Προς το περιεχόμενο

fb και friends

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι κριτήριο εμφανίζονται κάθε φορά οι 6 friends που φαίνονται? καθαρά τυχαίο ή υπάρχει κάποιος αλγόριθμος επιλογής? Γιατί παρατηρώ ότι κάποιοι εμφανίζονται συχνότερα.

Δημοσ.

νομιζω οτι ειναι τυχαιο, μπορεις ομως να επιλεξεις απ'τις ρυθμισεις σου να εμφανιζονται καποιοι, οι και οι 6, συγκεκριμενα ατομα, αν δε θες πχ να αλλαζουν καθε φορα...

Δημοσ.
Your "friends box" will show the thumbnails of six randomly selected friends until you specify otherwise. To edit these settings, simply navigate to your profile page and then click on the pencil icon in the upper right hand corner of the "Friends" box.

The Edit Box that appears will allow you to specify how many friends are displayed and which friends you always want to show. If you want to ensure that friends from certain networks appear, you can select those networks in the "Include friends from" section. Finally, checking the "Show Networks Section" will display a list of all of the networks your friends are in.

Εν συντομία: είναι απόλυτα τυχαίο.

Δημοσ.
νομιζω οτι ειναι τυχαιο, μπορεις ομως να επιλεξεις απ'τις ρυθμισεις σου να εμφανιζονται καποιοι, οι και οι 6, συγκεκριμενα ατομα, αν δε θες πχ να αλλαζουν καθε φορα...

για πες πως γίνεται η επιλογή.

Δημοσ.

πολυ απλο, εκει που διχνει αυτους τους 6 φιλους, στη λεζαντα πανω που λεει "φιλοι" δεξια εχει ενα σαν μολυβι... πατας εκει και μπορεις να επιλεξεις αν θες να διχνει 6 φιλους οι περισσοτερους, απο κατω πληκτρολογωντας ονοματα των φιλων σου, τους βαζεις μονιμα.. ;)

Δημοσ.
γαμωτο δεν γίνεται να είναι τυχαίο, είναι ένα άτομο που μου βγαίνει συνέχεια.

και να υποθεσω οτι δε γουσταρεις να το βλεπεις.... :P

Δημοσ.
και να υποθεσω οτι δε γουσταρεις να το βλεπεις.... :P

βασικά παρατηρώ ότι μου βγάζει τα άτομα που σκαλίζω περισσότερο τα profile τους.

εκτός αν είναι ιδέα μου.

• Moderators
Δημοσ.
βασικά παρατηρώ ότι μου βγάζει τα άτομα που σκαλίζω περισσότερο τα profile τους.

εκτός αν είναι ιδέα μου.

Σ'εμενα παλι συμβαινει το αντιθετο...

Δημοσ.

εκτός αν είναι ιδέα μου.

και αν αυτος που σκαλιζεις το προφιλ του ειναι μελος στο ινσομνια και το μαθει?:P:p

Δημοσ.

εκτός αν είναι ιδέα μου.

καλά μην το ψάχνεις εμένα μου έβγαζε πρώτο πρώτο suggested friend επι ένα μήνα μια πρώην μου, με την οποία δεν μιλάγαμε.. και είχαμε μόνο 2 κοινούς φίλους .. ! μας έχουν φακελώσει λέμεεεε :devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...