Προς το περιεχόμενο

MSI R4850-2D512 512 Mb DDR3

panos2171

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου αψογη υλοποιηση του 4850,αν και δεν εχει τη reference ψυκτρα παρόλ΄αυτα δεν ακουγεται καθόλου και παραμένει κρύα ακόμα και σε φόρτο (οι δικες μου σε CF ειναι στους 32 βαθμους idle και μετα απο κανα 2ωρο Crysis φτανουν στους 70, με μονη εξτρα ψυξη τον 12αρη intake του κουτιου).

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Μαλλον θα παω σε αγορα της.Κατι τελευταιο,με αυτο το τροφοδοτικο δεν πιστευω να υπαρξει καποιο προβλημα ετσι???

Y.Γ αν μπορει καποιος mod ας το μεταφερει στη σωστη ενοτητα.....

Δημοσ.

Το έχεις ήδη το τροφοδοτικό ή σκέφτεσαι να το αποκτήσεις;

Αν ισχύει το δεύτερο, να πω ότι μπορεί μεν να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αλλά εγώ προσωπικά θα έκανα ό,τι μπορούσα για να μη βάλω τέτοιο psu στο σύστημά μου.

Δημοσ.

Την (ταπεινή) άποψή μου την άκουσες, τη διάβασες μάλλον..

Πες πόσα διαθέτεις συνολικά, μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για σένα πάνω απ' όλα.

Γιατί έχε κατά νου πως μπορεί μεν να γλυτώσεις κάποια χρήματα αγοράζοντας ένα φθηνό τροφοδοτικό ακόμα κι αν σε καλύπτει, αλλά με τέτοιο efficiency, να 'σαι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου (και δε μιλάω για πολύ βάθος), όσα "γλυτώσεις", θα τα δώσεις στη ΔΕΗ, κι ακόμα περισσότερα.

Δημοσ.

Για το προαναφερθέν (συγκεκριμένο) Silverpower έψαξα αρκετά, αλλά δε βρήκα ακριβή specs. Πάντως δε δέχομαι ότι τα specs που δίνει το Πλαίσιο είναι ακριβή.

Κατ' αρχάς, αν υπολογίσεις τα watt μέσω των A που βγάζει σε κάθε γραμμή, το άθροισμα δε βγαίνει 400W (που σε peak power υποτίθεται ότι πρέπει να βγάζει >400W).

βγάζει 30Α combined, λογικά τον καλύπτει...

Link it οr it didn't happen.

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι αλλο,ολα τα συγχρονα τροφοδοτικα εχουν το τετραπινο βυσμα που κουμπονει πανω στη μητρικη ετσι δεν ειναι,γιατι βλεπω διαφορα στα οποια δεν το αναφερει.:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...