seishirosakura Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Κατόπιν συμβουλής φίλου, αποφάσισα να παρακολουθήσω την μινι αυτή σειρά έξι πενηντάλεπτων επεισοδίων και μπορώ να πω ότι ήταν απλώς εκπληκτική. Όπως μάλλον σας προϊδεάζει και το όνομα πρόκειται για μια μεταφορά της γνωστής νουβέλας του Στίβενσον στη σύγχρονη Αγγλία. Οι ερμηνείες μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε (τόσο από τον πρωταγωνιστή όσο και από το υπόλοιπο καστ) και η γενικότερη ιδέα είναι κατ' εμέ σχεδόν άψογα εκτελεσμένη. Η σειρά είναι του 2007 παρεμπιπτοντως. Όσοι την έχετε δει, πείτε και σεις τη γνώμη σας. Οι υπόλοιποι, αν σας αρέσει το trailer δώστε της μια ευκαιρία - αξίζει. http://www.imdb.com/title/tt0497298/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proudqueen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αυτο το "συγχρονη Αγγλια" ειναι που με προβληματιζει.. Λατρεψα τον Τζον Μαλκοβιτς ως Τζεκιλ/Χάιντ (στο Mary Reilly) και μου αρεσε που ηταν ετσι σκοτεινη,αλλης εποχης... H μεταφορα στο σημερα μου φαινεται λιγο...καπως Παρ'ολα αυτα λεω να δω το πρωτο επεισοδιο και βλεπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εδώ έγκειται και μέρος την καινοτομίας της σειράς. Και αν αυτό δεν αρκεί... Δύο λέξεις: Michell Ryan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ηταν epic σειρα αλλα την κοψανε... [το τελος ομως :-p] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Την κόψανε; Εγώ νόμιζα ότι απλώς ακολουθεί το μοτίβο πολλών άλλων σειρών που βγάζουν έξι επεισόδια ανα σεζόν. Αν εννοείς ότι δεν συνέχισαν για δεύτερη...πολύ καλα έπραξαν κατα τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει λόγος μια πολύ καλη ιδέα να την αρμέξεις όσο δεν πάει και στο τέλος να καταλήξεις αντιφαν (*cough* Prison Break *cough*) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 1ο ηταν για 12 επεισοδια 2ο το οτι συγκρινεις αμερικανικη σειρα [24 επεισοδια ανα σεαζον] με τις αγγλικες με 3 μεχρι 6 επεισοδεια το πολυ δεν το σχολιαζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 1οηταν για 12 επεισοδια 2ο το οτι συγκρινεις αμερικανικη σειρα [24 επεισοδια ανα σεαζον] με τις αγγλικες με 3 μεχρι 6 επεισοδεια το πολυ δεν το σχολιαζω... 2η σεζόν Jekyll κατ'εμέ συνιστά άρμεγμα. Σορρυ που δεν είχα και αλλο παράδειγμα ευκαιρο κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.