ultraxmode Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, έχω αγοράσει μία οθόνη Samsung Syncmaster 226CW απο το Eshop. (22 ιντσών) Την οθόνη αυτή την έχω απολαύσει πιό πολύ απο κάθε άλλη οθόνη, ΑΛΛΑ... Τις τελευταίες ημέρες αρχίζει κ μου κάνει νούμερα.. Όταν την ανοίγω, μέχρι να ζεσταθεί (??) τρεμοπαίζει ο φωτισμός της.. με αποτέλεσμα να έχει τρεμοπαίξει μερικές φορές ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ που να έχει σκοτεινιάσει σχεδόν εντελώς!..Γενικά τρεμοπαίζει συνεχώς.. άλλες φορές πολύ, άλλες πιό λίγο... Επειδή είναι ακόμα σε εγγύηση, λέω να την πάω αμέσως στο eshop για αντικατάσταση.. και επειδή δεν υπάρχει το συγκεκριμμένο μοντέλο πλέον.. Ποιά οθόνη (σε περίπτωση φυσικά που μου κόψουν πιστωτικό) να πάρω? Αυτές οι Led είναι καλές? Όταν αγόρασα την 226CW είχα ρίξει ΠΟΛΥ διάβασμα μέχρι να την επιλέξω.. κάτι που δεν έχω και τόσο πολύ όρεξη να κάνω τώρα.. Μπορείτε σας παρακαλώ να βοηθήσετε? Τιμή 350 - 400 ευρώ.. περίπου. Ευχαριστώ πολύ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αν εννοείς τις LED της Samsung ναι είναι καλές αλλά δεν είναι μέσα στα λεφτά που μπορείς να δώσεις, αν εννοείς της LG όχι δεν είναι καλές. πολύ πίκρα οι οθόνες που έχει το eshop γμτ
ultraxmode Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Όντως ναι.. είναι πολύ πίκρα γαμώτο.. γαντεμ-ιτ... Τί συνιστάς Thresh ? να περιμένω λές? Υπαρχει φώς στο τούνελ να έρθουν καλύτερα κομμάτια?..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 περίμενε λίγο ακόμα και προσπάθησε να βρεις αγοραστή για το πιστωτικό ώστε να μπορείς να πάρεις οθόνη και από άλλα καταστήματα
tarantules Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Τώρα με άγχωσες και εμένα.... Έχω ακριβώς την ίδια οθόνη με τη δική σου (226CW) αλλά με το πανελ που φτοιάχνει η ίδια η Samsung στο εργοστάσιό της και όχι με τα πάνελ που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα όταν είχε βγεί που είναι χαμηλότερης ποιότητας... Την είχα πάρει από Pixmania 4/12/2007 (Μου ήρθε από Παρίσι). Μέχρι στιγμής την έχω κατευχαριστηθεί κι εγώ και μου παίζει μια χαρά χωρίς προβλήματα... Θα σου πρότεινα αφού είναι μέσα στην εγγύηση , να μην απευθυνθείς καν στο e-shop. Το γνωρίζεις φαντάζομαι το after sale service τους....(ανύπαρκτο)... Θα μπλέξεις και δουλειά δεν θα κάνεις. Εγώ στη θέση σου θα έστελνα mail κατευθείαν στην Samsung.Είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι.
ultraxmode Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 περίμενε λίγο ακόμα και προσπάθησε να βρεις αγοραστή για το πιστωτικό ώστε να μπορείς να πάρεις οθόνη και από άλλα καταστήματα Πού να βρώ όμως... θα ψάξω μήπως θέλει κάποιος να αγοράσει κάτι..(πολύ καλή ιδέα..) Τώρα με άγχωσες και εμένα....Έχω ακριβώς την ίδια οθόνη με τη δική σου (226CW) αλλά με το πανελ που φτοιάχνει η ίδια η Samsung στο εργοστάσιό της και όχι με τα πάνελ που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα όταν είχε βγεί που είναι χαμηλότερης ποιότητας... Την είχα πάρει από Pixmania 4/12/2007 (Μου ήρθε από Παρίσι). Μέχρι στιγμής την έχω κατευχαριστηθεί κι εγώ και μου παίζει μια χαρά χωρίς προβλήματα... Θα σου πρότεινα αφού είναι μέσα στην εγγύηση , να μην απευθυνθείς καν στο e-shop. Το γνωρίζεις φαντάζομαι το after sale service τους....(ανύπαρκτο)... Θα μπλέξεις και δουλειά δεν θα κάνεις. Εγώ στη θέση σου θα έστελνα mail κατευθείαν στην Samsung.Είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι. Φίλε tarantules, κι εγώ το panel της Samsung έχω.. θυμάμαι πολύ καλά το κόλπο που γινόταν τότε.. και το είχα ψάξει διεξοδικά για να αγοράσω το καλό Panel. Μάλιστα είχα ζητήσει απο το eshop να δούμε τον σειριακό αριθμό και το product number για να είμαι σίγουρος πως είναι το καλό panel.. αλλα όπως σου είπα.. τώρα τελευταία (δεν πάνε δέκα μέρες..) άρχισε τα κόλπα.. (ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΤΥΧΕ ΠΑΛΙ !!!!) Δεν έχω δέκα λεπτά που άνοιξα το PC.. και μόλις τώρα με τύφλωσε απο την αύξηση της φωτεινότητας.. και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει να κάνει ούτε με κάρτα γραφικών αλλά ούτε και με καλώδια.. τα έχω αλλάξει όλα..είναι το Panel.. (δυστυχώς..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ή κάποιος γνωστός, φίλος, συγγενής μπορεί να θέλει κάτι... πάντως πάρε πρώτα το πιστωτικό και μετά κάνε σχέδια γιατί μπορεί να βρουν ίδια από την αντιπροσωπία της Samsung
ultraxmode Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά ξέρετε τί φοβάμαι ? Η οθόνη μου, έχει ΣΙΓΟΥΡΑ πρόβλημα.. ! Το κακό (?) είναι οτι δεν κάνει το πρόβλημα του φωτισμού ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Το κάνει τις περισσότερες φορές αλλά όχι πάντα.. (συνεχόμενα δλδ..) Σε περίπτωση που το πάω στο eshop και τύχει να μην το κάνει ? Τί γίνεται ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 να τους πεις να την testάρουν περισσότερη ώρα
ultraxmode Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Thresh φίλε μου, τελικά βρήκα έναν άλλο φίλο, που θέλει να αγοράσει απο eshop ένα netbook Που κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ 350 ευρώ (όσο είχα πάρει την οθόνη). Σε περίπτωση που μου κόψουν πιστωτικό απο το eshop έχω πάρει τα λεφτά και έχω παραγγείλει την Ultrasharp U2410 !!! Κάνε κι εσύ καμμιά προσευχή μπάς κ μου κόψουν πιστωτικό!!! χαχα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 για κάποιο λόγο αμφιβάλω για 350 euro πιστωτικό, θα πρέπει να το ζορίσεις
ultraxmode Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 για κάποιο λόγο αμφιβάλω για 350 euro πιστωτικό, θα πρέπει να το ζορίσεις Θα το ζορίσω μέχρι εκεί που δε ζορίζεται άλλο... TRUST ME... EDIT : Thresh εσύ πόσο την αγόρασες την DELL ?? Την πήρες με τιμή Including VAT ή Excluding VAT ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 530 με τα μεταφορικά νομίζω πάνω κάτω...
ultraxmode Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 530 με τα μεταφορικά νομίζω πάνω κάτω... H τιμή της οθόνης ποιά ήταν ? 374 λίρες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.