jim-a35gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα... σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω ενα κινητο και μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε αυτα τα 2. Εχω ακουσει βεβαια πολλα παραπονα για το 900 οποτε ανησυχω...μηπως να παρω το 705 τελικα?Αξιζει? Εχει κανεις αυτο το κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα..
Monster15184 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Το G900 ειναι αρκετα καλο κινητο το εχω και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα ασε που εχει πολυ καλητερα χαρακτιριστικα απο το G705 και απο καμερα και απο λειτουργικο αααααα και να μην ξεχναμε οτι εχει και οθονη αφης
Vasilisxd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτά τα λεφτά παίζουν και τα iPhone 3G μεταχειρισμένα , εφόσον το πάρεις ΝτούΚου , έχεις ένα τηλέφωνο με πολλές εφαρμογές, την καλύτερη (smooth) μετάβαση σε κινητά αφής , Gps και παιχνιδομηχανή. Το ξέρω πως είσαι ανάμεσα στα δύο που ανέφερες , απλά το λέω σε περίπτωση που δεν είχες κάνει κάποια τέτοια σκέψη και σε ενδιέφερε.
basilis5 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 θα σου ελεγα να μην παρεις κινητο με οθονη αφης,αλλα αν τελος παντων παρεις προτιμησει μια λυση που να εχει και πληκτρολογιο. τωρα να δωσεις τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο κινητο προσωπικα το θεωρω τραγικο
jim-a35gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Eιχα το LG Cookie και η οθονη αφης δεν με βολευε καθολου!Οποτε το οτι και τα 2 αυτα εχουν πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο.. Επισης δεν ειμαι πολυ απαιτητικος οποτε... Eυχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.