Προς το περιεχόμενο

Format και ntldr missing....

zeppelinste3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας...

Έχει αρκετές ημέρες που παλεύω να λύσω το πρόβλημά μου και αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας.

Έχω ένα λαπτοπ ενός φίλου για φορμάτ.

Όλα καλά, όλα ωραία, βάζω κι εγώ το cd των windows (το οποίο είναι δοκιμασμένο και λειτουργεί άψογα) και εκεί που γίνεται η εγκατάσταση μου εμφανίζει μήνυμα ότι λείπει κάποιο αρχείο (*.jpg αρχείο (????) )... Πατώ κι εγώ παράλειψη και συνεχίζει...

Και μετά κι άλλο μήνυμα, κι άλλο missing αρχείο... Κι άλλο, κι άλλο, ώσπου λέει πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η εγκατάσταση, επομένως κλείνω τον υπολογιστή αφού ήταν η μόνη επιλογή που μου έδινε...

Τώρα, όμως, ξεκινώντας τον υπολογιστή (είτε δοκιμάσω να bootάρω κάποιο cd είτε το σκληρό δίσκο) το μόνο που εμφανίζει είναι

NTLDR is missing

Press Ctrl+Alt+Delete to restart....

Ανησυχώ γιατί ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου... ΤΙ ΤΟΥ ΈΚΑΝΑ?;?;?;?;?;? :shock:

Πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου... Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Μάλλον δεν μπορεί να διαβάζει το cd ο οδηγός του laptop. Ξαναγράψτο σε χαμηλή ταχύτητα και ξαναδοκίμασε. Ίσως ο οδηγός (Drive) αρχίζει να τα παίζει.

Δημοσ.

κανε ένα usb εκινησης και μπες στο λειτουργικό,αυτά που λέει ο esertas δεν ισχύουν,μπορείς να κάνεις fixboot και fixmrb, το πρόβλημα

είναι ο loader των windows.

Δημοσ.

Ή τα'παιξε το cd-rom του laptop ή ο σκληρός του (και προφανώς για κανένα απ'τα δυο δεν ευθύνεσαι εσύ οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς).

Πάντως δοκίμασε όπως σου είπαν να γράψεις το cd σε χαμηλότερη ταχύτητα (ή να κάνεις εγκατάσταση από usb).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...