Προς το περιεχόμενο

Ati 4890 vga cooler

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη απο ενα σημειο και μετα,με την 4890 που εχω,νιωθεις οτι βρισκεσαι στο αεροδρομιο θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο και αθορυβο cooler.

Δημοσ.
Mηπως να δοκιμαζες πρωτα να χαμηλωσεις τις στροφες του υπαρχον cooler ??

Ποσο το εχεις τωρα ??

Τωρα δεν εχω πειραξει καθολου τις στροφες του,μονο του τις ανεβοκατεβαζει.Να το βαλω σε manual λες τις στροφες?

Δημοσ.
Τωρα δεν εχω πειραξει καθολου τις στροφες του,μονο του τις ανεβοκατεβαζει.Να το βαλω σε manual λες τις στροφες?

Ε ναι . Βαλτο στο 30 - 40 % και ελα δωσε αναφορα για θερμοκρασιες και θορυβο:P

Δημοσ.
Ε ναι . Βαλτο στο 30 - 40 % και ελα δωσε αναφορα για θερμοκρασιες και θορυβο:P

Το δοκιμασα στο 30% αλλα κανει αρκετο θορυβο παλι.Θερμοκρασιες δεν κοιταξα καθολου.

Δημοσ.
Ρίξε κι άλλο τις στροφές, αλλά τσέκαρε θερμοκρασίες.

Στο 20% που ειναι και το min η θερμοκρασια εφτασε τους 100 βαθμους στο πρωτο λεπτο.Οποτε παμε για ψυκτρα.

Δημοσ.
Eιμαστε σιγουροι παντως πως κανει το θορυβο η καρτα γραφικων ε ?? :rolleyes:

Οταν λεω οτι ειναι λες και εισαι στο αεροδρομιο δεν εννοω μεσα στο αεροδρομιο αλλα στον διαδρομο προσγειωσης :-D

Δημοσ.
παίζουν και από 1000-2000rpm, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

Κι εγω ετσι πιστευω.Μολις ειδα και ενα review για αυτην και λεει οτι ειναι πολυ ησυχη ψυκτρα.Οταν την παρω και την δοκιμασω με το καλο,θα ποσταρο τις εντυπωσεις μυ.Ευχαριστω πολυ σε ολους για την βοηθεια! :-)

Δημοσ.
Κι εγω ετσι πιστευω.Μολις ειδα και ενα review για αυτην και λεει οτι ειναι πολυ ησυχη ψυκτρα.Οταν την παρω και την δοκιμασω με το καλο,θα ποσταρο τις εντυπωσεις μυ.Ευχαριστω πολυ σε ολους για την βοηθεια! :-)

Σαν πρωτη φαση δοκιμασε να καθαρισεις την ψυκτρα και να της βαλεις arctic silver 5.

Ειχα το ιδιο προβλημα αλλα τωρα εχω το ανεμιστηρα στο 25% και οταν παιζω με 1920χ1200 αναλυση δεν ξεπερνα τους 57 βαθμους και 46 στο Desktop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...