Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Samsung 226CW, αλλαγή με ποιά?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα καμένα pixels είναι κάτι το "φυσικό" αν σκεφτείς πόσα million pixels έχει μια οθόνη...

Ναι...εκτός όμως κι αν είναι έτσι με το που σου τη φέρουν ε?.. :-) Εκεί χαλάνε οι καρδιές μας ... (εταιρία vs. εμάς):-D

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τι διαφορά έχει? προσωπικά σε όσα monitors έχουν περάσει από τα χέρια μου είτε είχαν από την αρχή είτε δεν έβγαλαν ποτέ...

Δημοσ.
γιατί τι διαφορά έχει? προσωπικά σε όσα monitors έχουν περάσει από τα χέρια μου είτε είχαν από την αρχή είτε δεν έβγαλαν ποτέ...

Βασικά έχω ακόμα τη philips 105s4 εδώ και 9 χρόνια ακόμα δούλευει και καμμένα Pixels δεν έχει βγάλει το κουμπί του power έχει λιώσει απο το άνοιξε- κλέισε.

:-D

Και εγώ πιστεύω και ελπίζω να μη βγω ψέυτης με την τωρινή μου οθόνη, οτι είτε έχουν απο την αρχή, είτε ίσως να μη βγάλουν αργότερα....:fear:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

τα καμένα pixels είναι κάτι το "φυσικό" αν σκεφτείς πόσα million pixels έχει μια οθόνη...

Για την LG όμως δεν είναι φυσικό :P 3 χρόνια εγγύηση έχει....:P :devil:

:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

η zero pixel εγγύηση είναι κάτι "extra", δεν υποχρεώνει κανείς τον κατασκευαστή να την δώσει...

τι να το κάνω αν δεν έχει καμένο pixel μια οθόνη αλλά η ποιότητα των χρωμάτων της είναι άστα να παν? :o

Δημοσ.

σωστός.. αλλα να πώ και εγώ με τη σειρά μου, πως σε φίλο, Samsung που του είχε έρθει ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε ένα χρόνο περίπου του κάηκαν δύο pixel σε διαφορετική θέση, κοντά στο κέντρο της οθόνης.... οπότε δεν παίζει και τόσο αυτό που λέτε.... είναι πολλές οι παράμετροι για να γίνει ζημιά.. απο το πώς καθαρίζεις το πάνελ.. μέχρι τις τάσεις του ρεύματος του σπιτιού (τραβηγμένο μεν αλλα παίζει..)

Δημοσ.
η zero pixel εγγύηση είναι κάτι "extra", δεν υποχρεώνει κανείς τον κατασκευαστή να την δώσει...

τι να το κάνω αν δεν έχει καμένο pixel μια οθόνη αλλά η ποιότητα των χρωμάτων της είναι άστα να παν? :o

H Zero pixel εγγύηση είναι κάτι χτρα αλλά επίσης μου δίνει να καταλάβω οτι η συγκεκριμένη εταιρία ξέρει τι δίνει και είναι σίγουρη για την ποιότητα panel.Για σκέψου να μην ήταν σίγουρη και να έδινε εγγυηση 0 καμενα pixels, μεγαλο ποσοστο οθονων θα πήγαινε πίσω και δε θα τη σύμφερε.Οι άλλες εταιρίες χαζές είναι γιατι δε το κάνουν και ας είναι οτι να ναι το θέμα με τα pixels.Και όσο αφορά χρώματα κλπ είναι κάτι σχετικό,όπως και τι τον βολέυει τον καθένα πχ θέλει design,θέλει πολλές εξόδους?Καμένα pixels δε θέλει σίγουρα...!!:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:34 ----------

σωστός.. αλλα να πώ και εγώ με τη σειρά μου, πως σε φίλο, Samsung που του είχε έρθει ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε ένα χρόνο περίπου του κάηκαν δύο pixel σε διαφορετική θέση, κοντά στο κέντρο της οθόνης.... οπότε δεν παίζει και τόσο αυτό που λέτε.... είναι πολλές οι παράμετροι για να γίνει ζημιά.. απο το πώς καθαρίζεις το πάνελ.. μέχρι τις τάσεις του ρεύματος του σπιτιού (τραβηγμένο μεν αλλα παίζει..)

Εγώ πίστευω το ρεύμα είναι βασικός παράγοντας και μάλλον όταν ανάβει η οθόνη.Μπορει και να μην είχα καμένα pixels μετα απο 9 χρόνια χρήσης μιας οθόνης philips επειδή χρησιμοποιούσα σταθεροποιητές..Άλλα και LG που είχα χωρίς σταθεροποιητή και TV και Οθόνη pc δεν είχα κάποιο θέμα.

Απο καθάρισμα δεν μου έχει συμβεί...μάλλον δε τι καθαρίζω ποτε..:P

• Super Moderators
Δημοσ.
H Zero pixel εγγύηση είναι κάτι χτρα αλλά επίσης μου δίνει να καταλάβω οτι η συγκεκριμένη εταιρία ξέρει τι δίνει και είναι σίγουρη για την ποιότητα panel.Για σκέψου να μην ήταν σίγουρη και να έδινε εγγυηση 0 καμενα pixels, μεγαλο ποσοστο οθονων θα πήγαινε πίσω και δε θα τη σύμφερε.Οι άλλες εταιρίες χαζές είναι γιατι δε το κάνουν και ας είναι οτι να ναι το θέμα με τα pixels.Και όσο αφορά χρώματα κλπ είναι κάτι σχετικό,όπως και τι τον βολέυει τον καθένα πχ θέλει design,θέλει πολλές εξόδους?Καμένα pixels δε θέλει σίγουρα...!!:-)

@@ σίγουρη είναι, έχουν γίνει άπειρες επιστροφές...

όσο αφορά τα χρώματα δεν είναι τπτ σχετικό, τα TN Panels που χρησιμοποιεί σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της η LG είναι χρωματικά κατώτερα από τα MVA/PVA/IPS Panels...

Δημοσ.

όσο αφορά τα χρώματα δεν είναι τπτ σχετικό, τα TN Panels που χρησιμοποιεί σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της η LG είναι χρωματικά κατώτερα από τα MVA/PVA/IPS Panels...

Σίγουρα έχουν γίνει άπειρες επιστροφές και θα γίνουν ακόμα.... το θέμα είναι οτι λαμβάνει μέτρα γι'αυτό το θέμα και προσωπικα με ικανοποιεί, αλλα δεν είναι στο βαθμό της samsung που όλο για pixels καμένα ακούω.Το άλλο θεμα που λες για τα panels μιλάω για οθόνη των 150ευρω με 20 -30 + το πολύ...

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι ικανοποιεί, ικανοποιεί τον πελάτη...αλλά όπως είπα πιο πάνω ένα καμένο pixel στα τόσα εκατομμύρια δεν είναι κάτι το σπουδαίο

Δημοσ.
το ότι ικανοποιεί, ικανοποιεί τον πελάτη...αλλά όπως είπα πιο πάνω ένα καμένο pixel στα τόσα εκατομμύρια δεν είναι κάτι το σπουδαίο

Δεν είναι κρίμα όμως? :-D

Καινουργια οθόνη όλα ωραία και καλά και να σου έχει το καμένο ..είναι κρυάδα είναι ξενερωμα :P

Δημοσ.

Εμένα πάλι, που έχω πάρει ένα acer laptop και ήρθε με 2 καμμένα Pixels (το ένα φτιάχτηκε με ένα προγραμματάκι που κατέβασα) ήταν ξενέρωμα..

Αλήθεια.. αυτό το laptop είναι ακόμα σε εγγύηση.. το αλλάζουν για καμμένα Pixels?

Δημοσ.

Και στα δικα μας @@ αν μπει και μεσα η LG (''σιγουρα''), σημασια εχει να αντικατασταθει το προβληματικο monitor, χωρις ιστοριες και τρεχαματα.

Οσο για τα monitor MVA/PVA/IPS που αναφερεις, βλεπω ενα τεραστιο σκαλοπατι, μιλαμε απο τα 200ε στα 800ε για ενα 24αρι monitor! Ασε που ολοκληρο πλαισιο εχει μονο το 24αρι της apple, με τετοιο panel. Μηπως τελικα δεν αξιζουν αυτα τα monitor? γιατι δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον? Εγω παντως θα εδινα αντι για 220ε, 400ε για κατι καλυτερο στις 24'', αλλα δεν βλεπω κατι?

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό τα αγοράζουμε από εξωτερικό 500 euro πάνω κάτω το καλό 24αρι και 260 το καλο 22αρι, ότι πληρώνεις παίρνεις...

Δημοσ.
για αυτό τα αγοράζουμε από εξωτερικό 500 euro πάνω κάτω το καλό 24αρι και 260 το καλο 22αρι, ότι πληρώνεις παίρνεις...

Σωστόόόός !!! :shifty::shifty::shifty: ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...