Προς το περιεχόμενο

δοχείο για λάδι

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παιδιά πού μπορώ να βρώ ένα δοχείο (μη πλαστικό) για λάδι το οποίο να έχει και κάνουλα πιθανόν για εύκολη συλλογή του λαδιού! σχετικά μεγάλο ώστε να βάζω όλο το λάδι της χρονιά κ να το έχω στην αποθήκη! ιδέες;

Δημοσ.
βρε παιδιά πού μπορώ να βρώ ένα δοχείο (μη πλαστικό) για λάδι το οποίο να έχει και κάνουλα πιθανόν για εύκολη συλλογή του λαδιού! σχετικά μεγάλο ώστε να βάζω όλο το λάδι της χρονιά κ να το έχω στην αποθήκη! ιδέες;

Κοιταξε εμεις στην οικογενεια μου αγοραζουμε απο κοντινο προσωπο που παραγει λαδι στην Πατρα και μας τα δινει σε αλουμινενιους τενεκεδες (τους κλασικους μεγαλους τετραγωνους τενεκεδες.)...στα σουπερ μαρκετ (μεγαλα π.χ. carefure μαρινοπουλος οχι συνοικιακα)υπαρχει ενα εξαρτιμα σαν τρομπα με κανουλα (κατι σαν βρυση) που το βαζεις στο δοχειο και πρεσαρεις και γεμιζεις το μικροτερο δοχειο σου.

Δημοσ.

Αλουμινένιοι, μάλλον όχι,λες αυτούς τους τσίγκους που λέμε? Προσωπικά θα προτιμούσα γυάλινα δοχεία που να συνδύαζαν κ κάνουλα. Αυτό που λες με το τρομπάρισμα οκ το έχω ήδη αλλά γίνεσαι και χάλια πολλές φορές!

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικά δοχεία όπως τα περιγράφεις με κάνουλα και διαφόρων μεγεθών.

Είναι ανοξείδωτα. Και φυσικά έχουν την ανάλογη τιμή. :P

Τα βρίσκεις συνήθως σε καταστήματα με γεωργικά εργαλεία ή καταστήματα που πουλάν γεωργικά προϊόντα γενικά.

Προσοχή μόνο να είναι πραγματικά ανοξείδωτο. Για να καταλάβεις αν ένα αντικείμενο είναι ανοξείδωτο μπορείς να δοκιμάσεις με ένα μαγνήτη. Ο μαγνήτης δεν πρέπει να κολάει πάνω.

Δημοσ.
Γυάλινη κρασονταμιτζάνα δε σας κάνει;

Αντρούλη,έχεις δοκιμάσει μετάγγιση σε καθημερινής χρήσης κανάτα απ' τη κρασσονταμιζάνα που λες;:-)

Δημοσ.
Αντρούλη,έχεις δοκιμάσει μετάγγιση σε καθημερινής χρήσης κανάτα απ' τη κρασσονταμιζάνα που λες;:-)

Η αλήθεια είναι πως έχω καλή πάπια εκ γενετής, αλλά δε μου φάνηκε ποτέ δύσκολο.

Δημοσ.

Τα ανοξειδωτα ειναι ακριβα.χρησιμοποιώ ΛΑΔΙΚΕΣ, πλαστικές για συσκευασία τροφίμων των 100 λτ.γύρω στα 20€.η ανέλκυση του λαδιού......με το ροί, δηλαδη την τρόμπα που βοηθάει να βγαζουμε το λαδάκι απο τη λαδίκα

αντε και καλες παραγωγές

Δημοσ.

εκτός από ανοξείδωτα δοχεία, γυάλινα δεν υπάρχουν? το φοβάμαι τα δοχεία τα οποία δεν βλέπω μέσα τί έχουν!

πώς το καθαρίζεις ρε γαμώτο το ανοξείδωτο μέσα?

Δημοσ.

Έλεορ re,πως τα καταφέρνεις στο λιμάρισμα;ΔΕΝ γεμίζεις γρέζια το κοσμάκη;:lol:

Δημοσ.

Ώρες ώρες πέφτει τόσο τρελό Mindfuck που χρειαζόμαστε κ υπότιτλους στα πακιστανικά μπας κ καταλάβουμε...

Δημοσ.
εκτός από ανοξείδωτα δοχεία, γυάλινα δεν υπάρχουν? το φοβάμαι τα δοχεία τα οποία δεν βλέπω μέσα τί έχουν!

Δεν βάζεις ελαιόλαδο σε γυάλινη συσκευασία, αν θες να αποφύγεις την οξείδωση...

Πολέμησε τους φόβους σου κ βρες ένα δοχείο που να μη διαχέει φως στο εσωτερικό του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...