koulouri Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 περασα το forte manager για windows 7 x64 αλλα δεν μπορω να εχω ενεργες τις ρυθμισεις της οθονη
coreygaylas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ειναι προβλημα των 7, και σε μενα το ιδιο βγαζει.
koulouri Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αν βρεις λυση στειλε μου pm.. και εγω το ιδιο.. γιατι θα τυφλωθω σε λιγο με τετοια φωτεινοτητα.. βαριεμαι να την κατεβαζω συνεχεια απο την οθονη :Ρ
loukas599 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) δεξι κλικ ιδιοτητες συμβατοτητα windows vista Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2009 από loukas599
loukas599 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 τι δεν καταλαβες? δεξι κλικ πανο στο οικονιδιο του φορτε ιδιοτητες συμβατοτητα εκτελεση προγραμματος σε λειτουργια συμβατοτητας για winows σβιστα
MiLToS_666 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Και γω το εγκατέστησα χτες για την καινούρια LG 2361 που αγόρασα... Μετά από λίγο ψάξιμο στο Google βρήκα το εξής: 1. Δεξί κλικ στη συντόμευση του Fortemanager στο desktop και Open file location 2. Δεξί κλικ στο Monitor.exe και Properties 3. Στην καρτέλα Compatibility επιλογή Run this program in compatibility mode for: Windows Vista (Service Pack 2) 4. OK και είσαι έτοιμος!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 τι δεν καταλαβες? δεξι κλικ πανο στο οικονιδιο του φορτε ιδιοτητες συμβατοτητα εκτελεση προγραμματος σε λειτουργια συμβατοτητας για winows σβιστα Εχει ενας φιλος μια lg 2271 βαζω συμβατοτητα vista αλλα η εικονα που εχω ειναι σαν αυτη που εβαλε ο φιλος πιο πανω και τα κουμπια για ρυθμισεις ειναι ενενεργα. Με δεξι κιλικ στο monitor.exe παλι επιλεγω vista sp2 αλλα στο προγραμμα οταν το ανοιγω δεν δουλευουν τα "κουμπια" Εχει win 7 32bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα