Προς το περιεχόμενο

«Yπηρεσία MMS ευχετήριες κάρτες» από την Telestet!


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η TELESTET, η εταιρεία που προσέφερε πρώτη στην ελληνική αγορά τη τεχνολογία MMS (Multimedia Messaging Service) με αυτόματες διαδικασίες και υπηρεσίες, ανακοίνωσε σήμερα την προσφορά μιας ακόμη πρωτοποριακής υπηρεσίας.

 

H νέα υπηρεσία ονομάζεται MMS ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της TELESTET να «κατεβάζουν» στο κινητό τους ή ακόμα και να αποστέλλουν σε άλλο κινητό, ευχετήριες κάρτες (με κίνηση ή χωρίς), λογότυπα, πολυφωνικές μελωδίες και screensavers, με Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα θέματα.

 

Προκειμένου να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία MMS ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ο ενδιαφερόμενος πελάτης, μπορεί να ακολουθήσει έναν από τους ακόλουθους τρόπους ενεργοποίησης:

 

Μέσω Internet

 

- Συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής μέλους στη σχετική ιστοσελίδα της υπηρεσίας http://mms.telestet.gr , o ενδιαφερόμενος πελάτης, λαμβάνει μέσω γραπτού μηνύματος τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία. Στη συνέχεια, για να κατεβάσει το επιθυμητό ΜΜS από τη συλλογή της υπηρεσίας στο κινητό του ή σε οποιοδήποτε άλλο κινητό, χρειάζεται απλά να επιλέξει το αντίστοιχο πεδίο αποστολής και να αναγράψει τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη.

 

Μέσω WAP

 

- Απευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο, μέσω της on- line WAP υπηρεσίας MMS και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες ενεργοποίησης, οι πελάτες μπορούν να αποστείλουν στο νούμερό τους ή σε άλλο κινητό το MMS της επιλογής τους.

 

Μέσω γραπτού μηνύματος

 

- Αποστέλοντας με γραπτό μήνυμα στο 3030 τον κωδικό του MMS που έχει επιλέξει και τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη ή μόνο τον κωδικό του MMS, αν θέλει να το στείλει στο προσωπικό του τηλέφωνο, πραγματοποιεί εύκολα την επιθυμητή αποστολή.

 

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες της υπηρεσίας MMS ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν αυτόματα στο κινητό τους σε καθημερινή βάση και για όλο το Δεκέμβριο μία διαφορετική Χριστουγεννιάτικη κάρτα αποστέλοντας απλά την λέξη «ΝΑΙ» ή «YES» στο 3030.

 

Τόσο η αποστολή των μηνυμάτων πολυμέσων από την υπηρεσία MMS ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, όσο και η αποστολή ή λήψη γραπτών μηνυμάτων στο/από το νούμερο 3030, προσφέρονται από την TELESTET εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες της, συνδρομητές με συμβόλαιο και κατόχους καρτοκινητής.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...