Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Samsung 226CW, αλλαγή με ποιά?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι την παρείγγειλα όταν έκανε 370...

για μισό.. 370 λίρες και 45 λίρες μεταφορικά δεν είναι ? Πώς βγαίνει 530 ευρώ?... Πλήρωσες και τον VAT ?

• Super Moderators
Δημοσ.

370 λίρες χωρίς ΦΠΑ + 45 λίρες μεταφορικά είναι...με ΦΠΑ και σε euro βγαίνει κάπου στα 530

Δημοσ.
370 λίρες χωρίς ΦΠΑ + 45 λίρες μεταφορικά είναι...με ΦΠΑ και σε euro βγαίνει κάπου στα 530

OK, πές οτι μιλάς σε έναν 6χρονο, :-D (αυτή τη στιγμή απο την κούραση τόσο νοιώθω!!). Εσύ την αγόρασες ΜΕ ΦΠΑ ενω μπορείς να την αγοράσεις και χωρίς ΦΠΑ ? (σε περίπτωση που κόβεις τιμολόγιο) ?

Δλδ. χωρίς ΦΠΑ και σύν τα μεταφορικά βγαίνει περίπου 450 ευρώ.. έτσι δεν είναι? τουλάχιστον εγώ τόσο τα έβγαλα...

Δημοσ.
ναι με ΦΠΑ την πήρα, δεν έχω δυνατότητα να την αγοράσω χωρίς...

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Το θέμα είναι πως η οθόνη αυτή θα με τρελάνει.. πλέον για κάποιον παράξενο λόγο ΔΕΝ το κάνει το πρόβλημα..

και είμαι στο δίλλημα να την πάω ή όχι... :-(

EDIT : Nα ρωτήσω κάτι ? Οι LCD οθόνες επηρεάζοντε απο μαγνητισμό/ραδιοκύμματα ?... (wireless routers, ηχεία κτλ) ? Όχι, έτσι δεν είναι? Οι CRT είχαν αυτό το πρόβλημα..ε?

Δημοσ.

Μου το έκανε πάλι σήμερα το πρωί...για κανα λεπτό.. μετά έστρωσε.. είναι με τις ώρες της...

EDIT : Την πήγα πίσω στο eshop για να την δούν. Και ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

UPDATE : Όπως σας είπα, πήγα την οθόνη το Σάββατο στο eshop. Σήμερα πήρα τηλέφωνο να δώ τί γίνεται και μου είπαν πως ΟΝΤΩΣ έχει πρόβλημα η οθόνη και πως θα δούν τί θα τους πεί η αντιπροσωπεία της samsung..

Τους είπα ρητά και κατηγορηματικά, πώς εγώ ίδια οθόνη ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ και δεν πρόκειται να πάρω πίσω το defective κομμάτι.. οπότε ας κοιτάξουν να μου βγάλουν πιστωτικό και να τελειώνει εκεί το θέμα.. και μου είπαν πως θα με ενημερώσουν..

ο Θεός βοηθός...!:-)

Δημοσ.

UPDATE : Χθές απο το eshop μου τα γύρισαν... Ενώ στις 12/10/09 μου είπαν πως όντως έχει εξακριβωθεί πρόβλημα στην οθόνη μου (Samsung 226CW) χθές, 13/10/09 μου είπαν πως η οθόνη θα πάει στα κεντρικά για ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ. Εγώ τους ζητάω εδώ και δύο ημέρες να μου κόψουν πιστωτικό ωστε να αγοράσω άλλη οθόνη και μου τα μασάνε... Εγώ όμως ΔΕΝ μασάω .. θα συνεχίσω και θα τα καταφέρω να πάρω το πιστωτικό..:devil:

Δημοσ.

UPDATE : Τελικά, το eshop μου έκοψε πιστωτικό... 172 ευρώ..!!! Τί να κάνουμε.. 350 ευρώ είχα αγοράσει την οθόνη..αλλα με τις σημερινές τιμές..εκεί φτάσαμε..

Οπότε τώρα κοιτάω τί θα κάνω.. μάλλον θα πάω τελικά στη Dell Ultrasharp U2410...

Δημοσ.

μήπως είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου? μήπως δεν καθόταν καλα το βύσμα του καλωδιου με το οποιο την ειχες συνδεδεμένη στο pc γιατι αυτοι εκει ίσως να το δοκιμάσαν με το ίδιο καλώδιο,σε άλλο pc την δοκίμασες?:fear:

Τι είναι αυτές οι μουφιές με ελληνικά πανελ και ξένα...εε δε είμαστε καλαάα!!

Δημοσ.

Ήταν μετα απο ποσο καιρό? αν ήταν του κουτιου ακομα και την 8η μέρα που το ΔΟΑ είναι 7 μέρες θα την παιρνανε κλωτσηδών.....αλλα εσύ είπες μετα απο 1 χρόνο? Καλά η αντιπροσωπεια λογικά δε σου καλύπτει εγγύηση? και αγοράσανε την οθόνη με πιστωτικο στη μισή τιμή? Αφού έχω διαβάσει οτι στην αντικαθιστούνε με ίσης η μεγαλύτερης αξίας...

http://www.e-shop.gr/support.phtml#doa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...