ultraxmode Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ήταν μετα απο ποσο καιρό? αν ήταν του κουτιου ακομα και την 8η μέρα που το ΔΟΑ είναι 7 μέρες θα την παιρνανε κλωτσηδών.....αλλα εσύ είπες μετα απο 1 χρόνο? Καλά η αντιπροσωπεια λογικά δε σου καλύπτει εγγύηση? και αγοράσανε την οθόνη με πιστωτικο στη μισή τιμή? Αφού έχω διαβάσει οτι στην αντικαθιστούνε με ίσης η μεγαλύτερης αξίας...http://www.e-shop.gr/support.phtml#doa Δεν διάβασα κάτι τέτοιο στο Link που παρέθεσες.. μήπως εγώ δεν το βλέπω?
GGKING Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δεν διάβασα κάτι τέτοιο στο Link που παρέθεσες.. μήπως εγώ δεν το βλέπω? Αυτο είναι DOA 7 ημερών όμως. Το παλικάρι την έχει 1.5 χρόνο. Υπηρεσία DOA (Dead On Arrival) Το e-shop.gr θωρακίζει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις: * Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη σε οποιοδήποτε e-shop point εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του * Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ * Για τα e-shop points των Αθηνών, καθώς και Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Καλαμάτας, Πάτρας, Κατερίνης, Λάρισας που διαθέτουν τεχνικό τμήμα, εφόσον το προϊόν παραδοθεί εντός των ωρών λειτουργίας του service, ο έλεγχος και η ενεργοποίηση της διαδικασίας άμεσης αντικατάστασης γίνεται επιτοπου * Σε περίπτωση που το ελαττωματικό προϊόν επιστραφεί σε e-shop point που δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα, αυτό επιστρέφει στα κεντρικά για έλεγχο και άμεση αντικατάσταση με νέο εφόσον εμπίπτει στην κατηγορία DOA, και αποστέλλεται στο e-shop point που παραδόθηκε αρχικά, για παραλαβή * Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το e-shop.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη Και πως γίνετε να του την αγοράσανε με πιστωτικό μετα απο ένα χρόνο?? μήπως δίνανε και αυτοι 3 χρόνια εγγύηση onsite ?
ultraxmode Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Για να σας δώσω να καταλάβετε, ΕΓΩ ζήτησα πιστωτικό διότι δεν ήθελα καμμία απο αυτές τις οθόνες που έχει αυτή την περίοδο το eshop στο site του. Απο το eshop μου είπαν να μου την αλλάξουν με μία LG των 169 ευρώ.. (η αλήθεια είναι πως δεν άκουσα ούτε λέξη για να μου αλλάξουν την 226CW γιατι μου το ξέκοψαν απο την αρχή πως "αυτό το μοντέλο έχει τελείωσει.. και δεν υπάρχει αντίστοιχη να σου δώσουμε..") Πάντως ναι, οκ, ζήτησα εγώ πιστωτικό...αλλά στο φινάλε.. ΕΓΩ θα έχανα ούτως ή άλλως οικονομικά...σύμφωνα με αυτά που μου είπαν..
GGKING Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Για να σας δώσω να καταλάβετε, ΕΓΩ ζήτησα πιστωτικό διότι δεν ήθελα καμμία απο αυτές τις οθόνες που έχει αυτή την περίοδο το eshop στο site του. Απο το eshop μου είπαν να μου την αλλάξουν με μία LG των 169 ευρώ.. (η αλήθεια είναι πως δεν άκουσα ούτε λέξη για να μου αλλάξουν την 226CW γιατι μου το ξέκοψαν απο την αρχή πως "αυτό το μοντέλο έχει τελείωσει.. και δεν υπάρχει αντίστοιχη να σου δώσουμε..") Πάντως ναι, οκ, ζήτησα εγώ πιστωτικό...αλλά στο φινάλε.. ΕΓΩ θα έχανα ούτως ή άλλως οικονομικά...σύμφωνα με αυτά που μου είπαν.. Αυτό το μοντέλο είναι σε έλειψη η δε βγαίνει πλέον?Πάντως εντάξει πάντα χάνεις απλά να σου κόβουν πιστωτικό στη μισή τιμή? μου κάνει εντύπωση. Τελός πάντων ευχομαι η επόμενη που θα πάρεις να είναι καλύτερη και να την ευχαριστηθείς.
orck Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 να σας χαλασω λιγο; πηρα την 20" εκδοση (ετσι και αλλιως την ιδια αναλυση ειχαν και οι δυο εκδοσεις) χωρις να κοιταξω ΚΑΘΟΛΟΥ εαν εχω το φημολογουμενο καλο η κακο πανελ μεχρι στιγμης λειτουργει κανονικα παντως και την ιδια οθονη να σου επισκευαζανε εαν την πουλαγες μετα σαν μεταχειρισμενη δεν θα επιανες με τιποτα τα 172 που σου εδωσαν με το πιστωτικο
vasi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Για να προσεχουμε, τις Samsung το eshop τις εισαγει απο την αγγλια.
orck Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Για να προσεχουμε, τις Samsung το eshop τις εισαγει απο την αγγλια. ειναι δεδομενο οτι απο καπου θα τις κανει εισαγωγη, αφου εμεις ουτε καρφιτσες δεν φτιαχνουμε τι θες να πεις με αυτο; οτι στην αγγλια δεν φτιαχνουν καλες οθονες η οτι δεν τις υποστηριζει η αντιπροσωπεια στην ελλαδα;
GGKING Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 μήπως είναι δεύτερης διαλογής? η βάζουν άλλα panel?
ultraxmode Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Όχι βρε παιδιά.. τυχαίνει.. Μπορεί πχ σεμία πτώση ρεύματος στο σπίτι να "πειραχτεί" ας το πούμε έτσι κάτι απο την οθόνη.. υγροί κρύσταλλοι είναι.. ευαίσθητοι είναι.. οπότε.. Πάντως ξαναλέω πως την έψαξα πολύ την samsung Μέχρι να την πάρω (όσων αφορά το θέμα με τα πάνελ.. και με το πιό ήταν το πιό καλό..) αλλά έτυχε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ειναι δεδομενο οτι απο καπου θα τις κανει εισαγωγη, αφου εμεις ουτε καρφιτσες δεν φτιαχνουμετι θες να πεις με αυτο; οτι στην αγγλια δεν φτιαχνουν καλες οθονες η οτι δεν τις υποστηριζει η αντιπροσωπεια στην ελλαδα; ότι μάλλον δεν τις υποστηρίζει η αντιπροσωπία της Samsung στην Ελλάδα...
GGKING Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω ρε παίδιά για samsung όπως έχω πει και σε άλλο μου Post δε τις εμπιστέυομαι λόγω καμένων pixels ένα φίλος έχει 2 τηλεοράσεις και οι 2 με καμένα Pixels μέχρι και το κινητο μου έχει 9 καμένα...LG με κλειστά τα μάτια, δε λέω και οι samsung προσφέρουν αρκετά πράγματα και καλό design.
vasi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω ρε παίδιά για samsung όπως έχω πει και σε άλλο μου Post δε τις εμπιστέυομαι λόγω καμένων pixels ένα φίλος έχει 2 τηλεοράσεις και οι 2 με καμένα Pixels μέχρι και το κινητο μου έχει 9 καμένα...LG με κλειστά τα μάτια, δε λέω και οι samsung προσφέρουν αρκετά πράγματα και καλό design. Μπορεί και τις lg που έχει το eshop να τις εισάγει το ίδιο μαγαζί οπότε ξεχάστε τα καμένα pixel.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω ρε παίδιά για samsung όπως έχω πει και σε άλλο μου Post δε τις εμπιστέυομαι λόγω καμένων pixels ένα φίλος έχει 2 τηλεοράσεις και οι 2 με καμένα Pixels μέχρι και το κινητο μου έχει 9 καμένα...LG με κλειστά τα μάτια, δε λέω και οι samsung προσφέρουν αρκετά πράγματα και καλό design. τα καμένα pixels είναι κάτι το "φυσικό" αν σκεφτείς πόσα million pixels έχει μια οθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.