cosmos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παίδες alive again!!!! Τροφοδοτικουμπα ηταν ο φταιχτης......
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Οκ, εξήγησέ μου αν μπορείς το θέμα με τις ώρες.. :Ρ
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 (να δεις που θα τον ξαναδούμε σύντομα πάντως...δεν ξέρω...κάτι στην αύρα του..............)
tarantules Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Οκ, εξήγησέ μου αν μπορείς το θέμα με τις ώρες.. :Ρ Απλά το τροφοδοτικό του βγαίνει στη σύνταξη και παρά τις επίμονες εκκλήσεις στο αφεντικό του να παίρνει ρεπό τουλάχιστον τις βραδυνές ώρες , ο ιδιοκτήτης το τιμωρεί με...ταινίες... Έτσι και αυτό παίρνει την πρωτοβουλία και κατεβάζει διακόπτες μόνο του....
cosmos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ναι τελικά το τροφοδοτικό εξέπνευσε.Το τελευταίο του βράδυ, πάλι το pc έκανε τα ίδια όπως και τις προηγούμενες μέρες.Το επόμενο πρωί όμως πάπαλα.Δεν πέθανε εντελώς αλλά είχε τα συμπτώματα του βραδιού.Πρώτη φορά πάντως έτυχε τόσο περίεργο πρόβλημα (να λειτουργεί δλδ κανονικά το πρωί + να "πεθαίνει" στο σκοτάδι)! Αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω ακόμα. Τελικά ο hitachi αποδείχθηκε παλικάρι από τα λίγα ;-) Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας+τον χρόνο σας.....+το χαβαλέ που έγινε βεβαίως βεβαίως...
katsikoula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 οντως,εμεις ευχαριστουμε βασικα... πεστα!!! εχω λιωσει μιλαμε ετσι??? :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.