Voodooman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Έχω την αίσθηση ότι δεν μπορείς να δεις τον χάρτη της ειδικής διαδρομής πριν ξεκινήσεις, ούτε να ξέρεις τις καιρικές συνθήκες; Τότε πώς θα σετάρεις αποτελεσματικά το αυτοκίνητο;
stayros4248 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ενο διαβάζει το χειριστήριο και δουλευει μια χαρα στο μενου, οταν παω στις ρυθμισεις να αλλαξω τα κουμπια, δεν αλλαζουν. Υπαρχει καποιο fix ή καποιος αλλος τροπος να παιξει με χειριστηριο???
adi32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι τελικα Τα γραφικα φαινονται καλυτερα απο οτι μας φανηκαν αρχικα απο τις φωτο Ο χειρισμος ειναι αρκετα ευκολος και σε βοηθαει να πηγαινεις με το πλαι Τα ριπλει αρκετα καλα με πολλες καμερες
Heatspreader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ενο διαβάζει το χειριστήριο και δουλευει μια χαρα στο μενου, οταν παω στις ρυθμισεις να αλλαξω τα κουμπια, δεν αλλαζουν. Υπαρχει καποιο fix ή καποιος αλλος τροπος να παιξει με χειριστηριο??? Τι χειριστήριο έχεις? Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι τελικα Τα γραφικα φαινονται καλυτερα απο οτι μας φανηκαν αρχικα απο τις φωτο Ο χειρισμος ειναι αρκετα ευκολος και σε βοηθαει να πηγαινεις με το πλαι Τα ριπλει αρκετα καλα με πολλες καμερες Θέλει χρόνο για να το συνηθίσει κάποιος. Δεν είναι και για πέταμα, εντάξει...
liakjim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι τελικα Τα γραφικα φαινονται καλυτερα απο οτι μας φανηκαν αρχικα απο τις φωτο Ο χειρισμος ειναι αρκετα ευκολος και σε βοηθαει να πηγαινεις με το πλαι Τα ριπλει αρκετα καλα με πολλες καμερες Συμφωνώ . Το παιχνίδι είναι αξιοπρεπεστατο. Sent from my iPod touch using Tapatalk
zvarthangalos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά εγώ είδα αυξημένες θερμοκρασίες στην GPU 94°C (έχω δυο ATI 5770 Crossfire)είναι δυνατόν παιχνίδια με μεγαλύτερες απαιτήσεις και πολλύ ποιό όμορφα γραφικά όπως Μass effect,Dirt 2, Assassin's creed,Metro 2033,Dead Space 2,να μην ξεπερνάνε τους 75°C?
koulouri Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αν παρακολουθει κανεις το topic ακομα ηθελα να ρωτησω.. με την 5870 και usage που φθανει ΤΟ ΠΟΛΥ 50% πεταει καρε σε αρκετα σημεια στην πιστα i7 920 5870 6GB RAM ddr3 με τους τελευταιους drivers.. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και για οσους λενε το αντιθετο ας πανε να παιξουν το dirt3 με τα τελεια γραφικα και να σπανε κουτακια λες και παιζουν mario cart go.. αργησα να ασχοληθω με το παιχνιδι αλλα τελικα αξιζει...πολλες ειδικες διαδρομες, καλος χειρισμος που θα μπορουσα να πω οτι μοιαζει λιγο με το rbr..
trelos3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν παρακολουθει κανεις το topic ακομα ηθελα να ρωτησω.. με την 5870 και usage που φθανει ΤΟ ΠΟΛΥ 50% πεταει καρε σε αρκετα σημεια στην πιστα i7 920 5870 6GB RAM ddr3 με τους τελευταιους drivers.. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και για οσους λενε το αντιθετο ας πανε να παιξουν το dirt3 με τα τελεια γραφικα και να σπανε κουτακια λες και παιζουν mario cart go.. αργησα να ασχοληθω με το παιχνιδι αλλα τελικα αξιζει...πολλες ειδικες διαδρομες, καλος χειρισμος που θα μπορουσα να πω οτι μοιαζει λιγο με το rbr.. εγω με την 5770 που ειχα και q6600 δεν ειχα το παραμικρο κολλημα οσο για το dirt 3 που λες οτι σπαμε κουτακια δεν σπαμε φιλε ουτε πολυκατοικιεσ σπαμε ουτε σπαμε το κεφαλι σου μια χαρ αγωνες εχει πολυ καλους και αξιοπρεπεστατους αμα δεν σου αρεσει μην το παιξεις και μην αρχιζεις να αερολογεις αν δεν ξερεις οκ?
koulouri Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος trele.. τι ναρκωτικα παιρνεις;;;για να σου λεω σπας κουτακια σημαινει οτι το εχω παιξει..το κεφαλι μου δε το σπαω, για το δικο σου ομως κατι μπορω να κανω.. την γνωμη μου θα την λεω και αν θες μην την διαβαζεις.. ο,τι δεν καταλαβες πες μου να στο εξηγησω!!
trelos3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος trele.. τι ναρκωτικα παιρνεις;;;για να σου λεω σπας κουτακια σημαινει οτι το εχω παιξει..το κεφαλι μου δε το σπαω, για το δικο σου ομως κατι μπορω να κανω.. την γνωμη μου θα την λεω και αν θες μην την διαβαζεις.. ο,τι δεν καταλαβες πες μου να στο εξηγησω!! αμα το ειχες παιξει οπως λες δεν θα τα ελεγες αυτα .... και τα δυο εχουν τα καλα τους και τα δυο εχουν τα κακα τους αλλα μην θαβεις το ενα και εξυψωνεις το αλλο αυτο δεν θελω τα εχω παιξει και τα δυο και γιαυτο εκφερω γνωμη οποτε ξερω τι μου γινεται... τα γραφικα δεν τα κοιταζω απλα οταν ενα παιχνιδι εχει ολη την σουιτα ειναι καλυτερο στο ματι... εδω ακομα παιζω με emulator ενα ραλακι απο ps1 δεν εχει σχεση εκεινο ητν καλυτερο και απο τα δυο που υπαρχουν σε πισι
vzl13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σε ποιό φάκελο κάνει save το παιχνίδι σε Windows 7 64-bit;Το ρωτάω για να κάνω backup το save game,και να το μεταφέρω απο το desktop στο laptop,μια και το έχω εγκατεστημένο και στα 2...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.