TyR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Στο Shop21 υπάρχει η παρακάτω προσφορά η οποία είναι πολύ καλή: http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=29831&prid=30886 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 πολύ λίγα μου φαίνονται...Μηπως είναι μούφα/used/κλπ κλπ??? Το μαγαζί είναι αξιόπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Το δικό μου πήγα και το παρέλαβα από τα γραφεία τους σήμερα. Μια χαρά σφραγισμένο ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicos00 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 1ον να προσέχετε τις αγορές σε προιόντα Apple μέσω internet απο μη αξιόπιστα site, γιατί την έχει πατήσει πολύς κόσμος τελευταία. Κυκλοφορούν τέλειες απομιμήσεις, ακόμα και εφαρμογές java που έχει μέσα που πλησιάζουν πολύ το πραγματικό. Αλλά μόλις πας να το χρησιμοποιήσεις, σέρνεται, κολλάει κλπ. 2ον δεν είναι και καμιά φοβερή προσφορά. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το 3ης γεννιάς, και το αγόρασα χθες απο multirama 200 ευρώ. Δεν είναι περίεργο λοιπόν να πωλείται το 2ης γενιάς που είναι παλιότερο μοντέλο 30 ευρώ φθηνότερα. Κατα τη γνώμη μου γι αυτά τα 30 ευρώ αξίζει να τα δώσεις για το 3ης γενιάς που είναι πιο γρήγορο, και έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 πολύ λίγα μου φαίνονται...Μηπως είναι μούφα/used/κλπ κλπ??? Το μαγαζί είναι αξιόπιστο?to shop 21 πρεπει να ειναι απ τα πιο αξιοπιστα...νομιζω ειναι του λαμπρακη(νεα-hitech-ram βημα κ.τ.λ.)τοσα χρονια που το ξερω αυτη την εντυπωση μου χει δωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 δεν εχω ψωνισει αλλα για καμποσα χρονια ειχε διαφημιση στο in.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Litost Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Από την τρίτη γενιά των ipod touch, μόνο τα μοντέλα των 32 και 64 gb περιέχουν τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή, επηρεάζοντας κυρίως τα loading times των apps και games. Επίσης συνοδεύονται από ακουστικά με mic και remote για να έχεις voice control. Το μοντέλο των 8 gb είναι 2nd gen και αποτελεί το promo model της. Όχι βέβαια ότι διαφέρουν επί των ζωτικών χαρακτηριστικών τους. Αλλά το κατοστάρικο διαφορά για το 32gb, προσωπικά θα το έδινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 3ης γενιάς στο σκρουτζ λέει 175 http://www.skroutz.gr/products/show/3693214 Έχω ένα 30άρι ipod 5th gen και αυτό δώρο από διαγωνισμό <-- Ο μόνος τρόπος που αξίζει να πάρεις ipod. Κατα τη γνώμη είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά για να το αγοράσεις. Δεν προσπαθώ να κάνω διαμάχη απλά να βάλω σε σκέψη πολλούς, αν πραγματικά αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 οταν το 3ης γεννιας εχει 160,γιατι να παρεις με 170 το 2ης; βεβαια ιδιο πραγμα ειναι,απλα το 3ης εχει και ακουστικα με μικροφωνο μαζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_dimi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά μην μπερδεύστε! Τα 8gb της 3ης γενιάς δεν είναι αναβαθμισμένα στο κομμάτι του hardware, όπως τα 32 κααι 64 GB. Στο μόνο που διαφέρει σε σχέση μ' αυτό της 2ης γενιάς είναι ότι έρχεται με την έκδοση λογισμικού 3.1. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Δεν έρχεται με τα νέα ακουστικά! Μόνο τα 32 και 64gb έρχονται με ακουστικά με μικρόφωνο για να υποστηρίζουν την λειτουργία voice control που υπάρχει μόνο στις εκδόσεις αυτές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά μην μπερδεύστε! Τα 8gb της 3ης γενιάς δεν είναι αναβαθμισμένα στο κομμάτι του hardware, όπως τα 32 κααι 64 GB. Στο μόνο που διαφέρει σε σχέση μ' αυτό της 2ης γενιάς είναι ότι έρχεται με την έκδοση λογισμικού 3.1. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Δεν έρχεται με τα νέα ακουστικά! Μόνο τα 32 και 64gb έρχονται με ακουστικά με μικρόφωνο για να υποστηρίζουν την λειτουργία voice control που υπάρχει μόνο στις εκδόσεις αυτές! οκ,σορυ βασικα. ειχα διαβασει για την υπαρξη ακουστικων με μικροφωνο..my bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Το μαγαζί είναι αξιόπιστο? Είναι πολύ γνωστό και από τα πρώτα e-shops που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα. Όπως είπε και ένα άλλο μέλος, είναι του Λαμπράκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.