zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 βρε παιδιά πού μπορώ να βρώ ένα δοχείο (μη πλαστικό) για λάδι το οποίο να έχει και κάνουλα πιθανόν για εύκολη συλλογή του λαδιού! σχετικά μεγάλο ώστε να βάζω όλο το λάδι της χρονιά κ να το έχω στην αποθήκη! ιδέες;
toninosfc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 βρε παιδιά πού μπορώ να βρώ ένα δοχείο (μη πλαστικό) για λάδι το οποίο να έχει και κάνουλα πιθανόν για εύκολη συλλογή του λαδιού! σχετικά μεγάλο ώστε να βάζω όλο το λάδι της χρονιά κ να το έχω στην αποθήκη! ιδέες; Κοιταξε εμεις στην οικογενεια μου αγοραζουμε απο κοντινο προσωπο που παραγει λαδι στην Πατρα και μας τα δινει σε αλουμινενιους τενεκεδες (τους κλασικους μεγαλους τετραγωνους τενεκεδες.)...στα σουπερ μαρκετ (μεγαλα π.χ. carefure μαρινοπουλος οχι συνοικιακα)υπαρχει ενα εξαρτιμα σαν τρομπα με κανουλα (κατι σαν βρυση) που το βαζεις στο δοχειο και πρεσαρεις και γεμιζεις το μικροτερο δοχειο σου.
zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αλουμινένιοι, μάλλον όχι,λες αυτούς τους τσίγκους που λέμε? Προσωπικά θα προτιμούσα γυάλινα δοχεία που να συνδύαζαν κ κάνουλα. Αυτό που λες με το τρομπάρισμα οκ το έχω ήδη αλλά γίνεσαι και χάλια πολλές φορές!
wert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν ειδικά δοχεία όπως τα περιγράφεις με κάνουλα και διαφόρων μεγεθών. Είναι ανοξείδωτα. Και φυσικά έχουν την ανάλογη τιμή. Τα βρίσκεις συνήθως σε καταστήματα με γεωργικά εργαλεία ή καταστήματα που πουλάν γεωργικά προϊόντα γενικά. Προσοχή μόνο να είναι πραγματικά ανοξείδωτο. Για να καταλάβεις αν ένα αντικείμενο είναι ανοξείδωτο μπορείς να δοκιμάσεις με ένα μαγνήτη. Ο μαγνήτης δεν πρέπει να κολάει πάνω.
wert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Γυάλινη κρασονταμιτζάνα δε σας κάνει; όχι ......
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Γυάλινη κρασονταμιτζάνα δε σας κάνει; Αντρούλη,έχεις δοκιμάσει μετάγγιση σε καθημερινής χρήσης κανάτα απ' τη κρασσονταμιζάνα που λες;
wert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μια μικρή αναζήτηση και βρήκα τα δοχεία που έλεγα. http://www.hobby-garden.gr/home.php?cat=105
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αντρούλη,έχεις δοκιμάσει μετάγγιση σε καθημερινής χρήσης κανάτα απ' τη κρασσονταμιζάνα που λες; Η αλήθεια είναι πως έχω καλή πάπια εκ γενετής, αλλά δε μου φάνηκε ποτέ δύσκολο.
dimostzavelas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως έχω καλή πάπια εκ γενετής, αλλά δε μου φάνηκε ποτέ δύσκολο. Τα ανοξειδωτα ειναι ακριβα.χρησιμοποιώ ΛΑΔΙΚΕΣ, πλαστικές για συσκευασία τροφίμων των 100 λτ.γύρω στα 20€.η ανέλκυση του λαδιού......με το ροί, δηλαδη την τρόμπα που βοηθάει να βγαζουμε το λαδάκι απο τη λαδίκα αντε και καλες παραγωγές
zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 εκτός από ανοξείδωτα δοχεία, γυάλινα δεν υπάρχουν? το φοβάμαι τα δοχεία τα οποία δεν βλέπω μέσα τί έχουν! πώς το καθαρίζεις ρε γαμώτο το ανοξείδωτο μέσα?
o_magazatoras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως έχω καλή πάπια εκ γενετής, αλλά δε μου φάνηκε ποτέ δύσκολο. Έλεορ re,πως τα καταφέρνεις στο λιμάρισμα;ΔΕΝ γεμίζεις γρέζια το κοσμάκη;
De@th L0rd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ώρες ώρες πέφτει τόσο τρελό Mindfuck που χρειαζόμαστε κ υπότιτλους στα πακιστανικά μπας κ καταλάβουμε...
o_magazatoras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ώρες ώρες πέφτει τόσο τρελό Mindfuck που χρειαζόμαστε κ υπότιτλους στα πακιστανικά μπας κ καταλάβουμε...
zoya Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εκτός από ανοξείδωτα δοχεία, γυάλινα δεν υπάρχουν? το φοβάμαι τα δοχεία τα οποία δεν βλέπω μέσα τί έχουν! Δεν βάζεις ελαιόλαδο σε γυάλινη συσκευασία, αν θες να αποφύγεις την οξείδωση... Πολέμησε τους φόβους σου κ βρες ένα δοχείο που να μη διαχέει φως στο εσωτερικό του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.