GGKING Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και στα δικα μας @@ αν μπει και μεσα η LG (''σιγουρα''), σημασια εχει να αντικατασταθει το προβληματικο monitor, χωρις ιστοριες και τρεχαματα. Οσο για τα monitor MVA/PVA/IPS που αναφερεις, βλεπω ενα τεραστιο σκαλοπατι, μιλαμε απο τα 200ε στα 800ε για ενα 24αρι monitor! Ασε που ολοκληρο πλαισιο εχει μονο το 24αρι της apple, με τετοιο panel. Μηπως τελικα δεν αξιζουν αυτα τα monitor? γιατι δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον? Εγω παντως θα εδινα αντι για 220ε, 400ε για κατι καλυτερο στις 24'', αλλα δεν βλεπω κατι? Τι να σου πω φίλε μου εγω γενικα δε θα έδινα πάνω απο 300ευρώ ..πείρα με 260 ευρώ πρόσφατα ένα της LG LCD/TV 23'' mpeg4,usb, dvi, hdmi, autobright με ματάκι και χαμηλη κατανάλωση ρευματος μέχρι και touch έχει αντί για κουμπιά πάνω της η οθόνη και μου φαίνεται μια χαρά.Και τις ταινιούλες μου και τη τηλεορασίτσα μου και απο όλα.Δεν είναι φοβερη τιμή, ουτε φοβερη οθόνη αλλά το είδα εντελώς πρακτικά, και αν είναι να πάρω κατι άλλο αρκετα αργότερα θα κρατήσω αυτη για τηλεόραση.Αν έπαιρνα θα έπαιρνα eizo απο παλιά μου αρέσανε αλλα πολλά τα λεφτα και δε κάνω και εξεζητημενα πράγματα.Ταινιουλα,μουσική και καμια εργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.