irretarded Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Φαντάζομαι το θέμα είναι κλασσικό, σόρρυ για το καινούργιο ποστ, αλλά δεν έχω βρει παρόμοιο σενάριο και θέλω να είμαι σίγουρος πριν προτείνω κάποια αγορά γιατί δεν πρόκειται για δικό μου δίκτυο άρα και δικά μου έξοδα. Εγώ απλά προσπαθώ να βοηθήσω. Το ζητούμενο είναι να συνδεθούν ασύρματα κάποια pc που βρίσκονται στον πρώτο όροφο με το ρούτερ στο ισόγειο. Τα pc του 1ου έχουν αυτές τις usb κάρτες αλλά δε βλέπουν το δίκτυο του ασύρματου ρούτερ που βρίσκεται στο ισόγειο. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη αλλά είναι στην άλλη πλευρά του κτιρίου και μάλλον έχει μεγάλη απώλεια. Το βλέπουν μόνο περιστασιακά με μία μόνο γραμμή στο σήμα και δεν μπορούν να συνδεθούν. Η ως τώρα σκέψη είναι η αγορά ενός AP που θα μπεί στο ισόγειο αλλά στην αντίθετη πλευρά του κτιρίου από αυτήν του ρούτερ και έτσι θα στέλνει το σήμα στον πάνω όροφο από τα παράθυρα. Είναι αυτό ιδανικό για την περίπτωση ή προτείνετε κάτι διαφορετικό. Να επισημάνω πως το ρούτερ είναι το Linksys WAG54G2.
eski Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασε να βαλεις ενα καλωδιο ωστε να προεκτεινεις την κεραια του router ή ακομα καλυτερα μαζι με το καλωδιο παρε και ενα κεραιακι (κατευθυντικο ή οχι εξαρταται απο τη δομη του κτιριου) μηπως γλιτωσεις repeater
irretarded Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 δυστυχώς το ρουτερ έχει εσωτερική κεραία, άρα, αν δεν κάνω λάθος δε μπορεί να γίνει τίποτα από τα δύο.
ArisG88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μπορεις με καρτες pci ασυρματες να κανεις τη δουλεια σου. Σε αυτες θα συνδεσεις μια κεραια εξωτερικη omni και θα εισαι οκ πιστευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.