titakas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Έχω έναν 500 εξωτερικό σκληρό "μάξτορ" κανένα χρόνο τώρα.είναι γεμάτος.τώρα τελευταία ενώ ήταν στο usb έκανε αυτό τον ήχο που κάνουν τα γουίντοους όταν μπάινει-βγαίνει μία συσκευή.το κάνει και μετά λειτουργεί κανονικά πάλι.το κανει μια 2 φορές αυτό.σήμερα πήγα να μπω στο σκληρό και μου λέει να τον διαμορφώσω...τι πρέπει να κάνω???????υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να μπορώ να τραβήξω τα αρχεία και μετά να κάνω την διαμόρφωση?
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ίσως ο δίσκος να μην έχει τίποτε και απλώς να έχει πειραχτεί ο usb controller του κουτιού που τον φιλοξενεί. Αν έχει περάσει η εγγύηση άνοιξε το κουτί βγάλε τον δίσκο και βάλε τον στον υπολογιστή απευθείας.
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν επρεπε να το βαλεις εδω. Σε λιγακι θα κλειδωθει μαλον Εδω ειναι το καταλληλο μερος http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=26
alerasta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 α) Δεν ξαναανοίγεις τον δίσκο μέχρι να βρείς χώρο σε άλλο δίσκο για να τραβήξεις τα δεδομένα β) Αφού βρεις δίσκο αγοράζεις το file scavenger (ίσως υπάρχουν και αντίστοιχης ικανότητας δωρεάν αλλά δεν ξέρω κάποιο, επαναλαμβάνω, αντίστοιχης ικανότητας) γ) Το βάζεις να σκανάρει το δίσκο και να αποθηκεύσει ότι βρει στον κενό χώρο που βρήκες σε άλλο δίσκο. δ) μετά πειραματίσου με τον παλιό όσο θέλεις Αν δε σε πειράζει να τον βγάλεις από το κουτί του, πριν από τα παραπάνω σύνδεσέ τον διαφορετικά με το pc σου (εσωτερικό, εξωτερικό με converter ή κουτί κ.λ.π.) μήπως και όπως σου είπαν παραπάνω τα έχει παίξει μόνο ο controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.