pappous_soulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Θα δώσεις 16.000Ε για Polo με 85 άλογα; :X (σε λίγο θα βγει ο 1200αρης TSi)Έχεις δει όλα τα υπόλοιπα σε αυτά τα λεφτά και δε σου άρεσε τίποτα; Κατ'αρχάς ξέρω ότι σε μερικούς μήνες θα βγει ο TSi κινητήρας με τα 105 άλογα, όμως δεν γνωρίζουμε πότε, και το θέμα είναι πως το αμάξι το χρειάζομαι το συντομότερο δυνατόν. Είδα κι άλλες εναλλακτικές, όπως το Cee'd ή το Mazda 2, αλλά σαν σύνολο δεν μου αρέσαν. Είδα και το Corsa, το οποίο μου άρεσε, που όμως το βρήκα εξαιρετικά άβολο. Μου φάνηκε υπερβολικά χαμηλή η οροφή στο εσωτερικό του, και γενικά ένιωθα σφιγμένος. Το Ford Fiesta επίσης μου άρεσε, με 96 ίππους μας βγαίνει γύρω στα 15500 με τον ίδιο εξοπλισμό όπως το Polo, ωστόσο δεν με ενθουσίασε όσο το Polo. Δεν λέω πως κάνω την καλύτερη κίνηση που τα βγάζω απ' τις επιλογές μου, απλά θεωρώ πως αφού παίρνω αμάξι, το σωστό είναι να επιλέξω αυτό που μου κάνει κούκου, μιας και αμάξι δεν αλλάζεις κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν ακόμα τα Clio TCE, Grande Punto T-Jet, Bravo T-Jet, Peugeot 207. Τα είδες καθόλου αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Επειδή το αμάξι του πατέρα μου είναι Renault, και είχαμε και άσχημη εμπειρία από θέμα service αλλά και προβλημάτων, θα'θελα να πάω σε άλλη μάρκα. Επομένως αποκλείω το Clio. Επίσης έχει ένας ξάδερφός μου το Peugeot 207, και δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε... Τώρα, για Fiat δεν είχα κοιτάξει είναι η αλήθεια. Το Bravo φαίνεται αρκετά καλό με ένα πρόχειρο search που έκανα. Φοβάμαι όμως πως για τα 1200+ κιλά του οι 120 ίπποι είναι μονόδρομος, και η τιμή εκκίνησης για τον βασικό εξοπλισμό είναι 16 χιλιάρικα... Το Grande Punto επίσης δείχνει ενδιαφέρον. Μάλλον θα το δω απο κοντά την Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Για το Grande Punto ισως θα πρεπει να περιμενεις τους καινουριους κινητηρες,ειναι θεμα 2 μηνων περιπου.Ειδικα ο 1.4 135 αλογα πρεπει να ειναι φοβερος για την κατηγορια και λιγο πιο οικονομικος απο τον υπαρχοντα.Παντως με τα χρηματα που σκεφτεσαι πας σε 120/135 αλογα αν επιλεξεις το Grande Punto.Το θεωρω πολυ καλη προταση σε αυτα τα χρηματα,σαφως καλυτερη απο το 85αρι πολο και ας σου φαινεται πιο ποιοτικο το τελευταιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν ακόμα τα Clio TCE, Grande Punto T-Jet, Bravo T-Jet, Peugeot 207.Τα είδες καθόλου αυτά; Στην περιπτωση του 207 κιολας μιλαμε για το GTI με τα 150 αλογατα (17.500 εχει κανονικα αλλα με εκπτωση καπου τοσο παει). Στα 16 χιλιαρικα για εμενα ειναι σχεδον μονοδρομος. Η δυναμη ενως αυτοκινητου δεν αντικαθισταται με -τιποτα- σε οτιν αφορα φρου-φρου και αρωματα. Το αν εχει τις θεσεις των ποτηριων εδω και δεν "βολευουν" τοσο, το αν εχει μεγαλο χειλος στο πορτ μπαγκαζ και τετοιες "ανησυχιες" πιστευω οτι το ξεπερνας πολυ ποιο ευκολα απο εναν ασθματικο κινητηρα ο οποιος με το ζορι κινει σωστα ενα αμαξωμα. Μπορει να ακουστει καπως αυτο αλλα θα το πω και αυτο. Αν ενας αντρας ειναι γυμνασμενος, εργατικος, βολικος αλλα οταν ερθει η ωρα για το κρεβατι δεν..... τοτε το πιθανοτερο ειναι να παρει ποδι σε συντομο χρονικο διαστημα απο τη γυναικα. Επειδη το αυτοκινητο ομως δεν ειναι αντρας ή γυναικα η οτιδηποτε φροντισε πρωτα (αφου εκει γυρω στα λεφτα σου ειναι) να εχει τουλαχιστον δυνατο μοτερ και απο εκει μετα κοβεις τις υπολοιπες αναγκες σου. 85 ιπποι απλα ΔΕΝ τραβανε ενα αμαξωμα 1100 κιλα και πανω σε ικανοποιητικα επιπεδα και το θεωρω και κοροιδια να εχεις τοσα παγεια εξοδα για μολις 85 αλογακια. Ειναι κριμα ρε αδερφε οπως και να το κανουμε. Σκεψου οτι μπορεις και με την εκπτωση ακομα της FIAT να εχεις ενα Bravo τουρμπατο 120 ιππων που ειναι και μικρομεσαιο και θα ειναι και κοντα στα λεφτα του Polo. Δηλαδη ειναι πραγματικα κοροιδια. Μην κανεις την κινηση για τα 85 αλογα, θα το μετανοιωσεις πικρα στην πορεια και σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Επειδή το αμάξι του πατέρα μου είναι Renault, και είχαμε και άσχημη εμπειρία από θέμα service αλλά και προβλημάτων, θα'θελα να πάω σε άλλη μάρκα. Επομένως αποκλείω το Clio.Επίσης έχει ένας ξάδερφός μου το Peugeot 207, και δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε... Τώρα, για Fiat δεν είχα κοιτάξει είναι η αλήθεια. Το Bravo φαίνεται αρκετά καλό με ένα πρόχειρο search που έκανα. Φοβάμαι όμως πως για τα 1200+ κιλά του οι 120 ίπποι είναι μονόδρομος, και η τιμή εκκίνησης για τον βασικό εξοπλισμό είναι 16 χιλιάρικα... Το Grande Punto επίσης δείχνει ενδιαφέρον. Μάλλον θα το δω απο κοντά την Δευτέρα. Το καινούριο Clio έχει βγει πρώτο σε έρευνα αξιοπιστίας γερμανικής εταιρείας. Γενικά δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Τα Fiat έχουν εκπτώσεις οπότε ακόμα και το Bravo βγαίνει μέσα στο budget. Δες στο configurator. http://www.fiat.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τα Fiat έχουν εκπτώσεις οπότε ακόμα και το Bravo βγαίνει μέσα στο budget. Δες στο configurator. http://www.fiat.gr Ενδεικτικα για το G Punto. 1.4 Τjet 120Hp,λευκο χρωμα,17αρες ζαντες,μαυρο σαλονι υφασμα,αισθητηρες παρκινγκ,κανονικη ρεζερβα,ταπα που κλειδωνει και υποβραχιονιο οδηγου βγαινει τελικη 14960. Δε χρειαζεται κατι αλλο το αυτοκινητο νομιζω.Μπραβο στον NickTG που ανεφερε και την εκπτωση.Απ'οτι λεγεται και οι νεοι κινητηρες θα κυμαινονται στις ιδιες τιμες. Συμφωνω(αλλη μια φορα) με τον ikaruga24.Η ενεργητικη ασφαλεια(γκαζι,φρενο,κρατημα) προηγειται κατα πολυ της αισθησης των πλαστικων και των σχεδιαστικων λεπτομερειων στην επιλογη οχηματος.Ή τουλαχιστον,ετσι θα επρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.