Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για την εταιρεία OVB

xristos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει καποιος κατι για αυτη την εταιρία? Προκειται για την OVB μια πολυεθνικη χρηματοοικονομικη εταιρια που προσφερει θεσεις εργασιας για οικονομικες διαμεσολαβήσεις. Εχει ασχοληθει κάποιος? αξιζει τον κόπο ?

Δημοσ.

Είναι πολύ διαδεδομένη αλλά από ότι έχω ακούσει οι υπάλληλοι είναι περισσότεροι από τους πελάτες!!!

Πάντως εάν θέλεις λεπτομέριες ξέρω 3 φίλους μου που είναι "συνεργάτες" της ovb (κλασσικά παρακαλάνε τον κάθε γνωστό τους να πάρει δάνειο για να πάρουν αυτοί ποσοστά).

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε πολύ αν γνωρίζατε κάτι παραπάνω. Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία.

Δίνουν ένσημα στους εργαζόμενους;

Εγώ πήγα για συνέντευξη, αλλά κάτι δεν μου άρεσε στην όλη κατάσταση...

Δημοσ.

Ειχε σκασει και παγκοσμιο σκανδαλο αν θυμαμαι καλα.

Ουσιαστικα δουλευει για την eurobank αν θυμαμαι καλα λιγο που ειχα ασχοληθει.

Δημοσ.
Ειχε σκασει και παγκοσμιο σκανδαλο αν θυμαμαι καλα.

Ουσιαστικα δουλευει για την eurobank αν θυμαμαι καλα λιγο που ειχα ασχοληθει.

Αν δουλεύει για την Eurobank δεν μου κάνει καμιά εντύπωση:mrgreen:!

Δημοσ.

Ά, και τέλος 2 αποσπάσματα που βρήκα από ένα άρθρο του βήματος :

"Ύστερα από αυτά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιβάλλει πρόστιμο στην OvB για παροχή επενδυτικών υπηρεσιών χωρίς σχετική άδεια και υποβάλλει έγκληση στη Δικαιοσύνη κατά του βασικού μετόχου και παντός υπευθύνου για παράνομη συγκέντρωση κεφαλαίων. Ταυτόχρονα υποβάλλει σχετική αναφορά στο τότε υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου υπάγονται οι εταιρείες του Νόμου 89, αναφέροντας ότι έχει παρανόμως δραστηριότητα στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα υποβάλλει και δεύτερη σχετική αναφορά στο ΣΔΟΕ."

" ... η εταιρεία OvB διέθετε αμοιβαία κεφάλαια της Goldsmith Fund, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Ούτε η OvB είχε άδεια πώλησης αμοιβαίων κεφαλαίων ούτε για τα συγκεκριμένα αμοιβαία κεφάλαια είχε εγκριθεί η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά... "
Δημοσ.
με 0 εκτίμηση για την προσωπικότητα του ανθρώπου που ψάχνει δουλειά.

Αυτό ξαναπες το!! :shifty:

Έχω πάει σε αρκετές συνεντεύξεις μέχρι τώρα και είναι η μόνη (!) που η υπεύθυνη δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τις σπουδές μου! Τίποτα δεν ρώτησε όμως!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
ξερει καποιος κατι για αυτη την εταιρία? Προκειται για την OVB μια πολυεθνικη χρηματοοικονομικη εταιρια που προσφερει θεσεις εργασιας για οικονομικες διαμεσολαβήσεις. Εχει ασχοληθει κάποιος? αξιζει τον κόπο ?

αγαπητε/η μου, ακουω πολλα κ διαφορα αλλα η αληθεια δεν ειναι μια,η πραγματικοτητα ειναι μια. ειμαι στην ovb ενα χρονο τωρα και δικαιουμαι να εχω αποψη.δεν ειμαι οπως του επονομαζομενους για εμας ''διερχομενους΄,που περνανε για μερικες μερες απο την εταιρεια και καταλαβαν ακριβως τι γινεται μεσα σε τοσο μικρο χρον. διαστημα.:-)

η δουλεια μου στην ovb.παω σε ιδιωτες και επαγγελματιες και καταρχην τους δινω εναλλακτικες λυσεις ωστε να μειωσουν τα εξοδα τους.ολοι εχουν τηλεφωνο,συνεργαζομαστε με εταιρειες τηλεφωνιας.πολλοι εχουν αυτοκινητο,τους προσφερουμε ασφαλιστικες λυσεις σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες στην αγορα.το πιο επικαιρο,τα φωτοβολταικα συστηματα.εχουμε και εκει συνεργασιες.τι πληρωνει ο πελατης για ολα αυτα??με πληρωνει με συστασεις σαν ευχαριστημενος πελατης σε αλλους γνωστους του.απλο?απλο.απατη?δεν νομιζω.βασικο μισθο δεν εχει.στην αρχη τουλαχιστον.πρεπει να αναπτυξεις πελατολογιο και συνεργατες ωστε να γινεις στελεχος .αλλα ποσο δυσκολο ειναι αραγε να βρεις πελατολογιο η΄ συνεργατες οταν οχι μονο δεν τους ζητας καθολου χρηματα αλλα τους προσφερεις κ πιο συμφερουσες λυσεις?ειναι πολυ ευκολο.

η δραση φερνει αποτελεσμα.αν αυτο θελεις.

αν θελεις μια θεση σε γραφειο,με τον η/υ με βασ. μισθο 592€ και ενα καφεδακι στο χερι,μαλλον στρεψε την προσοχη σου στο δημοσιο αν και σταματουν και εκει τις προσληψεις.;)....οποτε καλυ τυχη και παντα να ψαχνεις κατι οχι μονο πολυ αλλα και ουσιαστικα,στην πραξη οχι στην υποκειμενικη αποψη του καθενος.:shifty:

υ.σ. ελεγξες το μεγεθος της εταιρειας στους financial times.com

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως είναι μια από αυτές τις εταιρίες που σε "βοηθάν" να πάρεις δάνειο από τράπεζα με τις γνωστές μεθόδους.

Απ ότι κατάλαβα οι συνθήκες εργασίας είναι παρόμοιες με αυτές των ασφαλιστικών εταιριών. Τώρα πως μπορεί κάποιος να σε απασχολεί χωρίς να σε ασφαλίζει στο ΙΚΑ, χωρίς βασικό μισθό και χωρίς να έχεις κάνει έναρξη στην εφορία είναι κάτι που μου διαφεύγει μάλλον. Με αποδείξεις δαπάνης ίσως; Άρα δεν ξεπερνάς τα 5.000,00 ευρώ το χρόνο;

Προσωπικά δε θα πήγαινα να δουλέψω κάπου και να ήμουν τόσο φλου "στον αέρα" σε κάτι που δεν είναι δική μου δουλειά αλλά ταυτόχρονα είναι κι όλας.

Δημοσ.
Είναι πολύ διαδεδομένη αλλά από ότι έχω ακούσει οι υπάλληλοι είναι περισσότεροι από τους πελάτες!!!

Ακριβώς έτσι είναι. Φυσικά όλοι είναι συνεργάτες, χωρίς ασφάλιση και χωρίς καμία άλλη παροχή.

Ούτε καν τηλέφωνα πελατών δεν σου δίνουν.

Πρέπει να ξεκινήσεις από φίλους-συγγενείς-γνωστούς και να τους δίνεις ερωτηματολόγια στα οποία θα συμπληρώνουν τις "ανάγκες" τους για συμβόλαια ασφάλισης-δάνεια-τηλεφωνία κλπ.

Όσο πιο πολλούς πελάτες αλλά και συνεργάτες φέρνει κάποιος, τόσο πιο πολλούς πόντους παίρνει και ανεβαίνει στην ιεραρχία.

Δηλαδή με λίγα λόγια υπάρχουν καμιά δεκαριά υψηλόβαθμα "στελέχη" που βγάζουν χρήματα ενώ οι άλλοι παρακαλάνε για 1-2 συμβόλαια το μήνα. Θυμίζει λίγο την οργάνωση σε σχήμα πυραμίδας.

Φυσικά σου δίνουν την εντύπωση ότι όλοι έχουν πιθανότητες και ελπίδες να γίνουν στελέχη, ενώ παρουσιάζουν την πώληση του προϊόντος ως πανεύκολη.

Αν βρούνε το τηλέφωνό σου, πραγματικά σε παρακαλάνε πολύ επίμονα για να γίνεις συνεργάτης.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, το ζήτημα είναι πάρα πολύ απλό, και θα το εξηγήσω πολύ αμεσα. Όσοι από εσάς ψάχνετε μια full time ή και part time μισθωτή εργασία με ένσημα, ασφάλιση και μισθό, καλά θα κάνετε απλά να απευθυνθείτε κάπου αλλού. Επίσης, δεν θα προέτρεπα κανέναν να ασχοληθεί με το αντικείμενο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών τέτοιου τύπου(ως ουσιαστικά πωλητής-συνεργάτης μιας εταιρίας διαμεσολάβησης χρηματοπιστωτικών προϊόντων) εαν δεν έχει το υπόβαθρο στα χρηματοοικονομικά(και εννοώ πρακτική γνώση της αγοράς, επαφές με επαγγελματίες του χώρου, κλπ. και το ανάλογο πιθανό πελατολόγιο. Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι, είναι πραγματικά να πρίξετε φίλους και συγγενείς μήπως και τους πουλήσετε κάποια ιδιωτική ασφάλεια ή κάποιο δάνειο.. μόνο που απλά δεν καταφέρνετε τίποτα έτσι, και απλά παραιτείστε έπειτα από σύντομο χρονικό διαστημα.

Εγώ προσωπικά, ασκώ ελεύθερο οικονομικό επάγγελμα(λογιστής) για κάποια χρόνια, και συνεργάζομαι με την ovb, λόγω του ότι έχω το αντίστοιχο πελατολόγιο, το οποίο συνεχώς αναζητά χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις λόγω κρίσης, ή επενδυτικά προγράμματα που πιθανώς θα τους αποφέρουν αποδόσεις στα κεφάλαια τους, γι'αυτό και ασχολούμαι.. δεν είναι απάτη ή κάποια εικονική εταιρία, αλλά αν θέλετε δουλειά με ένσημα και μισθό, απλά απευθυνθείτε αλλού, όπως είπα και πριν ;)

Ο πελάτης δεν πληρώνει την εταιρία για τις υπηρεσίες της, η εταιρία εισπράττει προμήθειες από τους δικούς της συνεργάτες(τράπεζες, ασφαλιστικές, κλπ.) για τις δουλειές που τους πάει, και αναλόγως αποδίδει στο συνεργάτη που έφερε τη "δουλειά".. διαμεσολάβηση δηλαδή.

Εν κατακλείδι, αν κάποιος έχει μια σχετικά σταθερή κύρια απασχόληση και γνώση των οικονομικών και της λειτουργίας της χρηματοπιστωτικής αγοράς, σε συνδυασμό με κάποιο πιθανό πελατολόγιο εκτός του στενού του φιλικού και οικογενειακού κύκλου, αξίζει να ασχοληθεί, ως έναν πιθανό τρόπο συμπλήρωσης κάποιου επιπλέον εισοδήματος.. αν όχι, καλύτερα να αναζητήσει κάτι άλλο..

Ελπίζω να σας κάλυψα με την απάντηση στο θέμα παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...