.:VenoM:. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το προγραμμα ? Είναι καλό τι ακριβώς κάνει γιατί απί διάβασα κατι αγγλικα κειμενα δεν πολυκατάλαβα
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν δε γνωρίζεις τί κάνει το Deep Freeze, τότε σε αυτό το thread πώς απάντησες, προτείνοντας και εναλλακτικό του Deep Freeze... ;
.:VenoM:. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ξερω οτι ειναι για restore ,αλλα ρωταω το εχει δοκιμασει κανεις ,ειναι καλο (?) ,πως ακριβως δουλευει (?)
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να το δεις σε λειτουργία σε κανένα Net cafe. Η λειτουργία τους είναι η εξής: 1. Δημιουργεί ένα leyer πάνω από το λειτουργικό, στο οποίο γίνονται όλες οι εγκαταστάσεις. Επίσης παρακολουθεί τους δίσκους που θα του υποδείξεις για αλλαγές. 2. Όταν κάνεις επανεκκίνηση, σβήνεται αυτό το layer και δημιουργείται ένα νέο καθαρό. Φυσικά, ότι έχει μπει ή αλλαχτεί εξαφανίζεται και το σύστημα είναι σαν να το είχες κλειστό και μόλις να το άνοιξες. 3. Αν θέλεις να κάνεις κάτι εγκατάσταση ή να αποθηκεύσεις κάτι σε δίσκο που προστατεύεται πρέπει να κάνει reboot σε thawed κατάσταση, να στήσεις ότι θέλεις και να ξανακάνεις reboot σε κλειδωμένη κατάσταση.
Krokodilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ξερω οτι ειναι για restore ,αλλα ρωταω το εχει δοκιμασει κανεις ,ειναι καλο (?) ,πως ακριβως δουλευει (?) Σου απαντησε ο απο πανω μου στο τι κανει. Εγω το εχω δικιμασει και αν και στην αρχη μου εσπασε τα νευρα επειδη κολλησε(και στην επανεκκινηση) και νομιζα οτι μου διελυσε το PC(το software) και ηθελα format, τελικα ξεκολλησε και εκανε με ολιγον δυσχρηστο τροπο αυτο που πρεπει να κανει. Οσο για το sandboxie καλο, αλλά δεν μπορει να χρησιμοποιηθει πρακτικα για αρκετες εφαρμογες, καθως επισης και αυτο χωρις να ξερω το γιατι μου εκανε(πιθανη) μικρη ζημια στο συστημα καθως μου εξαφανισε ολα τα αρχεια πλην των φακελων φυσικα(ξερεις κατι χαζα που εχει που ισως δεν ειναι καθολου χαζα) στην ριζα C:\ . Το PC βεβαια δεν αντιμετωπισε προβλημα αλλά να εξαφανιστουν τα περιεχομενα του C:\ ειναι καπως παραλογο. Αν θελεις παντως να δοκιμαζεις εφαρμογες αφοβα(δεν μας ειπες και ποιος ειναι ο σκοπος σου) το καλυτερο ολων ειναι το VMWare πχ το "VMWare Workstation 6.5". Κάνεις ο,τι θελεις, βαζεις οποιο προγραμμα θελεις χωρις να κινδυνευεις καθολου και μετα το σβηνεις το διαγραφεις το κάνεις ο,τι θελεις. Και με τα snapshots αν το μετανοιωσεις το ξαναφερνεις πισω, κλπ. Χλιδη!
varemarious Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το προγραμμα ? Είναι καλό τι ακριβώς κάνει γιατί απί διάβασα κατι αγγλικα κειμενα δεν πολυκατάλαβα είναι αρκετά καλό όταν το χρησιμοποιείς σε επαγγελματικούς χώρους. για οικιακή χρήση δε νομίζω να βολέψει. είναι απλό στη χρήση του . μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε motherboard με chipset nvidia (υπάρχει μια ασυμβατότητα) δεν ξέρω αν το έχουν λύσει με κάποια νέα έκδοση. πάντως αν ψάχνεις για σπασμένο θα σε συμβούλευα να μην το χρησιμοποιήσεις διότι απο προσωπική πείρα κολάνε εύκολα και γρήγορα. (το πρόγραμμα δηλ. και μετά μόνο με φορμάτ) αλλά αν θές σόνυ και καλά κάτι τέτοιο τότε δώσε 9 ευρώ νομίζω κάνει και πάρε κάρτα hardware που την κουμπώνεις στο σύστημα και κάνει ότι και το deep freeze.
takh271098 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 καλη μερα! ειναι απο τις λιγες φορες που γραφω σε φορουμ αρα τα λαθη δικαιωλογουντε ηθελα να μαθω για αυτο ο hardware αν ξερη κανεις ευχαριστω varemarious "αλλά αν θές σόνυ και καλά κάτι τέτοιο τότε δώσε 9 ευρώ νομίζω κάνει και πάρε κάρτα hardware που την κουμπώνεις στο σύστημα και κάνει ότι και το deep freeze."
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 καλη μερα!ειναι απο τις λιγες φορες που γραφω σε φορουμ αρα τα λαθη δικαιωλογουντε ηθελα να μαθω για αυτο ο hardware αν ξερη κανεις ευχαριστω ...πάλι καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.