Προς το περιεχόμενο

Ati 4890 vga cooler

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν είναι ψείρες και δεν είσαι προσεκτικός το καταλαβαίνουν :P

Άντε και με προβλημάτισες πριν.. πάντως δίκιο έχεις και είναι κάτι που δεν αναφέρουμε συχνά. Θεωρούμε δεδομένο ότι δε θα γίνει στραβή και ότι δε χάνουμε εγγύηση σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το γεγονός όμως είναι ότι η πλειοψηφία όσων θα κάτσουν να ασχοληθούν με αλλαγές ψύκτρας, (soft) modding κλπ, γνωρίζουν τι κάνουν.

Δημοσ.
αν είναι ψείρες και δεν είσαι προσεκτικός το καταλαβαίνουν :P

πόσο ψείρες πιστεύεις ότι είναι?:-)εξάλλου το παιδί θα είναι προσεκτικό...:o

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να πάρουν το πάρουν χαμπάρι από τις βίδες, φθορά από το κατσαβίδι...

Δημοσ.
υπάρχει περίπτωση να πάρουν το πάρουν χαμπάρι από τις βίδες, φθορά από το κατσαβίδι...

Τώρα εσύ μιλάς για περίπτωση που το στέλνεις στο εξωτερικό; Γιατί στο μπανανιστάν δε νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί κανείς..

Δημοσ.

μη τολμήσεις και πας να δουλέψεις ποτέ τεχνικός σε κανά πλαίσιο θα χαλάσεις τη πιάτσα και θα κάψεις και εμάς:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά όταν είδα υπάλληλο του e-shop να μυρίζει το Etasis μου μπορώ να πω ότι τα περιμένω όλα πλέον...

Δημοσ.
Και τι θα καταλάβαινε δηλαδή;

Καμμενοι πυκνωτες και πηνια. εχουν χαρακτηριστικη οσμη.

αρωμα γυναικας :lol:

Δημοσ.
Τώρα εσύ μιλάς για περίπτωση που το στέλνεις στο εξωτερικό; Γιατί στο μπανανιστάν δε νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί κανείς..

κι ομως. εδω μετρανε με ειδικο εργαλειο τους χτυπημενους δισκους για να δουν

αν εχουν πεσει κατω. εστω και δεκατο να εχει αλλαξει καποια διασταση, bye bye ;)

Δημοσ.
... και δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή να το πάρει γραμμή..

ειναι μια πρωτη ενδειξη. το κανω κι εγω μερικες φορες, και δεν ειμαι επαγγελματιας τεχνικος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:52 ----------

Πού το κάνουν αυτό να ξέρω; :Ρ

στις αντιπροσωπιες. δεν το εχω δει απο κοντα.

ενιωσα μονο το αποτελεσμα , ετσουξε :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...