pass02 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 θελω την αποψη σας. εχω στο μαγαζι μου συναγερμο ο οποιος δινει στο τηλ κεντρο σηματα μεχρι και 15 φορες την ημερα. θελω να καλει μεσα απο καποια εταιρια και φυσικα θελω να ειναι φτηνη ... δεν εχω internet στο μαγαζι και για την παρουσα στιγμη δεν ενδιαφερομαι να βαλω. πειτε μου ενα προθεμα για φτηνες κλησεις
eski Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 θελω την αποψη σας. εχω στο μαγαζι μου συναγερμο ο οποιος δινει στο τηλ κεντρο σηματα μεχρι και 15 φορες την ημερα. θελω να καλει μεσα απο καποια εταιρια και φυσικα θελω να ειναι φτηνη ...δεν εχω internet στο μαγαζι και για την παρουσα στιγμη δεν ενδιαφερομαι να βαλω. πειτε μου ενα προθεμα για φτηνες κλησεις Βαλε ενα watchup ή κατι σχετικο με δωρεαν χρονο ομιλιας προς το τηλ. που σε καλει.
pass02 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Βαλε ενα watchup ή κατι σχετικο με δωρεαν χρονο ομιλιας προς το τηλ. που σε καλει. ειναι σταθερο το τηλεφωνο, νομιζω οτι watchup ειναι για καρτο κινητα. διορθωσε με αν κανω λαθος σε παρακαλω
Alxnks Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 μαλλον ο φιλος δεν καταλαβε τι θες και ειπε για καρτοκινητο..απλα δεν γινεται. και γενικα, δεν νομιζω να κανεις τη δουλεια που θες με καποια εταιρεια με προθεμα για τον απλο λογο οτι ο συναγερμος στελνει δεδομενα (σαν fax ενα πραγμα)...ακομα και η forthnet, hol κτλ οταν εχεις δωρεαν λεπτα..το λενε ξεκαθαρα στις υποσημειωσεις τους οτι οι κλησεις fax και συναγερμων δεν ειναι μεσα στα δωρεαν λεπτα επειδη ειναι κλησεις δεδομενων.
giorgoslouk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις Internet βάζεις ένα Voip και καθαρίζεις.
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 αν βαλει voip πιθανον να εχει προβληματα με τον ιδιο τον συναγερμο. Καλυτερα να συνενοηθεις με την εταιρεια που σου προσφερει την υπηρεσια του συναγερμου πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση
pass02 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις Internet βάζεις ένα Voip και καθαρίζεις. δεν εχω internet στο μαγαζι και για την παρουσα στιγμη δεν ενδιαφερομαι να βαλω. πειτε μου ενα προθεμα για φτηνες κλησεις
giorgoslouk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δεν εχω internet στο μαγαζι και για την παρουσα στιγμη δεν ενδιαφερομαι να βαλω. πειτε μου ενα προθεμα για φτηνες κλησεις Ξέχνα τα προθέματα και βάλε σταθεροκινητή Vodafone.
Alxnks Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 παιδια....ποσο πιο απλα να το πω; οι κλησεις data (απο fax και συναγερμους) δεν μετρουνται στα οποια δωρεαν λεπτα! οτι και να βαλει, θα τα χρεωνεται .-
pass02 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παιδια....ποσο πιο απλα να το πω; οι κλησεις data (απο fax και συναγερμους) δεν μετρουνται στα οποια δωρεαν λεπτα! οτι και να βαλει, θα τα χρεωνεται .- μεχρι πριν ενα χρονο που ειμουν στην Q-com (1765) οι κλησεις χρεωνοταν στο λογαριασμο της Q και οχι στον οτε. Για αυτο ψαχνω μια αντιστοιχη εταιρεια για φθηνες κλησεις (πιο παλια ειχε 5-6 εταιρειες αλλα τωρα δεν βλεπω φως...) ευχαριστω για τον κοπο σας
Alxnks Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 αντιγραφω απο το site της forthnet (στις υποσημειωσεις): 3. Στις δωρεάν κλήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται οι κλήσεις δεδομένων & fax, για τις οποίες ισχύει ο τιμοκατάλογος "Forthnet Αγαπημένοι Προορισμοί", υπόλοιποι προορισμοί. ισως αν το βαλεις σαν 'αγαπημενο προορισμο', αφου ο αριθμος για το κεντρο του συναγερμου ειναι ο ιδιος συνεχεια (και δεν ειναι σαν τα fax πχ που συνεχεια παιρνεις καποιον αλλο αριθμο), να εχεις καποια εκπτωση, αλλα οπως εχω πει, δεν παει στα δωρεαν.
SpyrosR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σε Forthnet 2PLAY πάντως, ο συναγερμός εμφανίζεται στο λογαριασμό ως "Κλήση DATA/FAX". Και ω ναι, είναι δωρεάν. Χρέωση 0,00 ευρώ.
Alxnks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σε Forthnet 2PLAY πάντως, ο συναγερμός εμφανίζεται στο λογαριασμό ως "Κλήση DATA/FAX". Και ω ναι, είναι δωρεάν. Χρέωση 0,00 ευρώ. αγνωσται αι βουλαι της forthnet
athenaum Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το πρόθεμα που ζητάς είναι το 1751 Η χρέωση ανά λεπτο στο σταθερό είναι 0,002 και το βήμα χρέωσης είναι το 1’’ Επειδή οι κλήσεις προς το κέντρο λήψεων είναι της τάξης των 10 -15 δευτερόλεπτων η χρέωση σου ανά κλήση θα είναι γύρω στο μισό σεντς Το πρόγραμμα είναι το Αθηνά 100 με χρέωση σταθερά και κινητά ανά δευτερόλεπτο συν ότι είναι φθηνότερο από ΟΤΕ συν ότι δίνει ον λαιν παρακολούθηση του λογαριασμού Είναι πρόγραμμα σχεδιασμένο για κερματοτηλέφωνα όπου οι κλήσεις έχουν συνήθως μικρή διάρκεια Τα περισσότερα payphone στην Ελλάδα λειτουργούν με αυτό το πρόγραμμα αλλά και οι μεγάλες επιχειρήσεις Λειτουργεί άψογα για μόντεμ φαξ συναγερμούς και pos Ενεργοποίηση σε μια μέρα Απενεργοποίηση σε μια μέρα Χωρίς πάγιο Χωρίς τέλος σύνδεσης ή αποσύνδεσης Γίνεται και προεπιλογή αν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιεί πρόθεμα Και φυσικά με την ποιότητα γραμμής τη συντήρηση και το πάγιο του ΟΤΕ Περισσότερα με πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.