kondisb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα παιδια. εχω δανειστει και προσπαθω να "φτιαξω" το συγκεκριμενο laptop ενος φιλου. Εχει vista και κολαει αδικαιολογητα σε απλες εφαρμογες.Ξεκινησα προσπαθωντας να απεγκαταστησω διαφορα antivirus που ειχε. Eπιλεγοντας το norton internet security προς απεγκατασταση, εμφανιζει μια οθονη οπου και κολλαει, γραφωντας : install failed.gathering error information.This could take several minutes. Απο εκει και περα δεν το απεγκαθιστα, αλλα κολλαει. Καποιος να προτεινει λυση? το dvd recovery δυστυχως δεν υπαρχει.Μηπως τα toshiba laptop εχουν καπου στο internet διαθεσιμα προς download τα recovery disks? Αναγκαστικα, ισως παω για format.. Eγω, εχω ενα toshiba A100-906 με winxp και εχω και το recovery disk μου.Παιζει να ταιριαζει και να το χρησιμοποιησω στο αλλο laptop? (χλωμο το βλεπω, λογικα θα εχουν διαφορετικες καρτες γραφικων, μητρικες κτλ). Οποιαδηποτε βοηθεια΄/αποψη ευπροσδεκτη, γτ επειγει εως αυριο να εχει διορθωθεί. Ευχαριστω προκαταβολικά.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:26 ---------- καλησπερα παιδια. εχω δανειστει και προσπαθω να "φτιαξω" το συγκεκριμενο laptop ενος φιλου. Εχει vista και κολαει αδικαιολογητα σε απλες εφαρμογες.Ξεκινησα προσπαθωντας να απεγκαταστησω διαφορα antivirus που ειχε. Eπιλεγοντας το norton internet security προς απεγκατασταση, εμφανιζει μια οθονη οπου και κολλαει, γραφωντας : install failed.gathering error information.This could take several minutes. Απο εκει και περα δεν το απεγκαθιστα, αλλα κολλαει. Καποιος να προτεινει λυση? το dvd recovery δυστυχως δεν υπαρχει.Μηπως τα toshiba laptop εχουν καπου στο internet διαθεσιμα προς download τα recovery disks? Αναγκαστικα, ισως παω για format.. Eγω, εχω ενα toshiba A100-906 με winxp και εχω και το recovery disk μου.Παιζει να ταιριαζει και να το χρησιμοποιησω στο αλλο laptop? (χλωμο το βλεπω, λογικα θα εχουν διαφορετικες καρτες γραφικων, μητρικες κτλ). Οποιαδηποτε βοηθεια΄/αποψη ευπροσδεκτη, γτ επειγει εως αυριο να εχει διορθωθεί. Ευχαριστω προκαταβολικά.. τελικα googlarontas, βρηκα το norton removal tool, και μια χαρα φαινεται να απεγκατασταθηκε η βλακεια...περασα και το avira antivir και ολα κομπλε'..
yincyun Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 και το revo uninstaller που είναι και free μπορούσες να χρησιμοποιήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.