wizardb13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα, γνωριζει κανεις εαν ισχυει και για φετος το εξης προγραμμα?? Κοιταξα στην επισημη ιστοσελιδα του Δες την Ψηφιακα και δεν αναφερει κατι για φετος... Υ.Γ. Εψαξα αν υπηρχε αντιστοιχο thread και δεν βρηκα κατι. Ασε που δεν ηξερα σε ποια κατηγορια επρεπε να ενταχθει... Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 λογικά αν γίνει η σχετική δράση και το δικαιούσε (μέσα στους 20% - πρώτους της κάθε σχολής) θα σου αποστείλουν χαρτί που θα αποδεικνύει τα παραπάνω.. edit: τώρα θυμήθηκα ότι και στο σίτε αυτό πριν μας έρθει το χαρτί είχαμε checkάρει αν είμαστε δικαιούχοι με βάση τον κωδικό που είχαμε στο καρτελάκι των πανελληνίων..
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μου φαίνεται ότι ισχύει και για φέτος κανονικά, ρώτα στη γραμματεία για να είσαι σίγουρος. Μου φαίνεται επίσης πως επιδότηση παίρνει το 25% των πρώτων κάθε σχολής, όχι το 20% όπως αναφέρθηκε.
adamch Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε τα @@ μας. 1ον μας προλάβαν τα πρωτογυμνασιάκια με τα netbook , 2ον δεν πολυπαίζει και πολύ χρήμα στο κράτος, 3ον έχουμε εκλογές, οπότε είναι πολύ εύκολο να ξεχαστεί το θέμα από την νέα κυβέρνηση, 4ον δεν είπε ποτέ κανένας ότι αυτό το πρόγραμμα της ευρωπαικής ένωσης θα εφαρμόζεται ες αεί για τους φοιτητές-απλά εφαρμόστηκε για 3 χρονιές νομίζω και φέτος το εκμεταλλεύτηκαν τα 1ογυμνασιάκια. Άρα, εμείς θα πάρουμε τα @@ μας και τα ανώριμα 1ογυμνασιάκια τα οποία δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές πήραν netbook για να τα πετάνε από θρανίο σε θρανίο
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 4ον δεν είπε ποτέ κανένας ότι αυτό το πρόγραμμα της ευρωπαικής ένωσης θα εφαρμόζεται ες αεί για τους φοιτητές-απλά εφαρμόστηκε για 3 χρονιές νομίζω και φέτος το εκμεταλλεύτηκαν τα 1ογυμνασιάκια. έχει μπει σε πρόγραμμα από 2007-2013... αυτό με τα νετβοοκ των πρωτακίων νομίζω αντλεί κονδύλια απο το κοινοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ * για του λόγου το αληθές... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330787
adamch Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 http://www.destinpsifiaka.gr/ εδώ μιλάει για πρόγραμμα ψηφιακής στρατηγικής 2006-2013 του ελληνικού κράτους και όχι για πρόγραμμα επιδότησης φορητών για φοιτητές για τα έτη 2006-2013. ψηφιακή στρατηγική αποτελεί και η επιδότηση netbook για τα 1ογυμνασιάκια, άρα άνετα μπορούν να σταματήσουν την επιδότηση για φοιτητές
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 http://www.destinpsifiaka.gr/ εδώ μιλάει για πρόγραμμα ψηφιακής στρατηγικής 2006-2013 του ελληνικού κράτους και όχι για πρόγραμμα επιδότησης φορητών για φοιτητές για τα έτη 2006-2013. ψηφιακή στρατηγική αποτελεί και η επιδότηση netbook για τα 1ογυμνασιάκια, άρα άνετα μπορούν να σταματήσουν την επιδότηση για φοιτητές εδώ γίνονται 2 ενέργειες από διαφορετικά κονδύλια... τις επιδοτήσεις για φοιτητές μέσω του προγράμματος ψηφιακής στρατηγικής 2006-2013 και για μαθητές μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. τώρα άμα τους κάτσει και αλλάξουν το πρόγραμμα της ψηφιακής στρατηγικής 2006-2013 θα φανεί.. (αν και δεν νομίζω να μπορούν)
neXTgen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 για πρωτεύσαντες (25%) φοιτητές κάθε σχολής που μπήκαν με το 10% ισχύει (ίσχυε τέλος πάντων πέρυσι) η επιδότηση?
Nomikaria Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 για πρωτεύσαντες (25%) φοιτητές κάθε σχολής που μπήκαν με το 10% ισχύει (ίσχυε τέλος πάντων πέρυσι) η επιδότηση? Ίσχυσε και φέτος για όσους μπήκαν με το 10% αλλά κάτι άκουσα-δεν ξέρω αν αληθεύει,θα δείξει-ότι από του χρόνου με το 10% θα μπορούν να εισάγονται μόνο όσοι έχουν τελειώσει έως και 2 χρόνια το Λύκειο..
adamch Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αυτό που λες nomikaria ισχύει- έκανα κι εγώ 10% φέτος και προς έκπληξη μου, μου είπαν ότι ήταν η τελευταία χρονιά που μπορούσαν να κάνουν οι παλιοί και ότι από εδώ και πέρα μπορούν μόνο αυτοί που έχουν τελειώσει 2 χρόνια πριν. άντε να δούμε θα πάρουμε επιδότηση ή τζάμπα μπήκαμε στη διαδικασία οεο;
adamch Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 παιδιά έχουμε καμία πληροφόρηση για το τι θα κάνει τώρα που βγήκε ο Γιωργάκης; ας ελπίσουμε να δείξει το φιλολαικό του πρόσωπο- χαχα πεινάνε οι φοιτητές
nektarios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-foititis.gr/news.php?id=53 ελπίζω να ισχύει αυτό
scorpioss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Η ενημερωση που εχω ειναι οτι μετα το μαθητικο θα παιξει κ το φοιτητικο !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.