Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ερώτηση: Έχω 2 laptop στο ίδιο σπίτι που συνδέονται με το ίδιο router. Θέλω να κάνω μεταξύ τους ασύρματο δίκτυο για να μπορώ όχι να μεταφέρω αρχεία αλλά για να παίξω ένα παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι ότι ο ένας απ' τους 2 υπολογιστές έχει windows 7 και ο άλλος έχει vista. Στα 7 έχει μια ιδιότητα που λέγεται Οικιακή ομάδα. Δεν γίνεται όμως να συνδεθεί κάποιος με Vista σε Οικιακή ομάδα απ' ότι ξέρω. Πως μπορώ να δημιουργήσω λοιπόν δίκτυο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:42 ---------- Τελικά εντόπισα ότι το πρόβλημα είναι στο firewall, στον υπολογιστή με τα windows7. Μου λέει ότι μάλλον το firewall δεν επιτρέπει την σύνδεση μεταξύ 2 υπολογιστών. Έχω το norton internet protection. Τι μπορώ να κάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Απ' τα Windows 7 εντοπίζω τον άλλον υπολογιστή αλλά μόλις πάω να συνδεθώ μου βγάζει το εξής μήνυμα που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω. Τι πρέπει να κάνω γι' αυτό; Απ' τον υπολογιστή με τα Vista δεν μπορώ να εντοπίσω τον άλλον υπολογιστή.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρει κάτι κάποιος για το πρόβλημά μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.