le_bron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω καποια κομματια για να στησω την υδροψυξη μου απο ενα σαιτ στην Αμερικη. Θα περασουν τελωνειο?
the_eye Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν τα στείλει με courier ναι αν τα στείλει με usps (προσωπικό ταχυδρομείο) όχι.
jpan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 το ems της Αμερικής είναι το USPS global express, που συνήθως έχει 3 ευρώ τελωνειακά τέλη, επειδή ένας υπάλληλος του ταχυδρομείου θα βάλει μια σφραγίδα που θα λέει ότι εκτελωνίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
the_dog Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Και εγω μεχρι τωρα σε οσες αγορες εχω κανει δεν ειχα ποτε προβληματα με τελωνεια αλλα για καλο και για κακο παντα ζητουσα να μου δηλωσουν το προιον σαν δωρο και με μικρη αξια... Καλη τυχη με την αγορα...
le_bron Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Παιδια τη βοηθεια σας μια στιγμη εκανα την παραγγελια και βγαινει 470 $ με μεταφορικα (320 ευρω). Τους ειπα να γραψουν αξια 100$ για να γλυτωσω τελωνειο αλλα μου ειπαν να συμπληρωσω ενα statement που να συμφωνω οτι αμα χαθει η κλαπει και τετοια δεν φερουν καμια ευθυνη και θα με αποζημιωσουν μονο για 100$. Η παραγγελια θα ερθει με USPS-EMS. Τι να κανω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.