makedonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ποιά είναι καλύτερη να πάρω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Msi-770-C45-Am3-Amd770-Ddr3-770-C45.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-M3A785GMH-128M-AM3-DDR.htm έχω cpu AMD PHENOM X3 2.8
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Προκειται για 2 αρκετα διαφορετικες μητρικες που απευθυνονται σε διαφορετικα target group παρα την παρομοια τιμη τους. η asrock ειναι micro. Επισης εχει onboard gpu. Και επισης υποστηριζει crossfire. Αν εχεις καρτα γραφικων δεν σε ενδιαφερει το onboard gpu, αρα τσαμπα ευρω. Αν δε σκοπευεις να βαλεις crossfire επισης δε σε ενδιαφερει η υποστηριξη του, αρα τσαμπα ευρω. Επισης αν δεν σε νοιαζει το μεγεθος, πηγαινε στην αντιστοιχη asrock midi μεγεθους, γιατι και παλι δινεις τσαμπα ευρω. Αρα ενδεχομενως εχεις επιλεξει λαθος μοντελο της asrock για τις αναγκες σου, καθως η MSI που μας προτεινεις δεν εχει τιποτα απο αυτα -προφανως δε σε ενδιαφερουν ολα αυτα δηλαδη-. Μαλλον πρεπει να αναπροσδιορισεις την προτιμηση σου σε αλλο μοντελο της Asrock λοιπον. Απο κει και περα ιδιο chipset εχουν, ιδια χαρακτηριστικα εχουν, προσωπικα θα χτυπαγα την MSI, λογω οτι ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο μητρικες της εν λογω εταιρειας, χωρις να υπονοω οτι η Asrock ειναι αναξιοπιστη.
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εγω προτεινα την ασροκ, για 2 κυριως λογους. περα απο onbard gpu και οσα αναφερει ο φιλος απο πανω, 1. ειναι πολυ μικρη διαφορα τιμης(6€) και 2. με την ασροκ, με οποιοδηποτε ΒΙΟΣ, εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα να ξεκλειδωσεις τον cpu σου! ΑΝ βεβαια μπορει να ξεκλειδωσει! επιπλεον εχεις εξτρα καρτα γραφικων που σε περιπτωση που η εξωτερικη καει-χαλασει, μπορεις συνεχισεις να λειτουργεις το πισι. συμφωνω και για το target group, που λεει ο MiDi_MiLiZ, και αυτο παιζει το ρολο του. για αλλη χρηση προοριζεται η ΜΣΙ και για αλλη η ΑΣΡΟΚ, αλλα οι τοσο κοντινες τιμες σε μπερδευουν. καλο θα ηταν να αναφερεις για τι ειδους χρηση θες το πισι
makedonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 έχω κάρτα γραφικών nvidia 9600 η RAM που έχω είναιι DDR3 θέλω να παίζει games να υπάρχει προοπτική αναβάθμισης στο μέλλον θα προτείνατε καμιά αντίστοιχη της MSI στα ίδια λεφτά?
pcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ωπα, στάκα. games θα παίζεις μονο απο την 9600 έτσι?. Μ/Β με AM3 DDR3 δεν υπάρχουν πολλές σε αυτα τα λεφτα. (βασικά δεν βρήκα αλλες εκτος απο αυτες τις 2) . αρα.... δικη σου η αποφαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.