νοθωακι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Έχω αγοράσει εναν φορητό Acer Aspire 5738ZG και από την πρώτη ημέρα μου εμφανίζει πρόβλημα. Την πρώτη ημέρα επαιξα ένα παιχνίδι και ξαφνικά έβγαλε μαύρη οθόνη και κόλλησε. Τις υπόλοιπες μέρες κλείνει από μόνος του και μετά ανοίγει με την οθόνη της Κανονικής εκκίνησης/Ασφαλούς λειτουργίας κτλ. Τον έστειλα για service, δε βρήκαν κανένα πρόβλημα και το μόνο που κάναν είναι να τον επαναφέρουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μόλις όμως τον πρωτοάνοιξα, έβγαλε την οθόνη της Εκκίνησης με Επιδιόρθωση σφαλμάτων (την οποία και έκανα). Από τότε ξαφνικά βγάζει μία μπλε οθόνη η οποία γράφει: A problem has been encountered and Windows has to shut down. PAGE_FAULT_IN_NONPAGE ktl... Τα υπόλοιπα δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω γιατί κάνει επανεκκίνηση. Μόνο ένα παράθυρο του Mozilla έχω ανοιχτό τπτ άλλο... Τι φταίει? Η μητρική? Η μπαταρία? Ή τα Windows??? Στο service του eshop μου είπαν ότι ούτε τα χρήματα μου μπορώ να πάρω πίσω ούτε να μου τον αντικαταστήσουν γιατί δεν έχει τίποτα!!! Και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία μέρα!!! Τέτοια εξυπηρέτηση πάντως δεν την περίμενα από το eshop....
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 συγνωμη,γιατι δεν τον ανοιγεις μπροστα τους να πιστουν;
ss13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχω αγοράσει εναν φορητό Acer Aspire 5738ZG και από την πρώτη ημέρα μου εμφανίζει πρόβλημα. Την πρώτη ημέρα επαιξα ένα παιχνίδι και ξαφνικά έβγαλε μαύρη οθόνη και κόλλησε. Τις υπόλοιπες μέρες κλείνει από μόνος του και μετά ανοίγει με την οθόνη της Κανονικής εκκίνησης/Ασφαλούς λειτουργίας κτλ. Τον έστειλα για service, δε βρήκαν κανένα πρόβλημα και το μόνο που κάναν είναι να τον επαναφέρουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μόλις όμως τον πρωτοάνοιξα, έβγαλε την οθόνη της Εκκίνησης με Επιδιόρθωση σφαλμάτων (την οποία και έκανα). Από τότε ξαφνικά βγάζει μία μπλε οθόνη η οποία γράφει: A problem has been encountered and Windows has to shut down. PAGE_FAULT_IN_NONPAGE ktl... Τα υπόλοιπα δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω γιατί κάνει επανεκκίνηση. Μόνο ένα παράθυρο του Mozilla έχω ανοιχτό τπτ άλλο... Τι φταίει? Η μητρική? Η μπαταρία? Ή τα Windows??? Στο service του eshop μου είπαν ότι ούτε τα χρήματα μου μπορώ να πάρω πίσω ούτε να μου τον αντικαταστήσουν γιατί δεν έχει τίποτα!!! Και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία μέρα!!! Τέτοια εξυπηρέτηση πάντως δεν την περίμενα από το eshop.... Κάνε αυτό και πες μας τι λέει το μήνυμα !! ο υπολογιστης μου>δεξι κλικ>ιδιοτητες>για προχωρημενους>εκκινηση και αποκατασταση (πατας το "ρυθμισεις"> uncheck την αυτοματη επανεκκινηση για να σου μεινει η μπλε καρτα και να μπορεσεις να δεις το λαθος.
νοθωακι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πραγματοποιήθηκε ανάκτηση των Windows μετά από μη αναμενόμενο τερματισμό. Λεπτομέρειες: Bluescreen Αρχεία για περιγραφή του προβλήματος: c:\ Windows\Minidump\mini101009-01.dmp C:\ Users\...\AppData\Local\Temp\WER-70980-0.sysdata.xml C:\ Users\...\AppData\Local\Temp\WER-8E4A.tmp.version.txt Μήπως ρε παιδιά φταίνε τα προεγκατεστημένα παιχνίδια της ACER???? Πώς θα βγάλω άκρη? Γιατί το μηχάνημα πήγε για service και ακόμα απάντηση... Τι να κάνω αν πάλι μου πουν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα??? Να κλάψω τα λεφτά μου? Δλδ κάποιος που είναι άσχετος σε αυτά τι κάνει???
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Αρχεία για περιγραφή του προβλήματος: c:\ Windows\Minidump\mini101009-01.dmp C:\ Users\...\AppData\Local\Temp\WER-70980-0.sysdata.xml C:\ Users\...\AppData\Local\Temp\WER-8E4A.tmp.version.txt Υποθετω πως τα αρχεια αυτα δεν τα χεις προχειρα μια και το δωσες ε?Μπορει να βγαζαμε ακρη μ αυτα. Αν τα εχεις ανεβασε τα καπου να τα δω.
νοθωακι Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το e-shop μου παρέχει πιστωτικό κουπόνι για αγορά άλλου φορητού. Τελικά άγνωστο τι προκαλούσε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού το service δεν με ενημέρωσε...Ένα είναι σίγουρο, δεν ξαναπαίρνω Acer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.