Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο δισκο

ReD-RevolutioN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!

Διαθέτω εδώ και πολύ καιρό έναν WD My Book Essential 320 gb και τον τελευταίο περίπου μήνα αντιμετωπίζω ένα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα.Πιο συγκεκριμένα όταν επιχειρώ να κάνω διπλό κλικ στον δίσκο για να δω τα περιεχόμενα του,αυτό δεν συμβαίνει αλλα απεναντίας μου εμφανίζει ένα παράθυρο που λέει:

Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για άνοιγμα αυτού του αρχείου(και μου εμφανίζει μια λίστα με άσχετα προγράμματα όπως gom player,kmplayer,μtorrent κλπ).

Επίσης όταν κάνω δεξί κλικ στον δίσκο,μου εμφανίζει μια περίεργη επιλογή ονόματι auto.Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και πολλά λήμματα με πληροφορούσαν ότι πρόκειται περί ιου.Έκανα ένα αναλυτικό scan με το avast αλλά δεν μου βρήκε τίποτα..Επίσης πολλα εξ αυτών με προέτρεπαν να βρω το αρχείο autorun.inf και να το σβήσω,αλλα το θέμα είναι ότι το ψάχνω με την αναζήτηση και δεν μου βρισκει κατι!!

Mήπως μπορείτε να με βοηθήσετε επειδή κοντεύω να τρελαθώ?

Ευχαριστώ πολύ :D

Δημοσ.

...βεβαίως...

halloween-straight-jacket.jpg

...πλακίτσα στον καινούριο :-)

ΕΙΝΑΙ από "ιό", άσχετα αν δεν βρίσκεται κάτι στο σύστημά σου.

(μπορεί κάτι να σβύστηκε ήδη και να μην το πήρες χαμπάρι - πάντως ένα ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ είναι να αλλάζουν τιμές στο μητρώο, με αποτέλεσμα αυτό που σου "συμβαίνει")

Για δοκίμασε αυτό http://www.4shared.com/get/88291962/fe118e9d/DiskHealSetupv148R.html;jsessionid=F1BD36D6AF23369DE31541BE0C403D89.dc156 , και καλώς ήρθες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...