Προς το περιεχόμενο

HANDBALL τι γνώμη έχετε,παίζει κανείς?

CHOcolATE(+50%)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, απ την άλλη όμως πολύ δημοφιλές είναι το icehockey έτσι; Γιατί όχι κάτι τέτοιο; :-D

Πέρα απ τη πλάκα, με τα χαρακτηριστικά που θες, ίσως σε ενδιέφερε και το χόκεϊ επί χόρτου ή σε κλειστό τώρα το χειμώνα.

To σκέφτηκα και το icehockey μιας και εδώ πέρα παίζουν πολύ,είναι και καλοί+έκανα παλιά και roller οπότε έχω και την κατάλληλη ισσοροπία αλλά δεν θέλω....:-)

Δημοσ.
To σκέφτηκα και το icehockey μιας και εδώ πέρα παίζουν πολύ,είναι και καλοί+έκανα παλιά και roller οπότε έχω και την κατάλληλη ισσοροπία αλλά δεν θέλω....:-)

Λοιπον το σκεφτομαι και εγω για ice hockey αλλα επειδη δεν ειχα καμια αλλη επαφη με το αθλημα μπορειτε να μου πειτε αν γινετε να παω να αρχισω τωρα διχως καμια εμπειρια?

Δημοσ.

Έχω παίξει handball με μπάλα ποδοσφαίρου στο δημοτικό σε διαστάσεις γηπέδου τέννις ας πούμε.

Η γνώμη μου είναι ότι είναι ένα πολύ χαζό μπαστάρδεμα football, (όχι soccer), rugby και basketball με εμφάνιση ποδοσφαιριστή ή βολεϋμπολίστα. Γενικά πολύ ότι να 'ναι άθλημα. =ρ

Δημοσ.
Έχω παίξει handball με μπάλα ποδοσφαίρου στο δημοτικό σε διαστάσεις γηπέδου τέννις ας πούμε.

Η γνώμη μου είναι ότι είναι ένα πολύ χαζό μπαστάρδεμα football, (όχι soccer), rugby και basketball με εμφάνιση ποδοσφαιριστή ή βολεϋμπολίστα. Γενικά πολύ ότι να 'ναι άθλημα. =ρ

Στο δημοτικό... Όταν ήσουν 10 ετών παιδάκι... Και το μόνο που κάνατε ήταν να πετάτε τη μπάλα -γιατί μη μου πεις οτι η... δασκάλα σας είχε μάθει προσποιήσεις κ.λπ.-. Ναι, οκ.

Δημοσ.

Choco, γενικά εκεί που είσαι ό,τι και να επιλέξεις δε θα είναι πρόβλημα το περίφημο γνωστικό επίπεδο Αγγλικών των Σλοβάκων;

Κατά τα άλλα, αν δεν είσαι η εξαίρεση του μέσου Έλληνα νομίζω θα είσαι καλό asset τέτοια τηλεγραφόξυλα που είναι εκεί πάνω.

(δεν_πρεπει_να_μιλησω_παλι_για_τις_Σλαβες)

Δημοσ.
Choco, γενικά εκεί που είσαι ό,τι και να επιλέξεις δε θα είναι πρόβλημα το περίφημο γνωστικό επίπεδο Αγγλικών των Σλοβάκων;

Κατά τα άλλα, αν δεν είσαι η εξαίρεση του μέσου Έλληνα νομίζω θα είσαι καλό asset τέτοια τηλεγραφόξυλα που είναι εκεί πάνω.

(δεν_πρεπει_να_μιλησω_παλι_για_τις_Σλαβες)

Και να πώ οτι δε το περίμενα,ψεύτης θα μουν.:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...