Teo1441 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, γιατί όταν βάζω το usb με ένα αρχείο .avi στη θύρα της τηλεόρασης αυτής, αυτό παίζει 'αργά' σαν να πηγαίνει καρέ καρέ χωρίς ωστόσο να συμβαίνει το ίδιο με το ροή του λόγου(ήχου). Έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις της TV και πάλι τίποτα. Βέβαια στα χαρακτηριστικά της λέει ότι η θύρα usb αναπαράγει μέχρι MPEG-4. Αλλά όταν βάζω avi αυτό ξεκινάει να παίζει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
talisman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, γιατί όταν βάζω το usb με ένα αρχείο .avi στη θύρα της τηλεόρασης αυτής, αυτό παίζει 'αργά' σαν να πηγαίνει καρέ καρέ χωρίς ωστόσο να συμβαίνει το ίδιο με το ροή του λόγου(ήχου). Έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις της TV και πάλι τίποτα. Βέβαια στα χαρακτηριστικά της λέει ότι η θύρα usb αναπαράγει μέχρι MPEG-4. Αλλά όταν βάζω avi αυτό ξεκινάει να παίζει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Να παρεις το Philips 3360 (Dvd Player) και συνδεσε το με την HDMI και θα εχεις και καλυτερη εικονα
xavier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασε αλλο φλασακι, εμενα απο usb παιζει κανονικα avi, αλλα κολαει οταν υπάρχει srt με ελληνικους υποτιτλους με το ιδιο ονομα στον ιδιο φάκελο, ισως με κανα firmware update να λυνεται... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ---------- λοιπον απο usb δισκο με avi δεν εχει προβλημα,mpeg,mp4 σε κανονικη αναλυση τα διαβαζει ομαλοτατα, βεβαια δεν μπορω να δω εξωτερικους υποτιτλους με τιποτα...ουτε με το aviaddxsubs δεν μου διαβασε κατι ταινιες vob σε 1080p και σε κατι τρειλερ σε mp4 1080p που στο ps3 παιζουν κανονικα, ακουγα μονο ήχο χωρις εικόνα. Δεν ξερω τι κανει με 720p Επισης δεν διαβασε 1 avi σε υψηλο bitrate 2160 Kbps παιζει και mp3
Teo1441 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασε αλλο φλασακι, εμενα απο usb παιζει κανονικα avi, αλλα κολαει οταν υπάρχει srt με ελληνικους υποτιτλους με το ιδιο ονομα στον ιδιο φάκελο, ισως με κανα firmware update να λυνεται... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ---------- λοιπον απο usb δισκο με avi δεν εχει προβλημα,mpeg,mp4 σε κανονικη αναλυση τα διαβαζει ομαλοτατα, βεβαια δεν μπορω να δω εξωτερικους υποτιτλους με τιποτα...ουτε με το aviaddxsubs δεν μου διαβασε κατι ταινιες vob σε 1080p και σε κατι τρειλερ σε mp4 1080p που στο ps3 παιζουν κανονικα, ακουγα μονο ήχο χωρις εικόνα. Δεν ξερω τι κανει με 720p Επισης δεν διαβασε 1 avi σε υψηλο bitrate 2160 Kbps παιζει και mp3 Έβαλα εξωτερικό σκληρό με usb και έπαιξε κανονικά το avi αφού έκανα firmware update. Όμως ταινίες που τις κάνω με AviAddXSubs δεν τις παίζει με υπότιτλους, ενώ κάποιες άλλες που έχω κατεβάσει με ενσωματωμένους υπότιτλους από άλλα site (π.χ. gamato) μου τις παίζει κανονικά με υπότιτλους. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν?
xavier Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 αυτες εχουν καμμενους υπότιτλους, το θεμα ειναι οτι αυτη η διαδικασια παιρνει πολυ ώρα... το θεμα ειναι να επαιζε εξωτερικους υποτιτλους γιατι αλλιως δεν αξιζει τον κοπο...κατεβασε οτι θες με ενσωματωμενους και τελειωνεις...
Teo1441 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί το μόνο πρόγραμμα με το οποίο τελικά δούλεψε ώστε να βλέπω από το usb κατευθείαν είναι το Avi ReComp αλλά θέλει 1,5 ώρα για μια ταινία. Οπότε καλύτερα να κατεβάζω με ενσωματωμένους, αλλιώς AviAddXsubs και κάψιμο ένα DVD-RW για να μην γεμίσω και με DVD το σπίτι....
talisman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί το μόνο πρόγραμμα με το οποίο τελικά δούλεψε ώστε να βλέπω από το usb κατευθείαν είναι το Avi ReComp αλλά θέλει 1,5 ώρα για μια ταινία. Οπότε καλύτερα να κατεβάζω με ενσωματωμένους, αλλιώς AviAddXsubs και κάψιμο ένα DVD-RW για να μην γεμίσω και με DVD το σπίτι.... Διαλεξες και το προγραμμα που ειναι το πιο αργο (Avi ReComp).Δεν ξερω τι επεξεργαστη εχεις εγω ομως με Dual core στα 2,67 με το winavi 8 ενα αρχειο 700mb το φτιαχνει σε 15 λεπτα.Τωρα δεν βλεπεις υποτιλους που εχεις φτιαξει με το AviAddXsubs γιατι ο player της τηλεορασης δεν υποστηριζει xsubs (οπως και ορισμενα Dvd Player απο το usb).Δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν παιρνεις ενα Dvd Player με Hdmi που κανει και upscale στο avi και το βλεπεις σε καλυτερη οπτικη ποιοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.