Jastonas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 hey guys! prwton... dancing ruuulz!!!!!!!!!! goustarw karga xoro! arkei na sas pw oti paw latin, jazz, monterno, sygxrono, alla k mpaleto!!!!!!! 2 wres th mera sxedon paw k prospa8w na ma8w xoro alla mallon eimai katsiki:P anyway.... break dance h sxolh den exei! pou 8a ma8w? mou lete?! shmera katebasa kati videakia k 8a prospa8hsw na ma8w tpt, k apo kana filo mou an kserei tpt... kserei kaneis pws legetai h mousikh pou xoreuetai to breakdance? drum n bass? kana sygkekrimeno sygrothma? na psaksw tpt sto kazaa gia na eksaskh8w:)
DJNAKIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 kane ena search sto forum kai kapies protaseis 8a breis!!!!
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 vasika nai me dnb tha kaneis tin doulia sou...i pigene se ena diskadiko kai pare to Fabriclive 6 apo ton grooverider..i to LTJ Bukem & MC Conrad Progression Sessions 7 to proto einai dnb kai to 2o dnb me freestyle fonitika...
sirpapas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 gia sosto breakdance katebase cybotron, i den gia lena platonos - diskos: gkalop, poli trelo ellinik break dance..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.