα το netbook της κορης μου και μεχρι αυτη την ωρα προσπαθω να το συνδεσω στο διαδικτυο.Αλλα τιποτα.Εχω ενα 54Μ wireless ADSL2+ router το ΤD-W8901G της TP-LINK το οποιο δουλευει κανονικα(ενσυρματα) με το pc μου.Το netbook βλεπει την συνδεση με το router ωστοσο κανενας browser δεν κατεβαζει τιποτα.Δεν καταλαβαινω πως γινεται κατι τετοιο.Καμια βοηθεια κανεις;;;Ευχαριστω
ergidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παγενε στο control panel- συνδεσεις στο ιντερνετ-- κλπ κλπ και ψαξε απο κει να δεις τι πεζι και να κανεις (αν δεν βρεις τιποτα) τις απαρετιτες ρυθμισεις στο ρουτερ της κορης με το προβλημα(Δηλ πρωτα πρεπει να ρυθμισεις τις τιμες στο ρουτερ και μαλλον θα πεξει)
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση με το ασύρματο; Μήπως αυτό που βλέπεις είναι μόνο η ένδειξη του ασύρματου δικτύου του router που εντοπίζει το netbook; Windows Xp έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.