Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Η γραμμή που έχω adsl είναι 2/256. Όλα έπαιζαν μια χαρά μέχρι που γύρισα από διακοπές. Αφότου γύρισα το modem είχε αρκετούς αποσυγχρονισμούς κατα τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στους 10 μήνες που το έχω. Μετά τους πολλούς αποσυχρονισμούς συνέχισα με μείωση της ταχύτητας απο 2.0 σε 1.6, 1.8, 1.5. Δήλωσα βλάβη στον οτέ. Το πρόβλημα ελατώθηκε αλλά δεν έχει εξαφανιστεί. Έχω ακόμα 1-2 αποσυγχρονισμούς την ημέρα αλλά και σήμερα αντί να συγχρονίσω στα 2 συγχρόνισα στα 1.5. Τα στατιστικά της γραμμής δεν είναι ιδιαίτερα καλά(downstream attenuation 45) αλλα δεν νομίζω να έχει προβλήματα για τα 2ΜΒ. Αλλωστε δεν είχε. Το modem είναι ένα μπρίκι baudtec το οποίο παρεπιπτόντως δούλευε αξιοπρεπώς κατα τη διάρκεια αυτών των μηνών. Σκέφτηκα να δοκιμάσω το Modem πάνω στην γραμμή αλλά αυτό προυποθέτει να μείνου με χωρίς τηλέφωνο για 1 ημέρα.. Εσείς τι προτείνετε να κάνω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 να συνεχίσει να δηλώνεις βλάβη...κάθε μέρα
Anubis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασα και το μοντεμ πανω στην γραμμη, μια απο τα ιδια. Αποσυγχρονιζει αποσυγχρονιζει αποσυγχρονιζει. Βρηκα ενα αλλο να δοκιμασω :mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 τι εννοείς το modem πάνω στην γραμμή? μόνο του χωρίς καμία άλλη συσκευή (τηλέφωνα,fax, συναγερμό, κτλπ) ή κανονικά και με τις άλλες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 τότε επιμένω στο post #3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.