.:VenoM:. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μπορει καποιος ειδικος να μου πει πως να εμφανισω αυτα π φαινοντε κατω δεξια στην photo και τι ακριβως ειναι ? Επίσης τι κάνουν τα ακόλουθα cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 rate 25000 fps_max 101 hud_Fastswitch 1
computeras13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Βασικά η πρώτη μου ερώτηση είναι, αφού δεν ξέρεις τι είναι γιατί θες να τα εμφανίσεις;! Πέραν αυτού αυτά που έχει στην οθόνη κάτω δεξιά είναι κάποια στοιχεία σχετικά με το framerate, την κίνηση (in & out) και για τα άλλα δύο δεν είμαι σίγουρος 100% (είμαι 99%) και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου Για να τα εμφανίσεις δεν θυμάμαι ποια εντολή χρησιμοποιείς, use google to find it... Όσον αφορά για το τι κάνουν οι εντολές που έγραψες μια βοήθεια θα βρεις εδώ.
sokonik_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μπορει καποιος ειδικος να μου πει πως να εμφανισω αυτα π φαινοντε κατω δεξια στην photo net_graph 3 ειναι πληροφοριες για τα fps, το latency (ping) και την κινηση της γραμμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.