Προς το περιεχόμενο

World Rally Championship 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχει καλιμπράρει όπως πρέπει την τιμονιέρα, φαίνεται άλλωστε ότι δεν στρίβει καλά και γρήγορα. Αυτό μπορείτε να το πειράξετε από τα options για να έχετε πιο απότομες κινήσεις στο τιμόνι. Όπως και να έχει όμως, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι ;)

Καλύτερο footage με κάμερα μέσα από το cockpit (υπάρχει άλλη μία που είναι χαμηλότερα και βλέπετε όλο το τιμόνι με τα όργανα). Στο 4:30 πατάει απότομα το φρένο και βγαίνει εντελώς εκτός ενώ στο 5:16 τρώει μια γερή στούκα. Δεν χρησιμοποιεί όμως το χειρόφρενο από ότι βλέπω (και κακώς)
  • Moderators
Δημοσ.

Εσωτερικη καμερα? :-( Edit: Α, εχει. Τρομαξα προς στιγμην!

Σαν χειρισμος, και αν εξαιρεσεις οτι οντως δεν ειναι σωστα ρυθμισμενο το τιμονι, εμενα προσωπικα μου αρεσε! Πιστευω οτι θα επρεπε να κραταει πιο λιγο οταν εβγαινες εκτος δρομου, π.χ. σε γκαζον ή σε χορταρακια...

Επισης θα ηθελα βελακια πανω και οχι map. Δεν μπορεις να κοιτας συνεχεια πανω οταν οδηγας.

Δημοσ.

Επισης θα ηθελα βελακια πανω και οχι map. Δεν μπορεις να κοιτας συνεχεια πανω οταν οδηγας.

Έχει βελάκια, απλά αυτός έχει βάλει να δείχνει χάρτη ;)

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη δεν εχω δυνατοτητα για ηχο αυτη τη στιγμη, υπαρχουν οδηγιες του co-driver ετσι;

Υπαρχει και η κλασικη "βαθμονομηση" των στροφων ως one-two-...-six αναλογα με το ποσο κλειστες ειναι ε;

Οταν παιζω αυτο με βοηθαει πολυ.

Αφασια το ραγισματακι του τζαμιου! :-D In-car τα γραφικα δεν φαινονται και τοσο ασχημα. Μολις τερματιζει που φαινεται απ εξω το αυτοκινητο, ειναι τελειως ψευτικο και σαν απλα να το εχουν "χωσει" πανω στο δρομο.

Δημοσ.

Yeap, εννοείται πως υπάρχει η "βαθμονόμηση" (αφορούν τις ταχύτητες που πρέπει να έχεις, αν και μπορείς μια 'right three' να την πάρεις και με τετάρτη αν βάλεις σωστά το αμάξι)

Δημοσ.
Yeap, εννοείται πως υπάρχει η "βαθμονόμηση" (αφορούν τις ταχύτητες που πρέπει να έχεις, αν και μπορείς μια 'right three' να την πάρεις και με τετάρτη αν βάλεις σωστά το αμάξι)

υπάρχει αλλα κάπου άκουσα οτι δεν την έχουν κάνει πολύ καλά.. ισχύει? γενικά είμαι και ψιλοάσχετος με wrc αλλα το game θα το τιμήσω... μου φαίνεται πολύ ωραίο :-)

το δεύτερο videο τα σπάει :-D

Δημοσ.
Υπερβολες.....το παιχνιδι ηταν μια χαρα για να περνας την ωρα σου.

Ναι ρα.

Πλάκα κάνω. Έπαιζα και το έχω προχωρήσει αρκετά, απλά είναι περισσότερο στηριζόμενο στα γραφικά του. Είναι εντυπωσιακό με λίγα λόγια.

Δεν είναι το CMR με τα πρωταθλήματα που ήταν.

Στα Dirt παίρνεις από φορτηγά μέχρι αυτοκίνητα για άσφαλτο που μπαίνουν στο χώμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...