Προς το περιεχόμενο

Αγορά macbook pro Apple Macbook Pro 2.53 GHz 13.3" MB991LL/A!

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά με από τοσα που ακούω για τα Macbook σκέφτηκα να αγοράσω και εγώ ενα , βρήκα ενα κατάστημα στο Ebay που λέγεται "Electronic King" ο οποίο έχει και αποθήκη στην Αγγλια ώστε να μου στείλει από εκεί το Macbook χώρις τον φόβο του τελωνείου.

Το θέμα είναι οτι ενδιαφέρομαι για το Macbook Pro 2.53 GHz 13.3" MB991LL/A! το οποίο από όσο έχω καταλάβει είναι το τελευταίο μοντέλο , της κούτας και το αγοράζω με 1150€ που από όσο έψαξα είναι πολύ καλή τιμη. Εχω όμως κάποιες ερωτησούλες.

1.Η εγγύηση διάβασα ότι είναι διεθνής και σε περίπτωση που γίνει κάτι δεν θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα σωστά?

2.Αν θέλω επεκταση εγγύησης μπορώ να αγοράσω από το ebay δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά μου δλδ δεν θα έχω προβλημα με την Ελληνική αντιπροσωπία?

3.Σκεφτομαι να πάρω το 13,3 ιντων (για να εξυπηρετή επειδη είναι πολύ μικράκι) αλλά φοβάμαι μην μου πέσει πολύ μικρο και ίσως θα έπρεπε να πάρω το 15 ιντων?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1. ναι είναι διεθνής.

2. no problem either.

3. μπορείς να πάρεις το μικρό αν ικανοποιεί τις ανάγκες σου και να πάρεις μια οθόνη 20" είτε 24" και να δουλεύεις dual screen. έχουν πέσει πολύ οι τιμές.

Δημοσ.

Οθόνη πήρα μόλις πέρσι μια viewsonic 24αρα όποταν είμαι οκ από αυτή την άποψη άρα πάω για το 13αρι τέλος τπυ μήνα!

Δημοσ.

φίλε το ότι ο Electronic King έχει και αποθήκη στην Αγγλία από που προκύπτει ? σε ρωτάω γιατί είναι γνωστός φερέγγυος powerseller ! μόνο που είναι αμερική. αν έχει βάση αυτό που λες, είναι σπουδαία νέα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ----------

βασικά θέλω να πάρω και γω 2 (!) mac (έστω και όχι μαζί) οπότε όποιος το έχει ψάξει καλύτερα από μένα (πολύ πιθανό) παρακαλώ ας μας δώσει τα φώτα του για ebay sellers (να τους βάλω στην παρακολούθηση και να δω πόσο τα δίνουν)

(θέλω ένα imac 24'' και ένα book pro 13'')

Δημοσ.

Ορίστε ένα λινκ

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-53GHz-2-53-GHz-13-3-Intel-Core_W0QQitemZ390101049601QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Apple_Laptops_ET?hash=item5ad3d5a101&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

για ενα από τα laptop που κοιτούσα και αναφέρει το παρακάτω

**Dispatched from our new UK warehouse in Egham via RoyalMail (1-3 days Delivery). Final Price & Postage is all you have to pay and NO additional VAT.**

Συν του ότι τους ρώτησα αν μπορούν να μου στείλουν ένα άλλο μοντέλο από την αποθήκη στην Αγγλία για να μην πληρώσω τελωνείο και μου είπαν ότι γίνεται με επιβάρυνση 100 δολαρίων.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:29 ----------

φίλε το ότι ο Electronic King έχει και αποθήκη στην Αγγλία από που προκύπτει ? σε ρωτάω γιατί είναι γνωστός φερέγγυος powerseller ! μόνο που είναι αμερική. αν έχει βάση αυτό που λες, είναι σπουδαία νέα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ----------

βασικά θέλω να πάρω και γω 2 (!) mac (έστω και όχι μαζί) οπότε όποιος το έχει ψάξει καλύτερα από μένα (πολύ πιθανό) παρακαλώ ας μας δώσει τα φώτα του για ebay sellers (να τους βάλω στην παρακολούθηση και να δω πόσο τα δίνουν)

(θέλω ένα imac 24'' και ένα book pro 13'')

Τον τελευταία καιρό που το ψάχνω το Electronic king έχει τις πιο καλές τιμές από όλους .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...