Προς το περιεχόμενο

Κολιμα του Υπολογιστη

panagiotis3600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπήκες στα πονηρά και την πάτησες...

Antivirus & AntiMalware γιά καθάρισμα...

δεν μπηκα εγω, ο αδερφος μου =/ μπενει σε κατι σελιδες οτι ναναι :mad::mad::-(:-(

Antivirus avast εχω , τι μπορω να κανω; και τι ειναι το Antimalware?

Δημοσ.

Το Antimalware όπως και το spybot S&D ή το Ad-Aware και άλλα τέτοια προγράμματα καθαρίζουν το pc από μολύνσεις που προκαλούνται από πονηρά site και διάφορα προγράμματα που σκοπό έχουν την παρακολούθηση του χρήστη ή της παρενόχλησης του.

Τα εν λόγο, συνήθως επιβαρύνουν το λειτουργικό ή βγάζουν τέτοια μηνύματα σφαλμάτων αν δεν καθαριστούν σωστά.

Δλδ από adwares, spywares, malwares κτλ.

Η χρήση τους γίνεται κατ' απαίτηση συνήθως, γι' αυτό και μπορείς να έχεις παραπάνω από ένα εγκατεστημένα.

Δημοσ.
Το Antimalware όπως και το spybot S&D ή το Ad-Aware και άλλα τέτοια προγράμματα καθαρίζουν το pc από μολύνσεις που προκαλούνται από πονηρά site και διάφορα προγράμματα που σκοπό έχουν την παρακολούθηση του χρήστη ή της παρενόχλησης του.

Τα εν λόγο, συνήθως επιβαρύνουν το λειτουργικό ή βγάζουν τέτοια μηνύματα σφαλμάτων αν δεν καθαριστούν σωστά.

Δλδ από adwares, spywares, malwares κτλ.

Η χρήση τους γίνεται κατ' απαίτηση συνήθως, γι' αυτό και μπορείς να έχεις παραπάνω από ένα εγκατεστημένα.

Σε ευχαριστω φιλε,θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες . Ελπιζω να τα καταφερω! :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:32 ----------

2cqln4m.png

ουαου!! :-D............ πριν 2 λεπτα μου ελεγε 10 απειλες και 407 μολυνσεις. xD

=/ δεν βγηκε αυτος ο ''ιος''

Ακομα εχω run time error :/

Δημοσ.

Κάτω από ποιές συνθήκες σου εμφανίζει το μήνυμα;

Αν στο βγάζει μόνο σε συγκεκριμένη σελίδα δεν φταις εσύ αλλά κάποιο java script που προσπαθεί να εκτελεστεί και έχει σφάλματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...