Blondeamon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα μετά απο μια μικρη έρευνα γύρω στα 7-8 ελληνικά eshop διαπίστωσα πόσο τραγικά πρωτογονη για άλλη μια φορα ειναι η Ελλάδα. Η έννοια της debit card δεν υπάρχει κάν για αυτούς, ενω εξωτερικό την ζητάνε σαν τρελλοί και καλά κάνουνα φου είναι η μόνη που τραβάει τα λεφτά επι τόπου. Ψάχνω λοιπόν για είδη ζωγραφικής: καβαλέτα, τέμπερες, καμβά κλπ για να κάνω δώρο σε κάποια φίλη μου και διαπιστώνω οτι δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα μεσω νετ! Είμαι εξωτερικο και δεν μπορώ να κάνω κατάθεση στη τράπεζα ενω τα 2 μεγάλα eshop είναι τα πιο τραγικά απο ολα: 1) Το eshop θέλει λεει φωτοτυπιες τατοτητας μαζι με τη πρωτη αγορα!! Πρωτοποριακη ηλιθιοτητα, μονο εδω τα ακους αυτα. 2) Το Πλαισιο ταχα δεχεται πιστωτικες και οταν έβαλα της alpha μου ακύρωσε την παραγγελία. Σε ρωτάει πότε ήταν η εναρξη τηςε κάρτας και εμενα ητανε το 1997, ενω στο μενου επιλογων τους ξεκιναει απο το 1998!! Τελος πάντων, εφυγα και υσήχασα με τις @@ιες τους, απλά αν κάποιος καλος άνθρωπος ξέρει πληροφορίες απο κάποιο εληνικό eshop με είδη ζωγραφικής που να δέχεται χρεωστική ή πιστωτική θα του ήμουν υπόχρεος. Ακόμα και ξένο σαιτ να είναι απο Ευρώπη δεν πειράζει αρκεί να μην ειναι πανάκριβα τα μεταφορικά.
insomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ψάξε για τον Κατσαχνιά, αλλά δε νομίζω πως έχει eshop, ίσως μπορείς να παραγγείλεις από το τηλέφωνο.
Blondeamon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ρε αρχηγε στοιχεια πιστωτικης απο τηλ? Τεσπα, αγόρασα απο greekbooks.gr , αν και ακριβος ηταν ο μονος που ειχε πιστωτικη και αυτα που ηθελα.
alexandr0s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου σε πληροφορώ ότι ειδικά το 1 που λες παίζει και σε πολύ μεγάλα eshop στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι τους το επιβάλλουν οι τράπεζες. Χάνονται πάρα πολλά χρήματα το χρόνο με τέτοιου είδους διαδικτυακές απάτες.
Blondeamon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου σε πληροφορώ ότι ειδικά το 1 που λες παίζει και σε πολύ μεγάλα eshop στο εξωτερικό. Για πες μου ένα. Γιατι ψωνίζω πάνω απο 7 χρόνια απο εξωτερικο και ποτε δεν είχα δει τέτοια προυπόθεση. Όλη η Ευρώπη δουλεύει με debit cards ακόμα και για τα ψώνια του μπακάλικου και προσπαθείς να μου πεις οτι εμείς ξέρουμε καλύτερα? Οι τράπεζες δεν είναι κράτος να επιβάλλουν κάτι, το οτι είμαστε ανίδεοι μη το ρίχνουμε σε άλλους. 9 στα 10 ελληνικα και καλα 'eshop' δεν υποστηρίζουν καν πιστωτικές/χρεωστικές. Νομίζουν οτι ζούνε στο 1990 ακόμα να δουλεύουν με αντικαταβολή και καταθεσεις στην τράπεζα. Πολύ απλά όλοι τους με χάσανε απο πελάτη και πήγα στον μοναδικό που είχε πιστωτική, και ας ητανε και 20% ακριβότερος.
alexandr0s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Για πες μου ένα. Γιατι ψωνίζω πάνω απο 7 χρόνια απο εξωτερικο και ποτε δεν είχα δει τέτοια προυπόθεση. http://www.blue-tomato.at Από τα μεγαλύτερα για χειμερινά είδη σε όλη την Ευρώπη. Δεν το είχε προϋπόθεση, απλά μόλις έβαλα τη παραγγελία μου ζήτησαν να τους στείλω φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.