Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη περιοδος αγορας φορητου υπολογιστη

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην πει κανεις οταν το χρειαζεσαι. :P

Τα λεφτα τα εχω αλλα πανω απ'ολα εχω και περιθωριο χρονου (του χρονου τον Σεπτεμβρη θα φυγω εξωτερικο).

Και ενα τυχαιο παραδειγμα. Να διαθεσω π.χ 2100 για να παρω το MacBook Pro 17" τωρα η να περιμενω ενα χ διαστημα που θα πεσει η τιμη του, θα γινει καμια προσφορα η θα αποσυρθει για να βγει το νεο και πιο ακριβο (ξενερα δηλαδη)? Τι παιζει σε τετοιες περιπτωσεις?

Γενικα και αοριστα παντα.

Δημοσ.

Και όμως θα το πω. Να το πάρεις όταν το χρειαστείς. Πάντα η τεχνολογία εξελίσεται με γοργούς ρυθμούς και πάντα ότι αγοράσεις σε λίγους μήνες θα είναι παλιό. Και να περιμένεις να αγοράσεις αργότερα το νέο MacBook Pro, θα έρθεις πάλι εδώ και θα ρωτήσεις αν αξίζει να πάρεις αυτό ή το επόμενο μοντέλο.

Δημοσ.
Και όμως θα το πω. Να το πάρεις όταν το χρειαστείς. Πάντα η τεχνολογία εξελίσεται με γοργούς ρυθμούς και πάντα ότι αγοράσεις σε λίγους μήνες θα είναι παλιό. Και να περιμένεις να αγοράσεις αργότερα το νέο MacBook Pro, θα έρθεις πάλι εδώ και θα ρωτήσεις αν αξίζει να πάρεις αυτό ή το επόμενο μοντέλο.

Σωστός :-) πάντα αγοράζουμε όταν έχουμε ανάγκη, εκτός αν το οικονομικό μέρος δεν είναι το πρόβλημα, τότε αλλάζουν όλοι παράγοντες;).

Δημοσ.

αμα το θες παρτο τωρα αλλιωσ περιμενε το επομενο μοντελο και μετα θα πεις ξανα να περιμενεισ να παρεισ το μεθεπομενο και παει λεγοντασ οποτε καλυτερα να το παρεισ τωρα

Δημοσ.

Γενικά έχω την πεποίθηση οτι οι αγορές τα Χριστούγεννα είναι καλύτερο value for money. Οπότε θα σου έλεγα να αγοράσεις τότε μαζί με την ΟΕΜ εκδοσούλα σου των windows 7

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σκοπεύεις να πάρεις "κανονικό" και όχι Mac περίμενε να βγουν τα Win7 να είναι και pre-installed ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι...

τώρα για Mac φαντάζομαι ότι η Apple έχει συγκεκριμένες περιόδους που βγάζει καινούρια προϊόντα κάθε χρονιά, κρίμα είναι να πάρεις λίγο πριν βγει το νέο...

Δημοσ.

Περα το οτι σκεφτομαι πολυ να παρω το Macbook pro 17" (να ναι καλα τα επιδοματα αδειας και τα ρεπο, ωρες που μου χρωστουσαν) δεν ξερω τι να κανω. Για την ακριβεια δεν νομιζω οτι μου χρειαζεται τωρα το laptop αν και θελω πολυ να παρω.

Κατι ασχετο. Αυτα οπως ειναι απο Αμερικη θα δωσω και τοκους ε? Το αγγλικο και ελληνικο σιτε της HP δεν μου δινει την δυνατοτητα για customized HDX18t. Ειναι πολυ προσιτη η τιμη παντως.

Τελος, τον Ιουλιο εβγαλε τα νεα Macbook Pro η Μαμα αρα νομιζω οτι τερμα οι εκπληξεις για αυτον τον χρονο.

Εντιτ: Εχω την εντυπωση οτι τα "αυτα" δεν θα μπορειτε εσεις να τα δειτε. :P

Δημοσ.

[flame]

Ειδικά αν πρόκειται να αγοράσεις macbook, περίμενε καμιά εικοσαριά χρόνια μήπως έως τότε αλλάξει πολιτική η apple και το κόστος αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία :P

[/flame]

Σοβαρά τώρα, όσο αργότερα τόσο καλύτερα, οπότε περίμενε μέχρι όταν θα το χρειάζεσαι πραγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...