kostasKJ7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παίδες... Ένας φίλος μου είχε αγοράσει ένα laptop acer 6930 τα Χριστούγεννα από τα multirama και η μπαταρία του καταστράφηκε πριν λίγες μέρες. Το πήγε και του είπανε ότι η εγγύηση δεν καλύπτει μπαταρίες και φορτιστές και ότι κοστίζει 180 ευρώ. Έμενα μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτο αυτό, δεν γίνεται να μην το καλύπτει η εγγύηση και τα 180 είναι πολλάάάά.. Εσείς τι λέτε;;
yincyun Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παίδες...Ένας φίλος μου είχε αγοράσει ένα laptop acer 6930 τα Χριστούγεννα από τα multirama και η μπαταρία του καταστράφηκε πριν λίγες μέρες. Το πήγε και του είπανε ότι η εγγύηση δεν καλύπτει μπαταρίες και φορτιστές και ότι κοστίζει 180 ευρώ. Έμενα μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτο αυτό, δεν γίνεται να μην το καλύπτει η εγγύηση και τα 180 είναι πολλάάάά.. Εσείς τι λέτε;; έτυχε στον κολλητό μου το ίδιο και με την ίδια μάρκα laptop. και αν θυμάμαι καλα ζητούσαν περίπου τα ίδια για νέα μπαταρία. βρήκε στο internet το τηλ της αντιπροσωπίας της acer στην ελλάδα και του ειπε η κοπελιά οτι παραισχύει η εγκύηση για όλα τα κομμάτια που υπήρχαν στην προσφορά(έδιναν και θύκη). και έστειλε με courier αθήνα την παλία και την άλλαξαν με καινούργια διότι πρέπει να διαπιστώσουν αν όντως λειτουργεί η όχι η μπαταρία....
kostasKJ7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αυτό το γεγονός έγινε χτες σε multirama της Αθήνας..
tolis_01 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αν μένει αθήνα ας το πάει κατ'ευθείαν στην αντιπροσωπεία και να μην μπλέκει με ερασιτένχες
kirimis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Εσείς τι λέτε;; Λέμε οτι σωστα του απάντησαν! Συνήθως η μπαταρια εχει 6 μήνες εγγύηση και πλέον περάσατε την εγγύηση της. Οποτε, πατε στο ebay και παίρνετε μια άλλη στο 1/4 όσων σας ζήτησαν και τελος.
vasi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 τηλεφώνησε στην acer ΙΤΑΛΙΑ διότι δεν θα βρεις άκρη εδώ!!!! η μπαταριά είναι στα δυο χρονιά όπως και το laptop!!! είναι σημαντικό υλικό η μπαταριά, είδαμε ποιο παλιά την ανάκληση χιλιάδων μπαταριών από την Sony, εξάλλου εν δεν βάλεις συμβατή και πιστοποιημένη μπαταριά απο την acer μπορείς να έχεις προβλημα στην συνεχεία της εγγύησης. Οσο για το multirama κανε το καταγγελια στο 1520.
pantelis1976 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Η μπαταρία δεν έχει ποτέ την ίδια εγγυηση με το laptop μου έχει τύχει με hp.. ενώ το laptop είχε 1 χρόνο η μπαταρία είχε 6 μήνες. Αντιπρ. hp infoquest..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ενώ το laptop είχε 1 χρόνο Εισαι κακως ενημερωμενος. Οτιδηποτε ηλεκτρικο/ηλεκτρονικο πωλειται μεσα στην ΕΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εχει 2 ετη εγγυηση τουλαχιστον. Αν καποιοι λενε 1, τοτε ΙΝΚΑ και ολα λυνονται...
lagoudakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 δεν το ηξερα αυτο,θα εκοβα το χερι μου οτι οι μπαταριες εχουν 6 μηνες!!!τουλαχιστον αυτο λενε σε ολα τα σερβις,σε λαπτοπ και κινητα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παντως στο Advent 4211 που εχω (MSI Wind U100), παρ'οτι ειχε παρελθει εξαμηνο, τη μπαταρια που για καποιο λογο ηταν σα να μην υπηρχε πλεον, μια χαρα μου την αλλαξανε. Α και πιο πανω μιλησα για καθε ηλεκτρικη/ηλεκτρονικη συσκευη, οχι για τις μπαταριες τους. Αν και νομιζω οτι κι αυτες εχουν 1 χρονο τουλαχιστον εγγυηση, πώς μου την αλλαξαν εμενα αλλωστε? Χαζοι ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.