Προς το περιεχόμενο

World Rally Championship 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ... εγώ νιώθω λές και το φτιάξαν δύο ξεχωριστές ομάδες και μετά τα προσθέσαν... ! :lol: ο χειρισμός εντάξει είναι arcade αλλα δεν είπε κανένας οτι το παιχνίδι είναι sim.. παλέυεται. Το damage model είναι ωραίο και άμεσο και η διαφορά αίσθησης που σου δίνει σε διαφορετικές επιφάνειες δεν είναι και άσχημη... όμως σε γενικές γραμμές κάτι δεν πάει καλά... δεν έχει τίποτα.. απλά τρέχεις και τερματίζεις, και πάλι απτην αρχή.. πολύ dirt πήγαν να αντιγράψουν μάλλον και δεν τους βγήκε..?

για τα γραφικά δεν θα πώ τίποτα... είναι απλά γελοία :lol: :lol: :lol: και βαριά.. :-(

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι πας να συγκρινεις τωρα..δεν υπαρχει το rbr οπως και δεν υπαρχει η υποστηριξη του.ειδικα τωρα που εχουν βγαλει και πολλες καινουργιες ειδικες..

το wrc 2010 ειναι τελειως ανουσιο και ανιωθο.

Δημοσ.

Σήμερα το εγκατέστησα. Έπαιξε ένας φίλος μου με το πληκτρολόγιο. Εγώ δεν έπαιξα, γιατί δεν μπορώ χωρίς Gamepad και περιμένω ένα φιλαράκι να μου φέρει.

Απλά τα γραφικά ήθελα να σχολιάσω.

Πάρα πολύ καλά είναι τα γραφικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα σχόλια ότι είναι γραφικά PS2 κλπ...

Δημοσ.
το wrc 2010 ειναι τελειως ανουσιο και ανιωθο.

Εδώ είναι όλο το ζουμί. Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με ένα από τα Colin Mc Rae ακόμη και της προ-Dirt εποχής ή το Richard Burns Rally. Δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο, γραφικά ΟΚ αλλά τίποτα το εξαιρετικό ή καινούργιο, damage model σχεδόν ανύπαρκτο και χειρισμός εύκολος ακόμη και με πληκτρολόγιο. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα το παιχνίδι.

Δημοσ.

Για αυτό είπα προ Dirt εποχής. Το 2005 ήταν το τελευταίο με θέμα το WRC που άξιζε-και αξίζει ακόμη για χαβαλέ. Μετά, έτσι και αλλιώς, και το WRC ως θεσμός μας τέλειωσε...

Δημοσ.

To μόνο θεματάκι που έχω είναι (σε win7 64bit) πως αν κατεβάσω την ανάλυση δεν γίνεται stretch αλλά η εφαρμογή μένει στο κέντρο. Το τρέχω βέβαια στη native ανάλυση της οθόνης του laptop (1600x900) και τρέχει μια χαρά με full ποιότητα. Ίσως βέβαια να είναι και θέμα του laptop (μάλλον βασικά :P ) αν και στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει να αναλαμβάνει το stretching η οθόνη (και σε άλλα παιχνίδια γίνεται μια χαρά)

Α btw έχω έναν asus x70i (c2d t6600 2.2ghz, 4gb ram, nvidia gt220m 1gb, 17,3 hd+) ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει με το παραπάνω; :rolleyes:

Δημοσ.

Μια ερώτηση βρε παιδιά...πώς κάνουμε ΕΧΙΤ απο το παιχνίδι? Με ESC και πάλι ESC δεν βγάζει κάτι. Έχω σπαζοκεφαλιάσει, εκτός άν είναι πρωί και κάτι μου διαφεύγει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...