Προς το περιεχόμενο

Ati Catalyst Control Center - Vista

whiteman7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μόλις έκανα εγκατάσταση των νέων drivers (9.9) όμως μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα...Δεν μου ανοίγει καθόλου το παράθυρο ρυθμίσεων ATI CCC...

Εχω Vista, έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ,

Σταμάτης

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

μόλις έκανα εγκατάσταση των νέων drivers (9.9) όμως μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα...Δεν μου ανοίγει καθόλου το παράθυρο ρυθμίσεων ATI CCC...

Τον προηγουμενο driver τον απεγκατεστησες πρωτα η περασες τον καινουργιο απο πανω?

Δημοσ.
Τον προηγουμενο driver τον απεγκατεστησες πρωτα η περασες τον καινουργιο απο πανω?

τον καινουργιο πάνω από τον παλιό

Δημοσ.
πως θα κανω πλήρης απεγκατασταση των drivers απο τα Vista? υπάρχει καμία διαφορά με τα XP?

Υπαρχουν μερικα προγραμματα γι'αυτο το θεμα.Αν και χρησιμοποιω τον unistaller του win7 manager(εχει και για vista το vista manager,προσοχη δεν ειναι free) εχω ακουσει οτι εινα πολυ καλος unistaller αυτο εδω http://www.revouninstaller.com/ (προσοχη δεν ειναι χ64 λειτουργικο).

Απο εκει και περα κανεις αυτο που σου ειπε ο phanispal και πιστευω θα εισαι οκ.

Δημοσ.

Εγω το κανω αλλιως και ειμαι κομπλε..παταω διπλο κλικ στους καινουριους drivers και αντι για install τσεκαρω το uninstall ...και απεγκαθηστα τους παλιους..μετα βαζω τους καινουριους κανονικα και ειμαι οκ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...