ocelotgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Εχω το παραπανω λαπτοπ, λιγοτερο απο χρονο (γυρω στο εξαμηνο αν θυμαμαι καλα, βαριεμαι να κατεβαινω στην αποθηκη για την αποδειξη), οποτε παιζει εγγυηση. Το θεμα ειναι οτι Νοεμβρη φευγω φανταρος, κ εχω αρρωστησει παραλληλα με το καινουριο 13αρι Macbook Pro (το οποιο θα παρω απο ebay πιθανοτατα, αν τελικα πουλησω το amilo, οποτε θα μου κοστισει χοντρικα 800€). Αξιζει λοιπον να το δωσω, κ αν ναι, ποσο λετε? Τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης (οχι αυτα ακριβως που αναφερονται στο review): Intel Core 2 Duo P8400 @2.27Ghz 4gb RAM 300gb σκληρος @5400rpm Γραφικα onboard, Intel GMA 4500MHD κλπ. Γενικοτερα με καλυπτει, αλλα οπως προανεφερα, εχω αρρωστησει γμτ με το macbook unibody. Αποψεις λοιπον?? ΥΓ: Ασε που το $ εχει παρει την κατρακυλα παλι, κ τρωγομαι καθε φορα που μπαινω ebay...
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 βια 500 το κοβω,αν και δεν ξερω πολλους που θα διναν τοσα για φουτζιτσου μεταχειρισμενο. επισης προτεινω να παρεις το μακ αφου ξεμπερδεψεις με φανταριλικι που θαεχουν βγει και νεα μοντελα
panos2000gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 βια 500 το κοβω,αν και δεν ξερω πολλους που θα διναν τοσα για φουτζιτσου μεταχειρισμενο.επισης προτεινω να παρεις το μακ αφου ξεμπερδεψεις με φανταριλικι που θαεχουν βγει και νεα μοντελα Νομίζω ότι λες παρα πολλά..αν αναλογιστείς ότι το συγκεκριμένο κάσωμα με επιπλέον το Graphic Booster (περιλαμβάνει εξωτερικη κάρτα γραφικών με κορυφαίες επιδόσεις) έχει 580 ευρώ καινούργιο. http://www.skroutz.gr/s/55236/Fujitsu-Siemens-Amilo-Sa-3650-L.html Η γνώμη μου είναι να το πουλήσει σε κάποιον εκτος του χωρου των Η/Υ διαφορετικά θα χάσει πάρα πολλά χρήματα.
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω ότι λες παρα πολλά..αν αναλογιστείς ότι το συγκεκριμένο κάσωμα με επιπλέον το Graphic Booster (περιλαμβάνει εξωτερικη κάρτα γραφικών με κορυφαίες επιδόσεις) έχει 580 ευρώ καινούργιο. http://www.skroutz.gr/s/55236/Fujitsu-Siemens-Amilo-Sa-3650-L.html Η γνώμη μου είναι να το πουλήσει σε κάποιον εκτος του χωρου των Η/Υ διαφορετικά θα χάσει πάρα πολλά χρήματα. η αληθεια ειναι πως δεν το γνωριζα αυτο,οποτε μαλλον εχεις δικιο. παντως γενικα ο κοσμος εχει απομακρυνθει απο την φουτζιτσου γιατι πρωτη αυτη τους απομακρυνε με την αθλια ποιοτητα της και το κακο σερβις
panos2000gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 η αληθεια ειναι πως δεν το γνωριζα αυτο,οποτε μαλλον εχεις δικιο.παντως γενικα ο κοσμος εχει απομακρυνθει απο την φουτζιτσου γιατι πρωτη αυτη τους απομακρυνε με την αθλια ποιοτητα της και το κακο σερβις Θα το επιβεβαιώσω και εγώ. 3 φίλους έχω με fujitsu και οι 3 παράπονα με καμμένες motherboard. Εχω την εντύπωση ότι δεν έδωσαν μεγάλη σημασία στο σύστημα ψύξης.
ocelotgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 οποτε μαλλον το ξεχναμε, δεν με παιρνει να κολλαω αλλα 300€+ για το macbook.... φανταρος λοιπον, κ οταν με το καλο ξαναγινω πολιτης, βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.